Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 08 17, 07:01)
Aš nepaisau rekomendacijų pagal spalvos tipą dėl papuošalų ir makiažo  ax.gif

Raami, graži striukė, mielai ir aš priglausčiau tokią  ax.gif

Kaip sekasi nešioti papuošalus? mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 16, 15:55)
Mergaitės, o lakiniai daiktai: bateliai, diržai, rankinės ar dar madingi?

Nei madingi, nei ne. As savo spintoj turiu ir lakiniu bateliu, ir dirzeliu - nesioju.
Papildyta:
QUOTE(raami @ 2011 08 17, 07:36)
Pasigirsiu blush2.gif Pradėjau ruoštis žiemai ax.gif Vakar gavau pūkinę striukę wub.gif Nesitikėjau, kad taip gerai atrodys spalva ir fasonas bigsmile.gif Dedu nuotrauką

Labai grazi smile.gif Man patinka spalva ir dirzelis, apykakle nelabai, bet su tokiom silta labai turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 17, 07:36)
Pasigirsiu blush2.gif Pradėjau ruoštis žiemai ax.gif Vakar gavau pūkinę striukę wub.gif Nesitikėjau, kad taip gerai atrodys spalva ir fasonas bigsmile.gif Dedu nuotrauką
user posted image

Raami, o iš kur pirkai striukę? internetu iš kur nors parsiųsta?
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2011 08 17, 09:18)
Labai grazi smile.gif Man patinka spalva ir dirzelis, apykakle nelabai, bet su tokiom silta labai turbut smile.gif

4u.gif . Dirželį tai aš iškart išsivėriau, man geriau be jo, ji ir taip liemenuota, o jis toks skystas... O apykaklė man labai labai patinka ir labai šilta ir man gražu rolleyes.gif

Mat kaip skiriasi skoniai lotuliukas.gif
QUOTE(Šaltmėtė @ 2011 08 17, 10:04)
Raami, o iš kur pirkai striukę? internetu iš kur nors parsiųsta?

Ebay. Čia Sisley praitų metų kolekcijos. Net nežinau ar yra jų parduotuvių pas mus g.gif Neteko matyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 17 rugpjūčio 2011 - 10:11
QUOTE(raami @ 2011 08 17, 11:11)
Ebay. Čia Sisley praitų metų kolekcijos. Net nežinau ar yra jų parduotuvių pas mus g.gif Neteko matyti.

irnesakyk.gif tai parduotuvės manęs ir nedomina, neperku aš LT parduotuvėse, neesu tokia turtinga lotuliukas.gif internetu siųstis žymiai pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2011 08 17, 10:32)
irnesakyk.gif tai parduotuvės manęs ir nedomina, neperku aš LT parduotuvėse, neesu tokia turtinga  lotuliukas.gif  internetu siųstis žymiai pigiau  ax.gif

drinks_cheers.gif tai jau tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 17, 08:05)
Kaip sekasi nešioti papuošalus? mirksiukas.gif

Po truputį ax.gif Įsikabinau į vieną apyrankę, kitkas nelabai "eina". Rudeniui daugiau mažiau apsisprendžiau, ką pirksiu (žiedą), belieka rasti smile.gif
Man lengviau su šalikėliais. Prieš savaitę nusipirkau naują, jei mama nedūsautų į pakaušį, būčiau paėmus 4 - radau "tašką", kur buvo itin geras pasirinkimas "mano" spalvų bigsmile.gif Prieš tai 3 mėnesius skenavau lentynas ir nei vieno tinkančio nemačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 17, 12:19)
Po truputį  ax.gif  Įsikabinau į vieną apyrankę, kitkas nelabai "eina". Rudeniui daugiau mažiau apsisprendžiau, ką pirksiu (žiedą), belieka rasti  smile.gif
Man lengviau su šalikėliais. Prieš savaitę nusipirkau naują, jei mama nedūsautų į pakaušį, būčiau paėmus 4  - radau "tašką", kur buvo itin geras pasirinkimas "mano" spalvų  bigsmile.gif  Prieš tai 3 mėnesius skenavau lentynas ir nei vieno tinkančio nemačiau  ax.gif

Prasom pasidalinti info apie ta ta taska biggrin.gif

raami striuke man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 17 rugpjūčio 2011 - 13:29
QUOTE(Leticija @ 2011 08 17, 14:27)
Prasom pasidalinti info apie ta ta taska  biggrin.gif

Saulėtekis, antras aukštas, rūbų ir batų parduotuvė, prieš savaitę didelės ryškios medvilninės skaros kainavo po 15 lt. Labai ryškios, kontrastingos, "žieminės" , didelio dydžio (galima ir kaip suknelę apsivyniot) 4u.gif
Atsakyti
Raami, labai grazi striuke. thumbup.gif eigu ne paslaptis uz kiek pavyko nupirkti ?
Yra ir pas mus Sisley rubeliu Benetone, bet asortimentas skurdokas.
Atsakyti
raami striukyte tai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Žiūriu daugumai patiko mano pirkinys wub.gif
QUOTE(lauryna @ 2011 08 17, 14:07)
Raami, labai grazi striuke. thumbup.gif eigu ne paslaptis uz kiek pavyko nupirkti ?

Pirkau "Buy it now". Kaina 40 GPB + 6 GPB siuntimas, tai kazkur apie 180 Lt gavosi.
Atsakyti