Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(basadore @ 2011 08 22, 20:27)
oj, ne , nesiruosiu pirkti, seile tik varvinu, o ypac del spalvos. analizavau vasaros palete, kazkaip pasirode, jog tokia spalva tiktu vasarai ax.gif

Nu ten gi royal blue, arba mano monitorius kvailioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 08 22, 11:37)
Man kazkodel atrodo, kad visai man ziurisi ta ryza bigsmile.gif nors as ir Soft summer. g.gif

ir aš soft samerė, ir man ryža žiūrisi. o kai kirpyklą nueinu vis įkalbinėja ryžai dažyti. esu buvusi netrumpai, visai man patiko
QUOTE(basadore @ 2011 08 22, 12:00)
aciu 4u.gif del palaidiniu - uzejau parduotuvyte, kurioje didelis pasirinkimas palaidiniu, yvairiu spalvu, tik kad visos stilistiskai panasios 

doh.gif o aš viena ilgom rankovėm teturiu
doh.gif ot netikėlė
man arba kaina arba modelis netinkamas
marškinių nekenčiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ondatra: 23 rugpjūčio 2011 - 07:16
QUOTE(Ondatra @ 2011 08 23, 07:16)
ir aš soft samerė, ir man ryža žiūrisi. o kai kirpyklą nueinu vis įkalbinėja ryžai dažyti. esu buvusi netrumpai, visai man patiko

O kokios spalvos tau tinka? g.gif

Vakar nusipirkau tą Keunės pilkintoją ax.gif . Tik labai bijojau daug naudoti, nes ir kirpykloj sakė, labai mažai į šampūną įpilti. Tai matosi nedaug, bet man patiko, tą geltonumą nuima. Rytoj reiks normaliai išsiplauti galvą.

O kaip šita mėlyna spalva, ar soft vasaroms tinka? Visai susimaišiau su tom mėlynom doh.gif
user posted image
Atsakyti
basadore, man irgi tas juodas sijonas patiko. Tik aš jo prie trumpų rankovių nenešiočiau. Man nuo vaikystės mama kalė kad va tokia medžiagos rūbai nedera su plonomis, lengvomis medžiagomis, ir vasarai per stori, tai man to įkalto stereotipo jau nebeišmuši... Todėl jis man irgi tavo kapsulėje nelabai dera 4u.gif .
QUOTE(groovy @ 2011 08 23, 00:16)
A, maniau čia nuo tų juodų basučių vieną nuimtum doh.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi taip supratau lotuliukas.gif ...šeip labai nebloga idėja, juolab žiūriu, kad asimetrija eina į madą pilnu tempu.
QUOTE(dontstop @ 2011 08 23, 08:08)
Nu ten gi royal blue, arba mano monitorius kvailioja  smile.gif

Aš matau ne royal blue, matau cool vasaros mėlynąją... hihihi.gif berots dar su tokios spalvos mėlyna naujoji UK princesę kažkur mačiau.
Atsakyti
vasaros mėlynos, toliau pačios žiūrim kiek į vieną ar kitą pusę nukrypusi spalva mums tinka.
čia dar viena lentelė pasinagrinėjimui, vasaros - cool, per vidurį softinės, vidurinėje linijoje esanti kraštinėje eilėje mėlyna - vadinama royal blue, vienintelė kuri manau tikrai netinka vasaroms, ji žiemos mėlyna, visos kitos, manau kiekvienai truputi skirtingai.
Na gal ir rudenėliams kiek aiškiau bus kokios mėlynos jiems tinka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pradejau ir as nagrinetis savo garderobo problemas smile.gif

Taigi, koks tas mano tipas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 23, 07:08)
Nu ten gi royal blue, arba mano monitorius kvailioja  smile.gif

atidziau paanalizavus, gal tikrai nesa i royal blue g.gif is pirmo zvilgsnio, ta melyna visai ne taip atrode biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2011 08 23, 07:53)
basadore, man irgi tas juodas sijonas patiko. Tik aš jo prie trumpų rankovių nenešiočiau. Man nuo vaikystės mama kalė kad va tokia medžiagos rūbai nedera su plonomis, lengvomis medžiagomis, ir vasarai per stori, tai man to įkalto stereotipo jau nebeišmuši... Todėl jis man irgi tavo kapsulėje nelabai dera 4u.gif .

na, kapsule bandziau rinkti rudeniui. vakar dar sugalvojau visas bliuskutes pasimatuoti prie to sijono. ir ka pastebejau, plono audinio palaidines prie jo tikrai netinka(tikriausiai del to ir apsaukiau sijona sunkiai priderinamu doh.gif ), o storesnio audinio atrodo liuks smile.gif
melynos spalvos lenteles labai naudingos, dabar bandysiu ieskoti kazkokiu panasiu atspalviu palaidinems drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 23, 08:44)
- O kokios spalvos tau tinka? g.gif

--O kaip šita mėlyna spalva, ar soft vasaroms tinka?

- rūbų??
kad aš nelabai žinau g.gif
dabar nešioju pagrinde pilką, mėlyną, smėlinę
vasarą viskas pas mane beveik gėlėta
žmonėms ant manęs gražiai žiūrisi ruda, raudona, aš jų nekenčiu doh.gif , ir baigiu išgyvendint

-- koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 08 23, 07:53)
Aš matau ne royal blue, matau cool vasaros mėlynąją...  hihihi.gif berots dar su tokios spalvos mėlyna naujoji UK princesę kažkur mačiau.

Man rodos, kad princesė su šiek tiek ne tokia ryškia buvo g.gif
Atsakyti
Laba diena

Basadore, atrakink dar savo albuma, noriu nosi ikist 4u.gif

O mano istorija su manodrabuziai.lt baigesi sekmingai. Vakar vakare pasiutau ir parasiau dar viena zinute, kad graziuoju laukiu ziniu iki kito vakaro. Pasirodo jau siuntinukas buvo issiustas, tik mano siustos zinutes ankstesnes kazkodel iki jos nedaejo, o ji pati irgi nieko nepranese. Svarbu finale as jau turiu savo preke, tik ka pasiemiau ir netgi labai patenkinta.. tpfu tpfu tpfu
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2011 08 23, 17:04)
O mano istorija su manodrabuziai.lt baigesi sekmingai. Vakar vakare pasiutau ir parasiau dar viena zinute, kad graziuoju laukiu ziniu iki kito vakaro. Pasirodo jau siuntinukas buvo issiustas, tik mano siustos zinutes ankstesnes kazkodel iki jos nedaejo, o ji pati irgi nieko nepranese. Svarbu finale as jau turiu savo preke, tik ka pasiemiau ir netgi labai patenkinta.. tpfu tpfu tpfu

Taip ir pamaniau, kad žinutės galėjo negauti, būna, kad man ir el. paštu nepraneša, o pati pražioplinu.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 08 23, 08:28)
Sveikos  4u.gif  Pradejau ir as nagrinetis savo garderobo problemas smile.gif

Taigi, koks tas mano tipas?

Aš dar nelabai patyrus, bet iš šios foto, mano galva, tai tarp Soft Summer ir Soft Autumn 4u.gif . Tiksliau galima nustatyti atsižvelgiant ar labiau tinka šiltesni ar šaltesni atspalviai.
Įdomu, ką pasakytų labiau išmanančios???
Atsakyti