Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(raami @ 2011 08 22, 08:57)
Tai palik, nuimti visada spėsi irnesakyk.gif

Shana, isitikinau, kad ispanės mėgsta sukneles biggrin.gif. Jau šiemet trečią pardaviau į Ispaniją lotuliukas.gif. Tiesa sakant tik 3 ir pardavinėjau smile.gif

Zinok tam yra labai paprastas paaiskinimas - kai yra +35+40 kazkodel su suknele tikrai jautiesi vesiau, labai pasijaucia skirtumas, kad nera segimu, gumu per juosmeni, na kaip kelnese, sijonuose (nes toj vietoj vistiek buna pastorinta medziaga dazniausiai). Jei suknele yra ir tokiu laisvesnio kirpimo tai drabuzis su kuriuo jautiesi geriausiai per karscius.
O siaip jei parduodi gerus rubus, tai dar vienas dalykas - ispanes dievina vardinius rubus biggrin.gif
Atsakyti
Užsimaniau to pilkintojo doh.gif lotuliukas.gif. Tokio nieks nebandėt?
http://www.hiperfarm...uct/10000146858
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 22, 09:58)
Užsimaniau to pilkintojo doh.gif  lotuliukas.gif. Tokio nieks nebandėt?
http://www.hiperfarm...uct/10000146858

Galeciau, padovanociau tau, as pries pusmeti dar naudojau, po to nuryzejau. Dabar stovi daugiau negu puse buteliuko ir prof linijos, nei naudoti nei ismest ranka nekyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 08 22, 10:13)
Galeciau, padovanociau tau, as pries pusmeti dar naudojau, po to nuryzejau. Dabar stovi daugiau negu puse buteliuko ir prof  linijos, nei naudoti nei ismest ranka nekyla doh.gif

O kaip jisai tau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 22 rugpjūčio 2011 - 10:18
QUOTE(raami @ 2011 08 22, 10:15)
O kaip jisai tau? g.gif

Man gerai. Siaip as is esmes visus kur esu bandzius man buvo neblogi, bet as dazniausiai ir pirkdavau is kokiu nors prof.liniju. Stebuklo nedaro, nugesina geltonuma, po keliu plovimu nusiplauna ir tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 08 22, 10:21)
Man gerai. Siaip as is esmes visus kur esu bandzius man buvo neblogi, bet as dazniausiai ir pirkdavau is kokiu nors prof.liniju. Stebuklo nedaro, nugesina geltonuma, po keliu plovimu nusiplauna ir tiek. smile.gif

O kaip dažnai galima naudoti?
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 22, 10:24)
O kaip dažnai galima naudoti?

Matai, jo kiekviena kart plaunant naudoti nereikia, nes jis nusiplauna po biski, as kazkur kas 2 sav naudodavau g.gif Paziurejau ant buteliuko nieko neraso apie naudojimo daznuma schmoll.gif
Atsakyti
Shana, o kaip tau ryžai patinka būti? biggrin.gif Kokios spalvos dabar tau tinka?
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 22, 10:33)
Shana, o kaip tau ryžai patinka būti? biggrin.gif Kokios spalvos dabar tau tinka?

Pradejo ziauriai prilipti raudona biggrin.gif ir paciai patinka ir kiti pasako smile.gif Ir gal daugiau pradejo ziuretis ruda g.gif
Pasirodyciau, bet nelabai noriu i foruma kelt foto. Man kazkodel atrodo, kad visai man ziurisi ta ryza bigsmile.gif nors as ir Soft summer. g.gif
Atsakyti

Tik man melyna su juoda nelabai dera. Pvz melynas švarkelis man netinka prie juodo sijono ir juodų kelnių. Tai kaip ir ribotas derinimas gaunasi g.gif. Ar čia jau mano problema tongue.gif  Dar man truktų šiltesnių viršų rolleyes.gif
[/quote]
man kazkaip neuzkliuvo, bet dar galvoju, gal ir reiketu kitos spalvos svarkelio ar kardigano rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo basadore: 22 rugpjūčio 2011 - 10:55
QUOTE(raami @ 2011 08 22, 08:27)
O kaip atsiskaitai? g.gif

Kortele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 22, 06:59)
Basadore, na ir šaunuolė  mirksiukas.gif  Tik prisijungė prie temos, o jau taip tobulai surinko kapsulę  thumbup.gif  Pagal mane, viskas dera spalviškai vasaros tipui, įskaitant ir tą ryškesnę avietinę palaidinę.
Man užkliuvo nebent 2 beveik vienodos palaidinės su gėle  ax.gif  Sijonas juodas liuks, pati tokį priglausčiau, kokių keblumų jis kelia?
Dar įdomu būtų pamatyti, kokie aksesuarai čia bus derinami  4u.gif

aciu 4u.gif del palaidiniu - uzejau parduotuvyte, kurioje didelis pasirinkimas palaidiniu, yvairiu spalvu, tik kad visos stilistiskai panasios doh.gif bet pasidaviau pagundai ir pagriebiau dvi biggrin.gif del juodo sijono - man kazkaip ka prie jo beuzsideciau, vis kazkaip nesiziuri, bet cia jau gal mano issimislyjimas biggrin.gif
del aksesuaru - tiesa pasakius, apie juos ne nepagalvojau...bet reikes kazko paieskot smile.gif
Atsakyti