Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 07 27, 07:05)

žalia - neutralizuoja raudonį, spuogams, paraudimams ir pan
rožinė - neutralizuoja mėlį, tamsiems paakiams
kūno spalvos - na kaip korektorius, maskuoja kažkokius defektus. Išradingos merginos darė net kontūravimą tomis trimis spalvomis  rolleyes.gif

Aciu, eisiu i pardes apziureti kokiu cia paleciu pasirinkimas butu g.gif
Atsakyti
sveikos, kartais paskaitineju jusu tema, norejau paklausti (gal jau esat apie tai kalbeje), ar kapsules metoda taikot vaikams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 27 liepos 2011 - 10:33
QUOTE(Sophi @ 2011 07 27, 08:55)
Kam žiemą kūnui savaiminis g.gif

Intymus klausimas biggrin.gif

QUOTE(sunray @ 2011 07 27, 11:33)
sveikos,  kartais paskaitineju jusu tema, norejau paklausti (gal jau esat apie tai kalbeje), ar kapsules metoda taikot  vaikams?

Taip, bent jau bandom smile.gif
Atsakyti
donstop, gal gali idet foto kaip atrodo ta maskuojanti palete, kur pasakojai? Kad mazdaug zinociau ko dairytis biggrin.gif

O as snd visai netiketai nusipirkau rankinuka rudeniui i darba, juoda, paprasta, talpu, telpa visokie A4 popieriai ir dar puse gyvenimo biggrin.gif Ir ne joki ne lakini ir ne zomsini, kaip cia svaigau biggrin.gif Nu bet pamaciau ir patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Registruojuosi naujoje temoje. Kažkodėl vis kyla mintis kapsules vasaros ir rudens pakoreguot, išlaidų potraukis didėja biggrin.gif Ir laaabai užsimaniau daug visokių suknelių lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai jau kazkaip apie vasaros kapsule nebegalvoju, jau pradejau apie rudeni galvot, ziurinetiks ko noriu/reikia/yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 07 27, 15:04)
Registruojuosi naujoje temoje. Kažkodėl vis kyla mintis kapsules vasaros ir rudens pakoreguot, išlaidų potraukis didėja biggrin.gif Ir laaabai užsimaniau daug visokių suknelių lotuliukas.gif

Vasara tai jau vakarop - neverta vargt mirksiukas.gif
Rudeniui man pagrindinis klausimas - paltas, bet ir vėl, spėju, pagal priimtiną kainos ir kokybės santykį nieko nerasiu...
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 07 27, 14:15)
Vasara tai jau vakarop - neverta vargt mirksiukas.gif

Na, siaip jau tai labai verta. Per isparadvimus galima nusipirkt rubu, kuriuos nesiosi kita vasara.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 07 27, 14:04)
Ir laaabai užsimaniau daug visokių suknelių lotuliukas.gif

biggrin.gif O kai turesi, noresi dar daugiau biggrin.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 07 27, 14:31)
Na, siaip jau tai labai verta. Per isparadvimus galima nusipirkt rubu, kuriuos nesiosi kita vasara.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 27, 13:10)
donstop, gal gali idet foto kaip atrodo ta maskuojanti palete, kur pasakojai? Kad mazdaug zinociau ko dairytis  biggrin.gif

O as snd visai netiketai nusipirkau rankinuka rudeniui i darba, juoda, paprasta, talpu, telpa visokie A4 popieriai ir dar puse gyvenimo  biggrin.gif Ir ne joki ne lakini ir ne zomsini, kaip cia svaigau  biggrin.gif Nu bet pamaciau ir patiko  bigsmile.gif

user posted image

Kur? Man irgi reikia bent vieno, o geriausia trijų blush2.gif
Aš nupirkau batelius, Maximoje, už 15 lt (ne sau). Buvo ir 5 lt kainuojančių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 27, 19:11)
user posted image

Kur? Man irgi reikia bent vieno, o geriausia trijų  blush2.gif
Aš nupirkau batelius, Maximoje, už 15 lt (ne sau). Buvo ir 5 lt kainuojančių  blink.gif

aciu uz palete 4u.gif

tau mano rankinukas bus per didelis biggrin.gif pirkau Urmo bazeje. biggrin.gif

kas ten per batai uz 5 lt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 27, 20:27)
aciu uz palete  4u.gif

tau mano rankinukas bus per didelis  biggrin.gif pirkau Urmo bazeje.  biggrin.gif

kas ten per batai uz 5 lt?  biggrin.gif

Tai man nei didelio, nei juodo nereikia biggrin.gif . Šiaip, kur geros vietos pirkti rankinuką? Bazėje nesu nieko pirkus, praktiškai galima sakyti nesu buvus...

Ne itin gražūs, nemadingi, bet pvz mano mamai, kuriai 53 metai, patiko biggrin.gif
Atsakyti