QUOTE(Soy @ 2011 08 26, 10:02)
O siaip tai mano skonis vaikiskiems truputi kitoks, pas mane mergina, bet berna rengciau kazkaip taip labiau
As minimalizmo gerbeja
Man negrazu tas visas makalynas vaiku rubuose - uzrasai, piesiniai, spalvos sumaltos visos ryskios. Nerengiu tik pilkai/rudai aisku, bet ryskias naudoju daugiau kaip akcenta
Aha aš irgi buvau tokios vaikų rūbų aprangos gerbėja... tik vat vaikams jie nelabai patinka. Aš manau kad vaikai pakankamai gražūs kad galėtų rengtis kaip nori ir atsirinkti kas jiems tinka/patinka. O ne paauglystėj kai lyg nutrūksta nuo grandinės ir į vieną arba kitą kraštutinumą puola, baisu žiūrėt kai 14-16 metų ir vyresnės lyg barbės ružavos, blizgančios
Mano dukra kai buvo mažytė kartais taip susimaudavo tragiškai netinkamus rūbus
... bet dabar visada išsirenka labai pasakyčiau neblogai, kartais mano patarimo dar paklausia, pasitariam tada.
Sūnus kiek kitoks, kažkaip neprisimauna nesamonių, bet užrašus dievina. vat nesugebėčiau nei vieno golfo iš donstop pateiktų užmaut, nes be piešinio. Jis be piešinio tik marškinius pripažysta. O gofų ir šeip nemėgsta, nepatinka aukštas kaklas - smaugia atseit.
Kažkaip pastebėjau kad abu mano vaikai linkę daug maž savo spalvinio tipo spalvų rūbus rinktis
. Tai kai sūnus clear spring, tai automatiškai visi jo rūbai itin ryškūs, o pateiktas minimalizmo pvz. jam netiktų - atrodytų ne labai kaip vien dėl spalvų.
Dėl pėdkelnių - nėr nieko baisiau kaip šortai su pėdkelnėm berniukams. Pas mus darželį būdavo labai labai šilta, tai visi turėdavo berniukai šortus, mergaitės sijonukus ir maikutes grupėse, be pėdkelnių, tai tokių pavyzdžių neteko matyt. O po kelnėm irgi maniškis atsisakė pėdkelnes devėt jau prieš pora metų (tada buvo 4-ių) - nepatogu jam. Tai paprasčiausiai perkam pašiltintas kelnes ir tiek.
Man megztinis prie treningų -
, niekaip niekaip... įsivaizduokit vyrą su treningais ir megztiniu
... nekas ar ne? O jei dar su batais tai išvis
.
Klausimas kam 10 išeiginių šortų? čia laaabai neekonomiška... Juk tikrai vaikas neina kasdien išeiginiais rūbais (arba jie tada jau kasdieniniai). Juk galima išskalbti. Aš įsivaizduoju kad išeigai 2-jų šortų per akis, net ir dažnai jei tenka nešiot. Nebent vaikas kliackius ir perrengt tenka į dieną tris kartus, išvažiuojama savaitgaliui į svečius ar palangą, kur nėra galimybės išsisklabt... bet vistiek ... mano vaikas neturi nei vienų išeiginių šortų - turi kieminius ir kasdieninius, o per išeigas eina su plonom kelnėm - ne fasonas į balių ar teatrą su šortais... pasikartosiu - vyrai jei taip rengtųsi
Nežinau, mano galva, tai pagrindiniai dalykai kuriuos turėtume vaikams išaiškint - kada su kokiais rūbais pridera rengtis ir ką su kuo galima nešioti, visą kitą jų reikalas, lai mokosi, nes tik taip išmokstama derinti tarpusavyje rūbus. Aš tai taip manau.