Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

O as atkreipiau demesi, kad zalsvu atspalviu kaip niekad daug. Bet ne military, o zalsvos ir tamsiai zalios.
Atsakyti
Sveikos merginos! Labai įdomi tema:) perskaičiau jau visas 5 biggrin.gif tai noriu pasigirti nuveiktu darbu, kurį paskatino ši tema: išvaliau savo spintą, dabar joje keli rūbeliai... tai sekantis žingsnis būtų prašymas, ar galėtų šios temos veteranės - dontstop ir bytte- žvilgtelėti i mano foto per az? Sunku pačiai įvertinti savo tipą - manau, jog vasara, bet gal klystu? būčiau labai dėkinga!
kadangi artėja rudenėlis tai reikėtų susiformuot nedidukę kapsulę - ale išėjimui(į kiną, teatrą, svečius ir t.t.) darbo kolkas ieškausi, tai šiam rūbų kapsulė kaip ir nereikalinga:D
kad būtų aiškiau su pirkiniais, bandau susidaryt sąrašiuką, ko reikėtų, toliau pagal tipą pasirinkt spalvas ir pirmyn:) pastaruosius 2 metus sau beveik nieko nesipirkau (auginu namie maziuke,tai kaip ir nieko neprireikdavo) tai pirkinių bus nemažai...
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 08 14, 23:50)
man atrodo esu vasarėle rudaake(plauku spalva ruda,oda labai balta) is izymybiu zinau tokia pacia JENNIFER GARNER, kazkas buvo idejes cia pvz,kl kas man labiau tinka sidabriniai ar auksiniai papuosalai? ax.gif

Vasaroms labiau tinka sidabriniai, o Jennifer Gardner pagal mane ruduo

user posted image
QUOTE(basadore @ 2011 08 15, 18:19)
ar galėtų šios temos veteranės - dontstop

Galiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 16, 07:02)
Vasaroms labiau tinka sidabriniai, o Jennifer Gardner pagal mane ruduo

O gali būti, kad soft vasaroms tinka ir auksiniai? Man visai nesipjauna blush2.gif
Atsakyti
o man ji kažkokia nesveikai gelsva su rudens spalvų rūbais ax.gif ... nors nelabai tokiais ir rengiasi, nebent fotosesijai, josia kažkodėl iš jos visur rudenį daro, o šeip gražesnė man ji su šaltom spalvom .... ....

... yra vasarų kurioms auksas tinka... kuo daugiau asmeninių palečių matau, tuo labiau įsitikinu kad aiškios ribos nėra tarp spalvinių tipų, ir paletės pačios įvairiausios... jei kontrastinga vasara rudomis akimis, manau pilnai gali tikti auksas, tik ne tas rausvas, o geltonas toks su žalsvu atspalviu... jei dar toks auksas derinyje su baltu metalu ar šalto atspalvio akute (čia labiausiai reikėtų atsižvelgti kaip oda atrodo - ar išryškėja visokie nepageidaujami tonai, pvz. mano oda iškart atrodo paraudusi, lyg sušalusi), o soft summer atstovėms kaip suprantu tinka senas auksas visų atspalvių. Bet laikoma kad vasaroms labiau tinka balti metalai - sidabras, platina...

aš pati nelabai ką begaliu patart, nes pati abejoju ar yra prasmė tipizuoti, nes kartais labai jau neaiški riba vieno ir kito spalvinio tipo, tiesiog viskas šiuo metu susimakalavo. Viskas suvesta primityviai, o kai atsiranda subtilybių, prasideda visiška makalynė, ir rodos iš pažiūros kas turėtų tikti, visai nepabrėžia individualių žmogaus bruožų, o juos išryškina visai kiti atspalviai. Iš esmės vos ne visas lietuvaites galima sudėt į vasaras būtų, maždaug taip: išblukęs ruduo, išblukus žiema ir išblukęs pavasaris... kiek ten rudens, kiek vasaros ir kur ta riba kiekviena turėtų pati nusistatyti. Ir dar tas tipizavimas manau kartais pasiūlo ne visai tas spalvas kurios mums labiausiai tinka, jas reikia atrast pačioms, tai tik bendros gairės, kurias manau irgi geriausiai atrasti individualiai 4u.gif
Atsakyti
O aš paveikta šios temos auksą pridaviau į juvelyrinę dirbtuvę. Aišku kai kurie dirbiniai buvo senamadiški. Kelios poros auskarų buvo visai nieko, bet nebegaliu nešioti, nes dabar pamačiau, kad tikrai netinka. Dar kai kažkiek įdegu nieko (bet tas buna retai) ax.gif

Mergaitės, o lakiniai daiktai: bateliai, diržai, rankinės ar dar madingi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 16 rugpjūčio 2011 - 14:55
o ka man daryti,jei mano visi papuosalai sidabriniai(neskaitant bizuterijos) o man tinka pasirodo auksiniai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 08 16, 20:54)
o ka man daryti,jei mano visi papuosalai sidabriniai(neskaitant bizuterijos) o man tinka pasirodo auksiniai... unsure.gif

parduot sidabrinius ir pirkti auksinius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 08 16, 23:05)
parduot sidabrinius ir pirkti auksinius  biggrin.gif

kas juos pirks..beto kai kurie dovanoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 08 16, 21:25)
kas juos pirks..beto kai kurie dovanoti wub.gif

Bet tai gal gražiai atrodo, ypač su tam tikrais drabužiais? Nemanau, kad negalėsi prisitaikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 08 16, 20:54)

Jei tau akies nerėžia gali nešioti, aš nebegalėjau... Nežinodama, kad netinka jau kokius 5 metus neužsidėdavau, o dabar aiški priežastis pasidarė ax.gif
Pasilikau kelis dovanotus aukso žiedus, bet kai jie ne prie veido, tai galėsiu užsidėti.
QUOTE(Leticija @ 2011 08 16, 21:05)
parduot sidabrinius ir pirkti auksinius  biggrin.gif

Sidabras labai pigus doh.gif Aš pardaviau ir senus sidabrinius dirbinius (dar nuo mokyklos laikų turėjau), tai kainą už gramą 1,2 Lt... doh.gif Norėjau atsikratyti viskuo, ko nenešioju.

Pasigirsiu blush2.gif Pradėjau ruoštis žiemai ax.gif Vakar gavau pūkinę striukę wub.gif Nesitikėjau, kad taip gerai atrodys spalva ir fasonas bigsmile.gif Dedu nuotrauką
user posted image
Atsakyti
Aš nepaisau rekomendacijų pagal spalvos tipą dėl papuošalų ir makiažo ax.gif

Raami, graži striukė, mielai ir aš priglausčiau tokią ax.gif
Atsakyti