QUOTE(raami @ 2011 08 20, 13:27)
O Next siunčia į Lietuvą?
Tikriausiai dar palaukti. Gal kompas užlinko, ar bėda kokia
Begalė gali būti priežasčių
Ar brangi prekė?
Siunčia, tik reikia pasirinkti apačioje Lietuvos vėiavėlę, tada kainos rodomos eurais (šiek tiek brangiau išeina) ir siuntimo mokestis 5 eurai.
Gal reikia dar parašyt, gal nenuėjo žinutė?
QUOTE(Sophi @ 2011 08 20, 15:00)
Aš tik knygas pardavinėju, bet tfu tfu tfu dar nė karto nebuvau apgauta - tiesa, sumos nėra didelės
Kur?
QUOTE(dontstop @ 2011 08 21, 08:00)
Gal kam pravers tokia info: Reserved parduotuvėj visa nauja kolekcija orientuota į rudens tipažą, pagrindinė spalva tamsi šilta mėlyna + camel, smėlinė, rausva, daug
peisli rašto, smulkių gėlyčių, yra nuostabių šalikėlių, plonų snudų
Jei ten ta tokia kaip mėlynosios eglės spalva, tai amn ji šalta atrodo pakankamai, ir man, soft vasarai, žiauriai tinka, bent aš taip galvoju
O derinu prie tamsių džinsų, gerai atrodo, dar prie pilko sijono (ne per šviesiausio, bet ir netamsaus), baltos spalvos apačių.
QUOTE(Shana @ 2011 08 21, 13:01)
Del geles dar nenusprendziau, galvojau nuimsiu, dabar paziurejau ant kojos, gal visai ir nieko atrodo
Aš šiaip anksčiau būčiau nuėmuisi, nes visus tokius elementus nuimdavau, labai jau minimalistė buvau, viskas kliūdavo. bet iš tikrųjų, jei ant kojos akies nerėžia, o kiti drabužėliai be krūvos detalių, palikčiau jau dabar. negi būsi visai visai neišskirtinė...