Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(lauryna @ 2011 08 26, 13:38)
Zinau, kad tau kam nepatiks, bet  cia mano siandieniniai pirkinukui is kuistuko.
Sortukai (kitai vasarai) ir megztukas.

Labai patiko šortukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 08 26, 14:19)
O kaip tada juos aprengti šilčiau be pėdkelnių?

as nekalbu apie saltas ziemas, kai rengiama po kelnemis,o ne vietoj ju...
nors tiesa sakant, turiu pora draugiu LT,kurios irgi suneliu nerengia pedkelnem, ir nesala kazkaip... g.gif reiks paklaust kaip,ar kombinezonu pagalba...nors turbut kita 80% draugiu pedkelnes sekmingai naudoja...mums patiems saltis neaktualus, nebuna ziema tiek salta,kad rengt, tad ir mergaitei savo po kelnem ju nemaunu...uztenka kombinezonu...bet MB karta kai pamate LT drauges sunu su pedkelnem (ir dar pablukusiom rozinem likusiom nuo sesers biggrin.gif) tai labai jau nustebes klause,kodel juos rengia taip... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 08 26, 10:02)
O siaip tai mano skonis vaikiskiems truputi kitoks, pas mane mergina, bet berna rengciau kazkaip taip labiau
As minimalizmo gerbeja biggrin.gif Man negrazu tas visas makalynas vaiku rubuose - uzrasai, piesiniai, spalvos sumaltos visos ryskios. Nerengiu tik pilkai/rudai aisku, bet ryskias naudoju daugiau kaip akcenta

Aha aš irgi buvau tokios vaikų rūbų aprangos gerbėja... tik vat vaikams jie nelabai patinka. Aš manau kad vaikai pakankamai gražūs kad galėtų rengtis kaip nori ir atsirinkti kas jiems tinka/patinka. O ne paauglystėj kai lyg nutrūksta nuo grandinės ir į vieną arba kitą kraštutinumą puola, baisu žiūrėt kai 14-16 metų ir vyresnės lyg barbės ružavos, blizgančios doh.gif Mano dukra kai buvo mažytė kartais taip susimaudavo tragiškai netinkamus rūbus doh.gif ... bet dabar visada išsirenka labai pasakyčiau neblogai, kartais mano patarimo dar paklausia, pasitariam tada.
Sūnus kiek kitoks, kažkaip neprisimauna nesamonių, bet užrašus dievina. vat nesugebėčiau nei vieno golfo iš donstop pateiktų užmaut, nes be piešinio. Jis be piešinio tik marškinius pripažysta. O gofų ir šeip nemėgsta, nepatinka aukštas kaklas - smaugia atseit.
Kažkaip pastebėjau kad abu mano vaikai linkę daug maž savo spalvinio tipo spalvų rūbus rinktis g.gif . Tai kai sūnus clear spring, tai automatiškai visi jo rūbai itin ryškūs, o pateiktas minimalizmo pvz. jam netiktų - atrodytų ne labai kaip vien dėl spalvų.

Dėl pėdkelnių - nėr nieko baisiau kaip šortai su pėdkelnėm berniukams. Pas mus darželį būdavo labai labai šilta, tai visi turėdavo berniukai šortus, mergaitės sijonukus ir maikutes grupėse, be pėdkelnių, tai tokių pavyzdžių neteko matyt. O po kelnėm irgi maniškis atsisakė pėdkelnes devėt jau prieš pora metų (tada buvo 4-ių) - nepatogu jam. Tai paprasčiausiai perkam pašiltintas kelnes ir tiek.

Man megztinis prie treningų - schmoll.gif , niekaip niekaip... įsivaizduokit vyrą su treningais ir megztiniu unsure.gif ... nekas ar ne? O jei dar su batais tai išvis doh.gif .

Klausimas kam 10 išeiginių šortų? čia laaabai neekonomiška... Juk tikrai vaikas neina kasdien išeiginiais rūbais (arba jie tada jau kasdieniniai). Juk galima išskalbti. Aš įsivaizduoju kad išeigai 2-jų šortų per akis, net ir dažnai jei tenka nešiot. Nebent vaikas kliackius ir perrengt tenka į dieną tris kartus, išvažiuojama savaitgaliui į svečius ar palangą, kur nėra galimybės išsisklabt... bet vistiek ... mano vaikas neturi nei vienų išeiginių šortų - turi kieminius ir kasdieninius, o per išeigas eina su plonom kelnėm - ne fasonas į balių ar teatrą su šortais... pasikartosiu - vyrai jei taip rengtųsi doh.gif
Nežinau, mano galva, tai pagrindiniai dalykai kuriuos turėtume vaikams išaiškint - kada su kokiais rūbais pridera rengtis ir ką su kuo galima nešioti, visą kitą jų reikalas, lai mokosi, nes tik taip išmokstama derinti tarpusavyje rūbus. Aš tai taip manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 26 rugpjūčio 2011 - 14:38
QUOTE(dontstop @ 2011 08 26, 14:01)
Tokiai figūrai viskas tinka  4u.gif

Tas tai irgi teisybė, figūra laaabai graži.
Atsakyti
Golfas golfui nelygus biggrin.gif Kalbui ne apie storus, o plonus plonus, labiau vasarinius ir apykakle nera atverciama, o kaip kunigo 1-2 cm aukscio, man patinka kasdienai, i parduotuve, pasivaiksciot su vaiku, ne i darba, malonu prie kuno, ipratau, nes buvo periodas, kai norejosi pridengt dekolte sriti, dar priderinu viena verini rolleyes.gif O marskinukus irgi turiu ir nesioju prie V iskirptes megztiniu, labai grazu wub.gif Na rudeninei kapsulei man dar aksesuaru reiktu, bet cia jau toks nuolatinis poreikis, nepriklausantis nuo sezono blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 26 rugpjūčio 2011 - 15:40
QUOTE(lauryna @ 2011 08 26, 13:38)
Zinau, kad tau kam nepatiks, bet  cia mano siandieniniai pirkinukui is kuistuko.

labai grazu thumbup.gif

na 10 sortu tai tokiu ale dzinsiniu, stipresnes medziagos, keli labiau kieme, keli iseiginiai, o namuose tik medvilniniai. skalbiu kas antra diena, tai sakyciau man kaip tik ju skaicius. nors galetume ir su maziau issiversti.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 08 26, 14:38)
user posted image

Grazu wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms, kurioms patiko mano pirkinukai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2011 08 26, 13:57)
Puikiai, turėtų daug kas derintis prie šortukų, o megztukas irgi prie šitų šortukų tinka, dar prie džinsų.

Tik ar šviesiai vasarai megztuko spalvos ne per šiltos?

Na nezinau ar tai mano tipo spalvos , bet man tokios patinka. bigsmile.gif Jauciuosi gerai ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2011 08 26, 10:55)
juk pati tik su pedkelnem po namus nevaikstot, net jei patogu ir niekas nemato?  g.gif

pffffff
vasara su naktiniais
ziema su pizama irnesakyk.gif
ir nemastau as soft samere ar kas irnesakyk.gif
namuose turi buti patogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ondatra: 26 rugpjūčio 2011 - 21:08
na, pirmiausia del vaiku aprangos - kiekviena rengiame vaika taip, kaip jam patogu ir kaip musu manymu tinkama. as nieko pries, jei vaikas po namus laksto su giedrikemis ir golfu, nesvarbu tai berniukas ar mergaite (maniske mergyte, po namus laksto su tokia apranga) svarbu, kad vaikui butu patogu. mes drabuzeliu turime daug, nes mano mergyte labai judri ir tepli biggrin.gif as bet kur budama(sveciuose , gamtoje ar kitur) nebambu ir nesijaudinu, jog vaikas istepliojo savo ale iseiginius drabuzius, jog vaikas ale tik su giedrikemis laksto po namus,ir pan. vaikas yra vaikas, nereikia to pamirsti, tai ne lele, kuria galima ispuosti, aprengti pagal savo norus ir dziaugtis, koks dabar grazus(tiksliau-graziai aprengtas) :)na, cia tik mano nuomone smile.gif todel ir tik mano vaikas duodasi po smeli, po zolynus, po balas ir purvinasi sau i valias biggrin.gif
o dabar prie pagrindines temos smile.gif
lauryna- derinukas lanai grazus thumbup.gif
del pirkiniu rudeniui - savo darbo kapsule parodziau, jai dar truksta keliu palaidiniu ilgomis rankovemis, sijono ir ilgaauliu batu. palta turiu pernyksti, tai sueis. ir zinoma, truksta aksesuaru... doh.gif su jais nezinau. rankiniu turiu, bet jos, nezinau ar tiks prie ko g.gif auskaru turiu i valias, tik beda, jog beveik visi juodi doh.gif visa kita - skaros, salikai ir pan. - man kosmosas biggrin.gif 4u.gif dar reiketu suformuoti kapsule, tokia siaip pasilakstymui. butu visai neblogai, jei iseitu ja suderinti su darbine g.gif na, bet cia dar reikia pamastyti rolleyes.gif ir del spalvu ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(basadore @ 2011 08 26, 23:03)
vaikas yra vaikas, nereikia to pamirsti, tai ne lele, kuria galima ispuosti, aprengti pagal savo norus ir dziaugtis, koks dabar grazus(tiksliau-graziai aprengtas) :)na, cia tik mano nuomone smile.gif todel ir tik mano vaikas duodasi po smeli, po zolynus, po balas ir purvinasi sau i valias biggrin.gif

Tai galima ir graziai rengiant leist vaikui lakstyt ir pan. Kas kaip ta graziai supranta, as sakydama puosiu, tai toli grazu nereiskia, kad uzvarvolinu kokia pusta suknia ir apkabinu bantukais. Graziai gali buti ir patogiai, tai nezinau, kas cia tokio blogo stengtis vaika rengti graziai biggrin.gif O kad bent jau iki tam tikro amziaus rengiam pagal savo skoni ir norus tai neisvengiama, o kaip kitaip?
Tiesiog jei i kiema prie namo dedu kokias tympas ir maikute, tai einant i miesta pasivaikscioti suknele/dzinsai/grazesnis megztukas. Lygiai kaip ir pati, su vienais rubais esu namie ar einu pieno nusipirkt, su kitais 'i zmones'. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 08 27, 06:43)
Kas kaip ta graziai supranta

va cia ir yra visa esme. kiekviena regia, taip, kaip jos poziuriu yra grazu (dar gal atsizvelgdama i praktiska, patogu ir pan.) man atrodo, jog kiekviena (na, beveik) mama vaika stengiasi aprengti graziai, bet ka daryt, jei vienai grazu sportine apranga, kitai dzinsiukai, treciai tik suknytes, ir pan.? smile.gif
na, bet nenukrypkime nuo temos 4u.gif
Atsakyti