Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2011 08 24, 17:56)
Na, tai ka ruosiates pirkti rudens sezonui?

Man daug visko norisi doh.gif nes daug turimų visai nekapsuliški.
Bet iš esmės galiu išsiversti. Tai pirksiu, jei ką man labai patinkančio rasiu ax.gif
Batus žieminius berods jau nusipirkau, tik dar reikia sulaukti siuntinio smile.gif

QUOTE(TuJa30 @ 2011 08 24, 19:47)
eikit?nieko nesuprantu, ziema ryskiau geriau?

Čia kalbama apie žmonių tipus (pavasaris, vasara, ruduo, žiema), o ne apie sezoną mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusprendžiau parodyti savo sūnaus rudens kapsulę ax.gif Pagal tipą jis, manau, pavasaris, jei vasaros pradžioje dar abejojau, tai dabar nebe, paskutiniu metu labai nuryžėjo jo plaukučiai g.gif
Taigi

ryškiai žalia striukė
user posted image

kepurė salotinė
user posted image

batai chaki su oranžinėm detalėm
user posted image

salotinis aksesuaras biggrin.gif
user posted image

golfukai: geltonas, žydras, salotinis
user posted image

sportiniai kostiumėliai: žydras su oranžiniu, melsvas su salotiniu (realybėje daaug ryškesni)
user posted image

liemenė - žydra su salotiniu
user posted image

plonas medvilninis megztukas - mėlynas su salotiniais ir žydrais elementais
user posted image

tamsiai mėlyni džinsai
user posted image

Atsiprašau už nuotraukų kokybę, geriau mano fotikas nepaveža, spalvos gavosi kai kur iškraipytos. Nefotkinau: apatinių, kojinių, pėdkelnių, apatinių maikių - kadangi jų visų nesimato, tai ir spalvos reikšmės neturi. Šiltesnė striukė, kepurė, pirštinės suslėptos aukštai, dar netraukiau, gal ir dydis nebetinka. Šalikas šiuo metu mezgamas. Kaip matot, pagrindinės spalvos žydra - salotinė biggrin.gif

Atsakyti
o kuom vaiką puošiat? nes čia namudinė apranga, ypač treningai. Ant ko velkat liemenę?
tikiuos golfai geros kokybės, nes nieko nėra baisiau, kai kaklai išsitampo, atvimpa doh.gif džinsai man minimalistiniai patinka net ir vaikams ax.gif
su vienais batais ir į kiemą, ir į darželį/miestą?
Atsakyti
nezinau kaip kitos, bet mano bernuzelis rubu turi daug,vasara maikuciu trumpom rankovem apie 20, sortu puosniu apie 10, tiek pat kasdieniniu medvilniniu. dzinsus gal kokius 4 nesiojo, +3sportiniai kostiumai, batai sportbaciai, basutes, crocsai. bet mums tiek ir reikia, praktiskai visi nesiojami.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 26, 00:09)
o kuom vaiką puošiat? nes čia namudinė apranga, ypač treningai.

Ant ko velkat liemenę?

tikiuos golfai geros kokybės, nes nieko nėra baisiau, kai kaklai išsitampo, atvimpa  doh.gif
džinsai man minimalistiniai patinka net ir vaikams  ax.gif

su vienais batais ir į kiemą, ir į darželį/miestą?

O kokiom progom reikia puošti vaiką? Mum tokių dar nebuvo.
Pernai daržely buvo Kalėdinė šventė. Auklėtojų pageidavimas buvo prie kasdienių rūbų prisiūti blizgučių (man tai košmaras biggrin.gif ). Šiemet jau žinau, kad reikės pirkti/nuomotis karnavalinį kostiumą.
Į svečius mes nevaikštom. Į teatrus taip pat. Laisvalaikiu einam į parką, važiuojam į gamtą, į keliones.

Apranga orientuota į darželį, namuose būna pėdkelnės+megztinis. Negražu, užtat vaikui patogu, svečių pas mus nebūna.

Liemenę vilksiu ant golfų. Pernai pirkom golfus ten pat, per metus nei išsitampė, nei susinešiojo, tik išaugo vaikas. Jei kam įdomu, čia SM tarpininkės prekiauja, Mamulka ir Erikiux, po 10 lt golfai.

Man minimalizmas niekame nepatinka biggrin.gif O ypač vaiki - norisi ir spalvų, ir piešinėlių, ir detalių mirksiukas.gif

Taip, su tais pačiais visur, o kodėl reikėtų atskirų? Tuos pačius batus avėsim antrą sezoną.

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 26, 07:04)
O kokiom progom reikia puošti vaiką? Mum tokių dar nebuvo.

Naa as tai vienaip rengiu vaika i kiema prie namu, kitaip jei einam savaitgali i miesta pasivaikscioti, ar i svecius.
O siaip tai mano skonis vaikiskiems truputi kitoks, pas mane mergina, bet berna rengciau kazkaip taip labiau
user posted image
user posted image

As minimalizmo gerbeja biggrin.gif Man negrazu tas visas makalynas vaiku rubuose - uzrasai, piesiniai, spalvos sumaltos visos ryskios. Nerengiu tik pilkai/rudai aisku, bet ryskias naudoju daugiau kaip akcenta
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 08 25, 15:24)
Dzinsus, batus (svajoju apie 2 poras, bet greiciausia bus tik 1 blush-anim-cl.gif) ir dar pora plonu golfu trumpom rankovem, man tinka ir vasara, bet rudeni megstu po V formos megztuku nesiot  ax.gif

O man negražu, kai po V formos megztuku golfas doh.gif Marškinukai, marškinėliai, palaidinės taip, bet golfas ne. Aš geriau tada nusiperku megztinį storesnį aukštu kaklu iš kart.
Atsakyti
atsiprasau,bet ne i tema, nera nieko baisiau nei berniukai su pedkelnem+virsus doh.gif bet gal cia tik man g.gif
maniske rubu irgi daugybe turi, keiciam kasdien, kartais ir ne karta, nes nemegsta murze but, eina pati persirengia...orientuoti jie kasdieniam rengimuisi, neskiriu i darza, namus ar svecius...treningu, tiesa spintoj nera, kaip ir puosniu sukniu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2011 08 26, 09:46)
atsiprasau,bet ne i tema, nera nieko baisiau nei berniukai su

O ko namie blogai, jei patogu ir niekas nemato? g.gif
Atsakyti
cia juk kiekvienos reikalas...as net savo mergaitei sijonuka ar suknyte,ar sortus ant pedkelniu dedu...juk pati tik su pedkelnem po namus nevaikstot, net jei patogu ir niekas nemato? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2011 08 26, 09:55)
cia juk kiekvienos reikalas...as net savo mergaitei sijonuka ar suknyte,ar sortus ant pedkelniu dedu...juk pati tik su pedkelnem po namus nevaikstot, net jei patogu ir niekas nemato?  g.gif

Nu prikibot prie tų vaikų dabar.. Aš pvz vien su pėdkelnėm ir maikute (nedengiančia uodegos) kartais vaikštau: bet pėdkelnės būna paprastai tamsios ir tankios. Vaikų neturiu, bet nematau problemų, kai vaikai ir plika uodega laksto, manęs tai netrikdo. Visokių gi žmonių yra, jei vaikas pats nori tik taip, ko ji "muturuoti" pagal visas mados tendencijas ar "taip reikia" principu.
Išsiliejau doh.gif O dabar į temą klausimėlis: kokiu principu derinti ir rinktis rankinės spalvą prie šviesiai pilko lietpalčio ir tamsiai pilkų batelių? Aš visada senoviškai derinu batus su rankine, bet šituo atveju tai kažkaip be ryšio gautųsi jau g.gif Mano tipas pasiklydęs tarp pavasario ir vasaros (light), tinka kai kurios abiejų tipų spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2011 08 26, 09:55)
cia juk kiekvienos reikalas...as net savo mergaitei sijonuka ar suknyte,ar sortus ant pedkelniu dedu...juk pati tik su pedkelnem po namus nevaikstot, net jei patogu ir niekas nemato?  g.gif

Namie tai man tikrai tas pats, as pati vaikstau su tympom ir maike bele kokia uzpakalio nedengiancia, butu patogu su pedkelnem tai vaiksciociau ir su pedkelnem biggrin.gif Vaikas tuolab man namie vienodai kaip atrodo, svarbu patogu, ziema puikiausiai pravaiksciojo su siltesnem pedkelnem namie ir dzemperiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 26 rugpjūčio 2011 - 10:14