Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(lauryna @ 2011 08 20, 21:16)
(..)]
Pavarde , varda zinote ?

Zinau, juk pavedima dariau.. ka galeciau padaryt?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 08 20, 18:11)

ka moderatoriai atrase?

Paprašė vardo, pavardės, dar kažkokių duomenų, gal adreso ar sąkaitos nr, ar ir to, ir ano, ir įtraukė į juodą sąrašą unsure.gif
Papildyta:
Prasinešiau vakar po parduotuves - visgi dabar labai nedėkingas laikas kažką pirkti schmoll.gif Išpardavimų likučiai jau mizeriniai, naujos kolekcijos dar ne visos iškabintos, nėra pilno pasirinkimo. Aišku, ir kainos ax.gif
Gal kam pravers tokia info: Reserved parduotuvėj visa nauja kolekcija orientuota į rudens tipažą, pagrindinė spalva tamsi šilta mėlyna + camel, smėlinė, rausva, daug peisli rašto, smulkių gėlyčių, yra nuostabių šalikėlių, plonų snudų rolleyes.gif
Asia shope yra šalikėlių išpardavimas, po 12 lt 4u.gif
Atsakyti
Algyte, o tai kiek laiko neatraso? Dar man yra buves atvejis, kad viena anketa naudojosi dvi sesrys, tai jei preke ne tos sesers, tai ji ir neatraso. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 08 21, 09:01)
Algyte, o tai kiek laiko neatraso? Dar man yra buves atvejis, kad viena anketa naudojosi dvi sesrys, tai jei preke ne tos sesers, tai ji ir neatraso.  biggrin.gif

Gali ir taip buti, nes anketa vienu vardu, o saskaita kitu. Taip nesinori blogai apie zmones galvot. Lauksiu dar po savaitgalio pora dienu, o tada pikta busiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 08 20, 21:35)
Reikia kokį pilkintoją naudot, ta prasme perskalaut galvą po plovimo, kitaip dažyk kaip nori, lenda ryžumas pas mane.

O ar yra kokie pilkintojai? g.gif

Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 21, 10:25)
O ar yra kokie pilkintojai? g.gif

Yra specialus sampunai sviesiems plaukams, suteikia pilkesni atspalvi, tikrai nemazai gamintoju juos turi 4u.gif

Mano vakarykstis pirkinys
user posted image
Labai reikejo juodu, nes kur turejau, teko ismesti g.gif Labai patogios, i darba ax.gif

Leticija, nuo kada pakeitei avuka niekaip nepriprantu doh.gif anksciau vis tokios ryzkios moteros budavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 21, 08:00)
pagrindinė spalva tamsi šilta mėlyna

Kokia čia spalva? g.gif Galvojau, kad visos mėlynos yra šaltos ax.gif
QUOTE(Shana @ 2011 08 21, 10:34)
Yra specialus sampunai sviesiems plaukams, suteikia pilkesni atspalvi, tikrai nemazai gamintoju juos turi 4u.gif

Mano vakarykstis pirkinys
user posted image
Labai reikejo juodu, nes kur turejau, teko ismesti g.gif Labai patogios, i darba ax.gif

Reiks paieškoti, nes man po kurio laiko irgi pageltonuoja doh.gif Dabar gal nuo saulės g.gif

Visai nieko, matosi, kad patogios mirksiukas.gif Tik aš tas gėlytes nuimčiau smile.gif. Nors kažkada ankščiau buvai man gražesnių basučių įkėlus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 21 rugpjūčio 2011 - 11:46
QUOTE(raami @ 2011 08 21, 12:46)
Kokia čia spalva? g.gif Galvojau, kad visos mėlynos yra šaltos ax.gif

user posted image

o čia palyginimui šalta mėlyna

user posted image
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 21, 11:46)

Visai nieko, matosi, kad patogios mirksiukas.gif Tik aš tas gėlytes nuimčiau smile.gif. Nors kažkada ankščiau buvai man gražesnių basučių įkėlus rolleyes.gif

doh.gif Cia zinai, kaip visad, atrodo visko daug, kol nepradedi ieskoti konkreciai sau. Radau vienas laabai liuks, kokybe super, bet turbut kiek pamazinti, is mano ismieros 2 mm per daug pirstas kysojo, o pasimatavau didesne - isvaziuoja koja (mano koja siaura ir daznai turiu problema, kad per basuciu prieki isvaziuoja verysad.gif ). Kitu dizainas liuks, bet kulnas blink.gif as per daug save myliu, kad kasdien su 10 cm kulnu lakstyciau. Tai apvaziavom per pora dienu visas pardes vertas demesio ir issirinkau kaip tu sakai tokias nieko biggrin.gif I darba sueis. Del geles dar nenusprendziau, galvojau nuimsiu, dabar paziurejau ant kojos, gal visai ir nieko atrodo g.gif

Dontstop, ta pirma tokie ne visai melyna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 08 21, 14:01)

Dontstop, ta pirma tokie ne visai melyna g.gif

Kaip ne mėlyna, o kokia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 21, 14:02)
Kaip ne mėlyna, o kokia? biggrin.gif

čia gal kokia green blue? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 08 21, 14:01)
as per daug save myliu, kad kasdien su 10 cm kulnu lakstyciau.

drinks_cheers.gif kasdienai tikrai puikios basutės smile.gif
Atsakyti