Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(raami @ 2011 08 17, 16:09)
Žiūriu daugumai patiko mano pirkinys wub.gif

Pirkau "Buy it now". Kaina 40 GPB + 6 GPB siuntimas, tai kazkur apie 180 Lt gavosi.

Ir man labai labai wub.gif Irgi tokios noreciau blush2.gif
Atsakyti
raami man spalva labai patiko, dirželį aš irgi imčiau lauk rolleyes.gif . Ir kaina nebloga. O kokia striukytės sudėtis, šiltesnė ar taip - rudeniui?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 08 17, 17:41)
raami man spalva labai patiko, dirželį aš irgi imčiau lauk rolleyes.gif . Ir kaina nebloga. O kokia striukytės sudėtis, šiltesnė ar taip - rudeniui?

Ji šilta ir lengva, gal tik ilgesnės norėtusi kai šalta. Sudėtis pūkai ir plunksnos smile.gif.

O man dabar aktualu išmokti vaikščioti aukštakulniais tongue.gif doh.gif Pirkau rudeninius batus ant 10 cm, o vaikščioti tai sunku doh.gif Jau turiu pirkėją už dvigubai didesnė kainą, bet gaila tongue.gif. Dabar namuose vaikštau smile.gif

Gal kam irgi aktualu, galiu pasidalinti video medžiaga lotuliukas.gif Tik nelabai suprantu ką ten su tais klubais daryti g.gif
http://www.youtube.c...h?v=SksfjCxN3kE

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 17, 13:38)
Saulėtekis, antras aukštas, rūbų ir batų parduotuvė, prieš savaitę didelės ryškios medvilninės skaros kainavo po 15 lt. Labai ryškios, kontrastingos, "žieminės" , didelio dydžio (galima ir kaip suknelę apsivyniot) 4u.gif

Gal tu ten netoli gyveni? biggrin.gif Nes aš tai netoli, ir jau antrą kartą kalbi apie tą tašką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 08 18, 11:15)
Gal tu ten netoli gyveni? biggrin.gif Nes aš tai netoli, ir jau antrą kartą kalbi apie tą tašką biggrin.gif

Aš iškart už Saulėtekio gyvenu, gal kaimynės būsim ax.gif (Krėvės 89)
Atsakyti
sveikos,

žinau, kad reikia perskaityti visas temas, tada lįsti čia, bet sąžiningai pasakysiu su 4 mėn. kūdikiu nelieka laiko. Jei nesupyksit, užduosiu klausimus, tikriausiai jau jums atsibodusius iki gyvo kaulo, jei turėsit kas laiko ir kantrybės, atsakykit.

1. nustatome savo spalvinį tipą -
Natūrali spalva mano "pelenų", dažniausiai šviesinu, pagal aprašymus esu pavasris - vasara, o kaip išsigryninti kokiam tipui priklausau?

2. atsižvelgiant į spalvinį tipą, keičiame šukuoseną ir parenkame keletą makiažo variantų -čia turima omeny pasirenkam plaukų spalvą?

pradžiai tiek, ačiū
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 08 18, 12:08)
1. nustatome savo spalvinį tipą -
Natūrali spalva mano "pelenų", dažniausiai šviesinu, pagal aprašymus esu pavasris - vasara, o kaip išsigryninti kokiam tipui priklausau?

2. atsižvelgiant į spalvinį tipą, keičiame šukuoseną ir parenkame keletą makiažo variantų -čia turima omeny pasirenkam plaukų spalvą?

pradžiai tiek, ačiū

Sveikute 4u.gif
Kadangi čia nuotraukos tikriausiai nenorėsi dėti, tai lengviausias būdas paprašyti Dontstop ir Byttes nustatyti per AŽ mirksiukas.gif

Galiu įmesti nuorodą su testu gal pagelbės ax.gif
http://image-boutiqu...,cvetotip,1.htm

O dėl antro punkto tai nelabai suprantu g.gif Manau, jei nenori keisti savo prigimtinio tipo, tai reikia rinktis panašią plaukų spalvą į naturalią. O makiažui pasirinkti tinkančias spalvas g.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 18, 19:50)
O dėl antro punkto tai nelabai suprantu g.gif Manau, jei nenori keisti savo prigimtinio tipo, tai reikia rinktis panašią plaukų spalvą į naturalią. O makiažui pasirinkti tinkančias spalvas g.gif

O man ne kiek dėl spalvos įdomu, kažkur skaičiau, kad mano tipo moterims rekomenduojamos lengvos, romantiškos šukuosenos, o man iš principo tokios nėra prie širdies, mieliau renkuosi griežtesnį kirpimą, tai kaip ir nežinau, su "tipine" šukuosena jausčiausi prastai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2011 08 19, 08:49)
O man ne kiek dėl spalvos įdomu, kažkur skaičiau, kad mano tipo moterims rekomenduojamos lengvos, romantiškos šukuosenos, o man iš principo tokios nėra prie širdies, mieliau renkuosi griežtesnį kirpimą, tai kaip ir nežinau, su "tipine" šukuosena jausčiausi prastai g.gif

As manau, kad sukuosenos forma labiau turetu but renkama pagal veido bruozus...va spalva plauku, tai pagal tipa g.gif
Atsakyti
Suapsoliutinant spalvinį tipą iki šukuosenos manau nelogiška schmoll.gif . Kažkur skaičiau, kad atseit vasaros romantiško stiliaus atstovės, joms tinka visokie raukinukai, garbanėlės ir bla bla bla... jos esančios romantiškos, švelnios... stereotipas ir tiek. Lyg tai plaukų ir akių spalva galėtų apsręsti ir vasaros tipo moterys negalėtų būti sportiško stiliaus doh.gif . Kai perskaičiau, tai net siutas paėmė mad.gif
Tas punktas kiek pamenu atsirado po diskusiju apie makiažą... g.gif bet šiaip tiesiog bendrai kai apsisprendi kaip atrodysi, kokie bus plaukai, tada gali ir atitinkamus rūbelius pasirinkti. Kartais pasitaiko kad prie kažkokios šukuosenos kažkoks rūbas netinka, ne dažnai, bet kartais pasitaiko. O be to kai jau susikuri galvoje savo įvaizdį lengviau ir rūbą rasti 4u.gif kuo tiksliau suformuoti norai, tuo mažiau įsigyjama rūbų, kurie vėliau spintoje kabo.
pagal tą testą aš - žiema flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
O pas mane taip savaime tas romantiškas plaukų stilius atsiranda smile.gif , nes plaukai patys pučiasi, riečiasi tai dabar tokia romantiška kare lotuliukas.gif

Labai noriu šiltų batų žiemai ax.gif . Kaip jums toks UGG modelis:
user posted image
QUOTE(bytte @ 2011 08 19, 12:22)
pagal tą testą aš - žiema flirt.gif  hihihi.gif

O ištikro vasara? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 19, 12:48)

Labai noriu šiltų batų žiemai ax.gif . Kaip jums toks UGG modelis:

Atrodo patogus ir silti mirksiukas.gif
Atsakyti