Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(basadore @ 2011 08 21, 22:39)

sad.gif nespejau aki uzmest sad.gif .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prila: 22 rugpjūčio 2011 - 11:18
QUOTE(Prila @ 2011 08 22, 11:17)
sad.gif nespejau aki uzmest sad.gif .....

pameginkit, uzdejau ta pati slaptazodi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 08 22, 09:16)

Jei ten ta tokia kaip mėlynosios eglės spalva,

Neaa, visai ne mėlynosios eglės schmoll.gif
QUOTE(Shana @ 2011 08 22, 09:44)

Dontstop, man grazi spalva ta tavo ikelta siltai melyna bigsmile.gif

Ir man graži rolleyes.gif

QUOTE(basadore @ 2011 08 22, 11:54)

man kazkaip neuzkliuvo, bet dar galvoju, gal ir reiketu kitos spalvos svarkelio ar kardigano rolleyes.gif

Man mėlyna su juoda ok žiūrisi smile.gif
QUOTE(basadore @ 2011 08 22, 12:00)
aciu 4u.gif del palaidiniu - uzejau parduotuvyte, kurioje didelis pasirinkimas palaidiniu, yvairiu spalvu, tik kad visos stilistiskai panasios  doh.gif bet pasidaviau pagundai ir pagriebiau dvi  biggrin.gif

Aš turbūt nuo vienos gėlę nuraučiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 22, 11:35)
Aš turbūt nuo vienos gėlę nuraučiau  blush2.gif

Obas, kaip įdomiai biggrin.gif

Aš ir gavau naujų pirkinukų, bet nenoriu nieko kėlinėti, kol visko negavau ir nesusidėliojau. Gal nebent, jei rasiu laiko ( doh.gif ) įkelsiu kelionės kapsulę, kai važiuosim į Kroatiją ar kur kitur rugsėjį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 08 22, 12:52)
Obas, kaip įdomiai biggrin.gif

Na čia logika tokia: kai palaidinių vos kelios, blogai, jei dvi iš jų beveik vienodos. O dar tos gėlės - toks į akis krentantis akcentas. Jei būtų dvi panašaus pasiūvimo ir skirtingų spalvų, bet neutralios, kaip kad kitos buvo rožinė, avietinė, tada kitas reikalas. Bet tos gėlės pernelyg įsimenamas elementas. Na, čia mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
basadore, man tas nederinamas sijonas labai grazus, pati noreciau tokio. blush2.gif
o palaidiniu gal reiketu daugiau, nors as ir minimaliste, bet su tiek neissiversciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 08 22, 13:19)

o palaidiniu gal reiketu daugiau, nors as ir minimaliste, bet su tiek neissiversciau schmoll.gif

Aš dar mažiau turiu, ir netrūksta. Nuo trumpų rankovių pereinu iškart prie megztinių. Kitą vertus, megztinių nekapsuliškai daaaug turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 08 22, 12:19)
basadore, man tas nederinamas sijonas labai grazus, pati noreciau tokio.  blush2.gif

drinks_cheers.gif Man palaidiniu irgi truktu, jau vien del to, kad jos daznai skalbiamos g.gif
Atsakyti
palaidiniu dar pirksiu,tik ilgom rankovem ax.gif dar reikia pagalvoti, kokiu spalvu imti, jau roziniu tipo manau uztenka biggrin.gif
kazin, o kaip tokia suknele http://www.lilyoffra...ga_suknele.html melynos spalvos, ar tiktu vasarai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(basadore @ 2011 08 22, 18:29)
palaidiniu dar pirksiu,tik ilgom rankovem ax.gif  dar reikia pagalvoti, kokiu spalvu imti, jau roziniu tipo manau uztenka biggrin.gif
kazin, o kaip tokia suknele http://www.lilyoffra...ga_suknele.html melynos spalvos, ar tiktu vasarai? g.gif

Jeigu ta mėlyna, kuri matosi atvėrus puslapį, tai ji žiemai pats tas, o vasarai gali būti ryškoka 4u.gif (ir šiaip, tokia kaina už sintetiką cool.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 22 rugpjūčio 2011 - 17:42
QUOTE(dontstop @ 2011 08 22, 17:42)
Jeigu ta mėlyna, kuri matosi atvėrus puslapį, tai ji žiemai pats tas, o vasarai gali būti ryškoka  4u.gif (ir šiaip, tokia kaina už sintetiką  cool.gif )

oj, ne , nesiruosiu pirkti, seile tik varvinu, o ypac del spalvos. analizavau vasaros palete, kazkaip pasirode, jog tokia spalva tiktu vasarai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 22, 12:07)
Na čia logika tokia: kai palaidinių vos kelios, blogai, jei dvi iš jų beveik vienodos. O dar tos gėlės - toks į akis krentantis akcentas. Jei būtų dvi panašaus pasiūvimo ir skirtingų spalvų, bet neutralios, kaip kad kitos buvo rožinė, avietinė, tada kitas reikalas. Bet tos gėlės pernelyg įsimenamas elementas. Na, čia mano nuomonė  ax.gif

A, maniau čia nuo tų juodų basučių vieną nuimtum doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(basadore @ 2011 08 22, 19:27)
oj, ne , nesiruosiu pirkti, seile tik varvinu, o ypac del spalvos. analizavau vasaros palete, kazkaip pasirode, jog tokia spalva tiktu vasarai ax.gif

Aš tai gal ir jamčiau kaip vasara, nors tikrai čiut čiut ryškoka, būna labai graži mėlyna, bet ne tokia baisiai ryški.
Atsakyti