Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 08 21, 10:34)

Mano vakarykstis pirkinys

Labai reikejo juodu, nes kur turejau, teko ismesti g.gif Labai patogios, i darba ax.gif

Leticija, nuo kada pakeitei avuka niekaip nepriprantu doh.gif anksciau vis tokios ryzkios moteros budavo biggrin.gif

Jei tas geles nuemus nuo basankiu, tai butu puse velnio biggrin.gif

Zinok, kazkaip paskutiniu metu labai daznai geriu take away latte kava, tai vat panorau ir SM tokios kavos biggrin.gif Kai kavomanija praeis, bus vel kokia nors moteriske biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 08 21, 14:18)
čia gal kokia green blue?  g.gif

Net į žalumą neša? blink.gif Tad aš blogai parinkau paveiksliuką g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2011 08 20, 22:40)
Zinau, juk pavedima dariau.. ka galeciau padaryt?

Tikriausiai tas asmuo yra ir prie SM prisijunges, as jusu vietoje, pora dienu palaukus paskelbciau varda ir pavarde nepatikimu pirkeju-pardaveju sarase. Daznai tokie veiksmai suveikia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 08 20, 20:56)
as irgi paantrinsiu kad tikrai ne del zindymo slenka plaukai.skaiciau kad po gimdymo normalu kad slenka plaukai ir ju tikrai isslinks tiek kiek reikia,daryk ka nedares.o visokios priemones nuo to ir panasiai,tai tik pinigu ismetimas.plaukai patys ataugs veliau

Jo, kažkaip jie miršta, o išslenka tik po kažkiek laiko. Bet aš naudojau priemones, kad nauji greičiau ataugtų.

QUOTE(raami @ 2011 08 21, 11:25)
O ar yra kokie pilkintojai? g.gif

Aš naudojau tokį skystą pilkintoją, jį praskiedi berots 1/10 ir persiskalauji galvą, kad ryžą atspalvį nuimtų. Dabar nepasakysiu nei kokios firmos, nei kiek kainavo, senai tas buvo. Bet specializuotose plaukų priemonių parduotuvėse ten tikrai ne vienos firmos tų pilkintojų būna. Atrodo tas pilkintojas tai kaip tamsiai mėlynas rašalas.
Atsakyti
labas vakarelis mirksiukas.gif pateikiu jums savo darbine rubu kapsule , ji dar nera pilna, kai ka pritaikiau is senu, kita teko susipirkt, dar keleta drabuzeliu reikes nusipirkt veliau. bandziau derint ir pagal tipo spalvas (esu vasara), dar lyg ir truktu vienos kokios spalvos g.gif , nezinau, kaip cia man gavosi, laukiu jusu komentaru ir pasiulymu blush2.gif
dabar rastiskai apibudinu:
1. tamsiai melynas (lyg ir) klasikinis kostiumelis
2.palaidines trumpomis rankovemis, gal ankstyvam rudeniui prireiks, viena nublukusi rozine, kita pilka
3.palaidines pusilgemis rankovemis. viena gal mano tipui per ryski, bet jau tiek to smile.gif
4.palaidine ilgom rankovem(dar keleta reikes nusipirk, kazin kokiu spalvu ieskoti g.gif )
5.klasikines juodos doh.gif kelnes
6.bateliai rudeniui, dar vienu kokiu pusilgiu reikes.
7.marskinukai. sitie jau seni, bet gal dar koki karta kita panaudosiu
8. slapio asfalto spalvos suknike.
9.ir juodas sijonas. del jo nezinau, mazai nesiotas, nes prie jo kazkaip labai sunku priderinti virsu.
dar noreciau kardigano, bet niekaip nerandu, kas tiktu ir patiktu, ir dar noreciau marskineliu.
http://public.fotki....s/100-2820.html siuo adresu rasit visa geri, slaptazodis basadore smile.gif
Atsakyti
Basadore, na ir šaunuolė mirksiukas.gif Tik prisijungė prie temos, o jau taip tobulai surinko kapsulę thumbup.gif Pagal mane, viskas dera spalviškai vasaros tipui, įskaitant ir tą ryškesnę avietinę palaidinę.
Man užkliuvo nebent 2 beveik vienodos palaidinės su gėle ax.gif Sijonas juodas liuks, pati tokį priglausčiau, kokių keblumų jis kelia?
Dar įdomu būtų pamatyti, kokie aksesuarai čia bus derinami 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 08 21, 13:01)
doh.gif Cia zinai, kaip visad, atrodo visko daug, kol nepradedi ieskoti konkreciai sau.

Del geles dar nenusprendziau, galvojau nuimsiu, dabar paziurejau ant kojos, gal visai ir nieko atrodo g.gif

drinks_cheers.gif Tai jau taip.

Gėlės gal nieko, jei apranga be jokių detalių, pvz klasikinė lygi suknelė, bet jei jau aprangoj yra detalių, ryškių papuošalų, aksesuarų, tai man jos trukdytų schmoll.gif .
QUOTE(dontstop @ 2011 08 21, 13:44)

Tai tokios vasaroms netinka? g.gif Aš jose neįžiuriu šiltumo doh.gif .
QUOTE(bytte @ 2011 08 21, 16:41)
Atrodo tas pilkintojas tai kaip tamsiai mėlynas rašalas.

Plaukai mėlyni nebuna? Ar tinka dažytiems plaukams?
QUOTE(basadore @ 2011 08 21, 20:39)
labas vakarelis  mirksiukas.gif  pateikiu jums savo darbine rubu kapsule

Visai nieko smile.gif . Tik man melyna su juoda nelabai dera. Pvz melynas švarkelis man netinka prie juodo sijono ir juodų kelnių. Tai kaip ir ribotas derinimas gaunasi g.gif. Ar čia jau mano problema tongue.gif Dar man truktų šiltesnių viršų rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 22, 08:09)

Tai tokios vasaroms netinka? g.gif  Aš jose neįžiuriu šiltumo doh.gif .

Tokie mėlyni atspalviai derės prie šiltų rusvų - camel, smėlio, beige ir tt, ir nesižiūrės su vasariška pilka, pilkai melsva ir tt Tai kaip ir nelabai, geriau pasirinkti šaltesnį mėlyną atspalvį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 20, 13:27)
O Next siunčia į Lietuvą? g.gif

Tikriausiai dar palaukti. Gal kompas užlinko, ar bėda kokia g.gif  Begalė gali būti priežasčių mirksiukas.gif  Ar brangi prekė?

Siunčia, tik reikia pasirinkti apačioje Lietuvos vėiavėlę, tada kainos rodomos eurais (šiek tiek brangiau išeina) ir siuntimo mokestis 5 eurai.

Gal reikia dar parašyt, gal nenuėjo žinutė? g.gif

QUOTE(Sophi @ 2011 08 20, 15:00)
Aš tik knygas pardavinėju, bet tfu tfu tfu dar nė karto nebuvau apgauta - tiesa, sumos nėra didelės unsure.gif

Kur? bigsmile.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 08 21, 08:00)
Gal kam pravers tokia info: Reserved parduotuvėj visa nauja kolekcija orientuota į rudens tipažą, pagrindinė spalva tamsi šilta mėlyna + camel, smėlinė, rausva, daug peisli rašto, smulkių gėlyčių, yra nuostabių šalikėlių, plonų snudų  rolleyes.gif

Jei ten ta tokia kaip mėlynosios eglės spalva, tai amn ji šalta atrodo pakankamai, ir man, soft vasarai, žiauriai tinka, bent aš taip galvoju blush2.gif O derinu prie tamsių džinsų, gerai atrodo, dar prie pilko sijono (ne per šviesiausio, bet ir netamsaus), baltos spalvos apačių.

QUOTE(Shana @ 2011 08 21, 13:01)
Del geles dar nenusprendziau, galvojau nuimsiu, dabar paziurejau ant kojos, gal visai ir nieko atrodo g.gif

Aš šiaip anksčiau būčiau nuėmuisi, nes visus tokius elementus nuimdavau, labai jau minimalistė buvau, viskas kliūdavo. bet iš tikrųjų, jei ant kojos akies nerėžia, o kiti drabužėliai be krūvos detalių, palikčiau jau dabar. negi būsi visai visai neišskirtinė...
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 08 22, 08:16)
Siunčia, tik reikia pasirinkti apačioje Lietuvos vėiavėlę, tada kainos rodomos eurais (šiek tiek brangiau išeina) ir siuntimo mokestis 5 eurai.

O kaip atsiskaitai? g.gif
Atsakyti
Basadore, man kompas rodo visai kitas spalvas, nei aprasot biggrin.gif

QUOTE(raami @ 2011 08 22, 07:09)

Gėlės gal nieko, jei apranga be jokių detalių, pvz klasikinė lygi suknelė, bet jei jau aprangoj yra detalių, ryškių papuošalų, aksesuarų, tai man jos trukdytų schmoll.gif .

Butent todel ir galvoju palikti, mano gi darbine apranga labai jau klasikine, be jokiu dideliu pribumbasu, tai prie klasikines sukneles ar sijono visai kaip paivairinimas ta gele ziurisi rolleyes.gif

Dontstop, man grazi spalva ta tavo ikelta siltai melyna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 08 22, 08:44)
Butent todel ir galvoju palikti, mano gi darbine apranga labai jau klasikine, be jokiu dideliu pribumbasu, tai prie klasikines sukneles ar sijono visai kaip paivairinimas ta gele ziurisi rolleyes.gif

Tai palik, nuimti visada spėsi irnesakyk.gif

Shana, isitikinau, kad ispanės mėgsta sukneles biggrin.gif. Jau šiemet trečią pardaviau į Ispaniją lotuliukas.gif. Tiesa sakant tik 3 ir pardavinėjau smile.gif
Atsakyti