Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 08 23, 19:34)
Aš dar nelabai patyrus, bet iš šios foto, mano galva, tai tarp Soft Summer ir Soft Autumn 4u.gif .  Tiksliau galima nustatyti atsižvelgiant ar labiau tinka šiltesni ar šaltesni atspalviai.
Įdomu, ką pasakytų labiau išmanančios???

Aciu. O as kazkodel apie Light Summer galvojau g.gif Nu laukiam daugiau nuomoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 08 23, 20:23)
Aciu. O as kazkodel apie Light Summer galvojau  g.gif Nu laukiam daugiau nuomoniu  biggrin.gif

O ar gali dar aprašyti, nes manau mūsų kiekvienos monitorius spalvas šiek tiek savaip rodo.
Aš tavo nuotraukoje matau lyg ir žalias ar rudai žalias akis (bet tikrai ne mėlynas), medium ash blond plaukus ir šilto atspalvio odą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 08 23, 21:23)
Aciu. O as kazkodel apie Light Summer galvojau  g.gif Nu laukiam daugiau nuomoniu  biggrin.gif

tikrai ne light summer - per tamsi. Light summer viskas turi būt šviesu - akys, plaukai, oda... pas jus nėra taip pat ir kontrasto, viskas vidutinio tamsumo/šviesumo. Šioje nuotraukoje aš irgi matau šiltą odą, rudai žalias akis (kas yra šiaip rudens požymis). Įtariu kad soft autumn artimiau warm autumn, nei soft summer. Juolab kad jūsų raudoną aš matau vadinamą tomatinę raudoną, kuri yra rudens spalva, vadinasi turit polinkį, o šiaip sakoma kad visi intuityviai daugiau ar mažiau linksta prie savo spalvinio tipo spalvų.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 08 23, 09:28)

Taigi, koks tas mano tipas?

Ir aš manau, kad soft autumn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 24, 07:01)
Ir aš manau, kad soft autumn  4u.gif

Aciu 4u.gif

As apie save kaip apie sviesesne kazkodel galvojau g.gif Bet taip: akys rudai zalios, plaukai irgi tamsiai rudai peleniniai kazkokie, sruogelem sviesinti. Tik oda cia su vasariniu idegiu, ziema ji buna sviesesne.
Atsakyti
Na, tai ka ruosiates pirkti rudens sezonui?
Atsakyti
kokia idomi tema bigsmile.gif
as net nezinojau kad formuojamos tokios ale kapsules bigsmile.gif nors man naturaliai rudeni- ziema dominuoja ruda, o vasara visokios, niekaip neprilimpu prie vienos spalvos/atspalvio.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 27, 14:31)
Na, siaip jau tai labai verta. Per isparadvimus galima nusipirkt rubu, kuriuos nesiosi kita vasara.

drinks_cheers.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 07 28, 18:02)
Pernai rudeniui turėjom:
2 treningines kelnytes
2 golfus
1 džinsus (galėjau nepirkti, beveik nenešiojom)
2 megztas liemenes
1 ploną megztuką
striukę, batus, kepurę, šaliką, pirštines
daug apatinių ir 3 palaidines ilgom rankovėm
Darželyje taip pat gulėjo komplektas rūbelių persirengimui, bet per visus metus jis taip ir nebuvo panaudotas.

Šiemet turim:
2 treninginius kostiumėlius (kelnės+bliuzonas)
tie patys 2 golfai (jei bus per maži, pirksiu kitus 2)
tie patys džinsai
mama lyg sakė, kad numezgė liemenę, bet dar nepriskaičiuoju, nes gali netikti dydis
1 plonas megztukas
tie patys striukė, batai, kepurė, šalikas, pirštinės
tie patys apatiniai, 3 palaidinės ilgom rankovėm

Maniškiui tiek užtenka. Ne terlius, iš darželio visuomet grįžta švarus.

oi kiek mazai rubu, neisiversciau, ir tik 1 dzinsai g.gif suprantu kad i darzeli patogiau sportinem kelnem, bet tai prie ko derinat megztas liemenes? g.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 08 22, 17:42)
Jeigu ta mėlyna, kuri matosi atvėrus puslapį, tai ji žiemai pats tas, o vasarai gali būti ryškoka  4u.gif (ir šiaip, tokia kaina už sintetiką  cool.gif )

eikit?nieko nesuprantu, ziema ryskiau geriau?
man priesingai norisi g.gif
Papildyta:
o vyrai jusu irgi kapsuliuoti? smile.gif
net eisiu paskaiciuoti kiek ko turime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuJa30 @ 2011 08 24, 20:47)

oi kiek mazai rubu, neisiversciau, ir tik 1 dzinsai  g.gif suprantu kad i darzeli patogiau sportinem kelnem, bet tai prie ko derinat megztas liemenes? g.gif

eikit?nieko nesuprantu, ziema ryskiau geriau?
man priesingai norisi  g.gif

Liemenes derinam prie treninginių kelnių biggrin.gif

Žiemos tipui taip, geriau ryškios spalvos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Netyčia radau jūsų labai įdomią temą ir jau kelias dienas skaitau senas temas ir bandau nustatyti savo tipą, tai blaškausi tarp rudens ir žiemos g.gif gal galėčiau kam nors atsiųsti savo vieną ar kelias nuotraukytes, kad padėtumėte man? Skaičiau, kad dontstop mergaitės siųsdavo, bet nepatogu trugdyti, tai gal kuri galėtu apsiimti šiuo darbeliu ir parašytų kam galėčiau išsiųsti foto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2011 08 25, 09:14)
Sveikos  4u.gif
Netyčia radau jūsų labai įdomią temą ir jau kelias dienas skaitau senas temas ir bandau nustatyti savo tipą, tai blaškausi tarp rudens ir žiemos  g.gif gal galėčiau kam nors atsiųsti savo vieną ar kelias nuotraukytes, kad padėtumėte man? Skaičiau, kad dontstop mergaitės siųsdavo, bet nepatogu trugdyti, tai gal kuri galėtu apsiimti šiuo darbeliu ir parašytų kam galėčiau išsiųsti foto? 4u.gif

Galit ir man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 08 24, 18:56)
Na, tai ka ruosiates pirkti rudens sezonui?

Dzinsus, batus (svajoju apie 2 poras, bet greiciausia bus tik 1 blush-anim-cl.gif) ir dar pora plonu golfu trumpom rankovem, man tinka ir vasara, bet rudeni megstu po V formos megztuku nesiot ax.gif
Atsakyti