O aš noriu paklausti tokia "ice blue" spalva ar tiktų soft vasarai?
Čia tikriausiai šaltas atspalvis?
QUOTE(dontstop @ 2011 08 26, 08:04)
O kokiom progom reikia puošti vaiką? Mum tokių dar nebuvo.
Į svečius mes nevaikštom. Į teatrus taip pat. Laisvalaikiu einam į parką, važiuojam į gamtą, į keliones.
Apranga orientuota į darželį, namuose būna pėdkelnės+megztinis. Negražu, užtat vaikui patogu, svečių pas mus nebūna.
Taip, su tais pačiais visur, o kodėl reikėtų atskirų? Tuos pačius batus avėsim antrą sezoną.
Į svečius mes nevaikštom. Į teatrus taip pat. Laisvalaikiu einam į parką, važiuojam į gamtą, į keliones.
Apranga orientuota į darželį, namuose būna pėdkelnės+megztinis. Negražu, užtat vaikui patogu, svečių pas mus nebūna.
Taip, su tais pačiais visur, o kodėl reikėtų atskirų? Tuos pačius batus avėsim antrą sezoną.
aš manau, kad vaikui reik ugdyt supratimą apie rengimąsi nuo vaikystės. Reik, kad turėtų suvokimą, kad į tą patį miestą, svečius, teatrą rengiamės vienaip, į gamtą kitaip ir pan.
jūsų vaikas turbūt labai ramus, jei išeiginių batų į darželį nenudrengia gamtoj, kieme. Bet vis viena, prie treningų reiktų sportinės avalynės, bet ne sportbačių baltų, didelių
QUOTE(Soy @ 2011 08 26, 10:02)
Man negrazu tas visas makalynas vaiku rubuose - uzrasai, piesiniai, spalvos sumaltos visos ryskios. Nerengiu tik pilkai/rudai aisku, bet ryskias naudoju daugiau kaip akcenta
QUOTE(groovy @ 2011 08 26, 10:37)
O man negražu, kai po V formos megztuku golfas Marškinukai, marškinėliai, palaidinės taip, bet golfas ne.
tragedija ir man, vien pamatyt
QUOTE(Soy @ 2011 08 26, 10:02)
Man negrazu tas visas makalynas vaiku rubuose - uzrasai, piesiniai, spalvos sumaltos visos ryskios.
O pačiam vaikui kas patinka? Maniškiui patinka užrašai, spalvos, dar labai patinka kišenės
QUOTE(Sauluzhe @ 2011 08 26, 10:55)
ar sortus ant pedkelniu dedu...
O vat man nieko nėra baisiau, kaip šortai ant pėdkelnių. Pas mus taip kai kurie vaikai rengiami į darželį
QUOTE(Tikrė @ 2011 08 26, 11:11)
Išsiliejau O dabar į temą klausimėlis: kokiu principu derinti ir rinktis rankinės spalvą prie šviesiai pilko lietpalčio ir tamsiai pilkų batelių? Aš visada senoviškai derinu batus su rankine, bet šituo atveju tai kažkaip be ryšio gautųsi jau Mano tipas pasiklydęs tarp pavasario ir vasaros (light), tinka kai kurios abiejų tipų spalvos.
Derinčiau prie šalikėlio spalvos. Light vasarai tiktų ir monochromiškumas, tai rankinė galėtų būti kažkurio pilko atspalvio, nesutampančio su plosčium ir bateliais
QUOTE(raami @ 2011 08 26, 11:21)
O aš noriu paklausti tokia "ice blue" spalva ar tiktų soft vasarai?
Šaltas atspalvis, tiktų
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 26, 13:08)
kad į tą patį miestą, svečius, teatrą rengiamės vienaip, į gamtą kitaip ir pan.
jūsų vaikas turbūt labai ramus,
jei išeiginių batų į darželį nenudrengia gamtoj,
kieme.
Bet vis viena, prie treningų reiktų sportinės avalynės, bet ne sportbačių baltų, didelių
jūsų vaikas turbūt labai ramus,
jei išeiginių batų į darželį nenudrengia gamtoj,
kieme.
Bet vis viena, prie treningų reiktų sportinės avalynės, bet ne sportbačių baltų, didelių
Jau net ne antrą kartą kartoju - nevaikšto mano vaikas nei į miestą, nei į svečius, nei į teatrą. Jei vaikščiotų - turbūt pirkčiau atskirus tam rūbus. Kol neprireikia, nematau prasmės tiesiog turėti spintoje. Juk garderobas formuojamas atsižvelgiant į gyvenimo būdą, ar ne?
Vaikas iš tiesų ramus. Tai nereiškia, kad niekada nesupurvina rūbų - visko būna Perrengiu ir išskalbiu, murzino nelaikau. Po pikniko gamtoje gali grįžti ir visiškai švarus, bet gali ir išsitepęs.
Batai mūsų ne išeiginiai. Aš aplamai tokios sąvokos nevartoju. Tai tiesiog batai, tinkantys tam tikram sezonui pagal oro sąlygas. Kodėl reikėtų atskirų - nesuprantu. Bereikalingos išlaidos ir tiek. Mano manymu, jie tinka kaip prie treningų, taip prie džinsų, nes daugiau mažiau sportinio modelio. Jei klystu - pataisykit, kitą kartą pirksiu sportiškesnius.
Nėra pas mus ir "kiemo". Vaikštom į parką kol kas kasdien po darželio, rudenį jau nebe kasdien, priklausys nuo orų. Jis ten nei bėgioja, nei dar kaip nors "drengia", nieko tiems batams neatsitinka, sezoną atnešiojus jie liko kaip nauji
QUOTE(dontstop @ 2011 08 26, 12:24)
O pačiam vaikui kas patinka? Maniškiui patinka užrašai, spalvos, dar labai patinka kišenės
Kol kas jai vienodai, rengiu taip, kaip patinka man O veliau as nezinau, galbut ji uzsimanys roziniu drabuziu su barbem ir blizguciais (tikiuosi ne ), bet jei taip, tada ieskosim kompromisu
QUOTE(Soy @ 2011 08 26, 13:37)
Kol kas jai vienodai, rengiu taip, kaip patinka man O veliau as nezinau, galbut ji uzsimanys roziniu drabuziu su barbem ir blizguciais (tikiuosi ne ), bet jei taip, tada ieskosim kompromisu
Jūs dar labai mažos (žvilgtelėjau į liniuotę), su maniškiu jau reikia tartis, kaip nori neaprengsi
QUOTE(dontstop @ 2011 08 26, 13:24)
O vat man nieko nėra baisiau, kaip šortai ant pėdkelnių. Pas mus taip kai kurie vaikai rengiami į darželį
Derinčiau prie šalikėlio spalvos. Light vasarai tiktų ir monochromiškumas, tai rankinė galėtų būti kažkurio pilko atspalvio, nesutampančio su plosčium ir bateliais
na pvz man mergaitems labai grazu tokie deriniai:
sortai+pedkelnes
kaip minejau, cia mergaitems, nes berniukai su pedkelnem man nesiderina niekaip ir niekur ...bet aisku,cia skonio reikalas...
QUOTE(Sauluzhe @ 2011 08 26, 13:07)
kaip minejau, cia mergaitems, nes berniukai su pedkelnem man nesiderina niekaip ir niekur ...bet aisku,cia skonio reikalas...
O kaip tada juos aprengti šilčiau be pėdkelnių?
O man berniukai su pedkelnem nesipjauna Kol jie mazuciai Ir maniskis namuose laksto su pedkelnem (ziema) ir golfuku. Del rubu gausos, tai neturi pas mus nei 10 poru sortu, nei megstiniu, bet isejimui i miesta turi pora atskiru derinuku. O batus visur tuos pacius. Nieko jiem nenutinka
QUOTE(lauryna @ 2011 08 26, 13:38)
Zinau, kad tau kam nepatiks, bet cia mano siandieniniai pirkinukui is kuistuko.
Sortukai (kitai vasarai) ir megztukas.
Sortukai (kitai vasarai) ir megztukas.
Puikiai, turėtų daug kas derintis prie šortukų, o megztukas irgi prie šitų šortukų tinka, dar prie džinsų.
Tik ar šviesiai vasarai megztuko spalvos ne per šiltos?
QUOTE(lauryna @ 2011 08 26, 14:38)
Tokiai figūrai viskas tinka