Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 07 27, 19:30)
Tai man nei didelio, nei juodo nereikia  biggrin.gif . Šiaip, kur geros vietos pirkti rankinuką? Bazėje nesu nieko pirkus, praktiškai galima sakyti nesu buvus...

Nezinau kur geros vietos , nes as ejau visai ne rankinuko, o i siuvykla bazeje pasiimti rubu, ir uzejau tik i pora sandeliu ir vuolia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2011 07 27, 08:06)
O kam jis tada vasarą?  biggrin.gif
Aš tik žiemą ir tepliojuosi, nes nenoriu atrodyti kaip pamėlus višta, vasarą gi natūralaus įdegio gauna kūnas.

As ir vasara vaikstau kaip pamelus vista, visai neidegu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 27, 20:31)
Nezinau kur geros vietos , nes as ejau visai ne rankinuko, o i siuvykla bazeje pasiimti rubu, ir uzejau tik i pora sandeliu ir vuolia  biggrin.gif

O kokios apytiksliai kainos tose bazėse? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 27, 19:38)
O kokios apytiksliai kainos tose bazėse? blush2.gif

Oi, pacios ivariausios biggrin.gif ... 50, 70, 100, virs 100... gal ir pigesniu nei 50 lt yra, nesidomejau. Nezinau, visokiu yra, kaip ir visokiu tu rankinuku, bet as sakau, tik i pora sandeliu ilindau, tai negaliu nei nupasakot, nei palygint su kazkuo viso bazes rankinuku asortimento smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 27, 20:11)
Aš nupirkau batelius, Maximoje, už 15 lt (ne sau). Buvo ir 5 lt kainuojančių  blink.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 07 27, 20:30)
Ne itin gražūs, nemadingi, bet pvz mano mamai, kuriai 53 metai, patiko  biggrin.gif

foto nebūtų? man labai įdomu, kokie ten batai gali būt už tokius pinigus. Pigus daiktas, dažniausiai pigiai atrodo.
ar mama gali bet kaip atrodyt, jau nebesvarbu? g.gif juk nesena dar, gal be laiko subobint norit? mano mama jaunesnė, neleidžiu subobėt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 28, 00:48)
foto nebūtų? man labai įdomu, kokie ten batai gali būt už tokius pinigus. Pigus daiktas, dažniausiai pigiai atrodo.
ar mama gali bet kaip atrodyt, jau nebesvarbu?  g.gif juk nesena dar, gal be laiko subobint norit? mano mama jaunesnė, neleidžiu subobėt  schmoll.gif

Prašom foto 4u.gif Anie už 5 lt panašaus modelio, tik su dirželiu apie čiurna ir smėlio spalvos. Normalūs, mano manymu, kaip tokiam amžiui. Šituos už 15 aš ir pati nešiočiau, man neatrodo tokie jau visai bobiški g.gif

user posted image

Atsakyti
Batai uz 15 lt tikrai normaliai atrodo biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Leticija @ 2011 07 27, 16:06)
As tai jau kazkaip apie vasaros kapsule nebegalvoju, jau pradejau apie rudeni galvot, ziurinetiks ko noriu/reikia/yra  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tikrai butu labai idomu pamatyti rudeniskas kapsules smile.gif Ikelkite daugiau foto bent jau is interneto ax.gif kas randat ax.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 07 27, 16:31)
Na, siaip jau tai labai verta. Per isparadvimus galima nusipirkt rubu, kuriuos nesiosi kita vasara.

Ispardavimuose pirkau kelias maikutes, tos tai universalios smile.gif Bet daugiau nieko neperku su mintim "kitai vasarai", nes... buna , kad visai kita vasara to nebesinori.... tada metosi.... Jums taip nenutinka?
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2011 07 28, 07:47)
Ispardavimuose pirkau kelias maikutes, tos tai universalios smile.gif Bet daugiau nieko neperku su mintim "kitai vasarai", nes... buna , kad visai kita vasara to nebesinori.... tada metosi.... Jums taip nenutinka?

As "kitai vasarai" ar ziemai, perku dazniausiai tik kokius geresnius, na firminius ar pan daiktus, kur zinau, kad tikrai noriu/tinka/nesiosiu, ir pasinaudoju proga nurauti pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
a nu joa, batai kaip batai, galvojau bus babutiški. Bet ne oda, ane? nemylit savo kojų, jei taip smile.gif

Papildyta:
aš savo sezono kapsules žinau, kai sezonas įpusėja arba į pabaigą, nes nežinau, ką nešiosiu, pvz. rudenį ax.gif tik mintyse susidėlioju, ką spintoj turiu.

per išpardavimus perku, šį mėn. 2 suknias nusipirkau, bus dar šiai vasarai ir kitai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 28, 10:12)
a nu joa, batai kaip batai, galvojau bus babutiški. Bet ne oda, ane?

Būna kažin už 15 Lt odinių g.gif rolleyes.gif
Šiaip tai reikia labai nejautrių kojų, kad tiktų neodiniai - man ir su odiniais būna kartais, kad kraujas ištrykšta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 07 28, 10:40)
Būna kažin už 15 Lt odinių g.gif  rolleyes.gif
Šiaip tai reikia labai nejautrių kojų, kad tiktų neodiniai - man ir su odiniais būna kartais, kad kraujas ištrykšta cool.gif

Maximoj stebuklų būna biggrin.gif
dėl kraujo nieko negaliu pasakyt, nėra taip buvę žiauriai, bet kojų prakaitavimas ir paskui baimė ištraukt koją iš batelių doh.gif o paskui ir odiniuose batuose koja prakaituoja doh.gif kaip pas mus namie sako susigadinai kojas laugh.gif
Atsakyti