QUOTE(dzin budizmas @ 2011 08 19, 16:32)
raami, advokataut nereikia. ačiū, aš pripratus, kas nežino kaip yra, lengva kritikuot
Foto daryta nėštumo metu, jei ką, dabar atrodau dar blogiau, plaukai nedažyti 5 mėn, ir labai stipriai nuslinkę, nes maitinu ir turiu stipriai paūmėjusoą psoriazę, dažyti viską tolygu savižudybei. Nustosiu maitint, pradėsiu vartot vaistus, galėsiu dažytis. DDabar renku informaciją. Kiekviena mama nori būti graži, bet reikia sulaukti savo laiko.
kiek įžiūriu - tikrai vasara, nes ta oranžinė jums
, plaukai šilto atspalvio irgi
, o kad
, tai visi negerumai matosi... žinia kai jaunas, gražus, nevedęs tai ir spalvos visos tinka, o kai ima lyst visokie negerumai... tada ir aišku prie kokių spalvų jie labiausiai lenda.
Kadangi plaukiukai gan tamsūs, akys kiek mano monitorius rodo su žalsvu atspalviu, turiu įtarimą kad soft summer, kaip ir daugelis lietuvaičių. Kažkaip į cool su tais šviesintais nepanaši, nors visai galimas daiktas, kad tamsesnė išvaizda jums labiau tinktų... čia reikėtų jūsų asmeniškai klaust kokios spalvos jums labiau tinka - maišytos (pikšvai žalsva, žalsvai žydra ir pan), ar grynos.
dėl maitinimo ir plaukų... truputuką galiu trigrašį įkišt, aišku ne į temą, bet kaip atmaitinus bendroj visumoj 5 metus... Plaukai krenta po gimdymo ne dėl maitinimo, bet dėl harmonų svyravimų, baisiausiai kažkur po tryjų mėn, man irgi kuokštais slinko. Labai padėjo vitaminai, kur būna kapsulėse, tiesiai ant galvos išsitepi, ir plaut nereikia. Reikėtų aišku pasidomėt, ar psoriazės nepaskatins... ten berots kažkokių vitaminų nerekomenduojama padaugint... bet kodėl kitų vaistų nenaudojat? Mano dukriukas turi šią problemą, tai aš naudoju visokias ne harmonines priemones pastoviai, ne ahty bet padeda ir tikrai nekenkia
. Plaukiukus matyt reikėtų smarkiai nutrumpint, tada ir dažyt nereikėtų, ir sava plaukų spalva aiškiau matysis. Paskui gal ir prie savos spalvos priprasit, ir dažyt gal nereikės
raami kad tie antri dar būtų su padu kaip pirmi, būtų da geriau.
Man prie juodo viršaus norisi juodų batų... arba jau labai tamsių... geriau jau pėtkelnės ir sijonas būna ne labai tamsūs