QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 08 10, 10:09)
Pasvarstymas apie kapsules, spalvas ir mokyklą. Mano panyčių mokykloje privalomi pilki uniforminiai švarkai. Tai mokyklinę kapsulę matyt reiktų labiausiai derintis prie šios spalvos, o ne metų laikų tipažo.
Palaidinės tai įvarių spalvų tinka, gal tik rudos, smelinės visokios nelabai, bet apatinė dalis tai juoda, džinsai, pilka, daugiau ir neisivaizduoju. Turbūt teks ties jom ir apsistot.
O gal turite ir kitokių pasiūlymų?
Visgi tos mano panytės dar vaikai...
pilka įeina į visus tipažus, tik vėl gi - pilka pilkai nelygu. Kadangi nežinau kokio pilkumo švarkai nelabai ką tiksliai pasiūlyti galėčiau, bet iš principo pilka neutrali spalva ir tinka prie visų spalvų, beje ir prie rudos (bet man negražu būtų - nejaunatviška labai jau).
Visgi į spalvinį tipą atsižvelgčiau, nes deep tipo mergaitei rinkčiau sodrias spalvas iš paletės, kad "neutralizuot" pilką švarkelį, antraip vaizdas nesigaus "deep", ir dukrelė atrodys pavargusi pajuodelė. Viršutinei daliai rinkčiausi iš šiltesnių spalvų (visokios bordo, lašišinės, geltonos, berots camel yra dar, kaip jau dukra nori būti - ryškesnė ar švelnesnių spalvų, tiesiog aptarčiau paletę kompe atidarius), o apačias kad derėtų prie viršaus, manau tam ir ta tamsiai mėlyna su violetiniu atspalviu puikiai tiktų ir machagon spalva ir juoda jei noras yra. Iš džinsų deep atstovėms rinkčiau tamsius, kur su tokiu violetiniu atspalviu šiek tiek būna.
vasarėliai paprasčiau - pilka jų arkliukas, todėl tiesiog rinkčiau pagal dukters norą (nesupainiojau, antra vasarėlė ar ne?). Joms tinka visi džinsai. Gal kiek sunkiau su ryškesnėm spalvytėm, jei noras tooks pas vaiką yra. Bet paletėje ir tokių pakanka. O dar vaikų mėgiamos rausvos ir alyvinės platus pasirinkimas vasaros paletėj.
Mano dukrytė panašaus amžiaus, tik aš nežinau kokio ji dabar tipo, tik žinau kad jai tinka šviesios, šiltos, kiek prigesintos švarios spalvos. Tai aš suku galvą ko jai reikia į mokyklą. Peržiūrėjom drabužėlius... labai šviesus gavosi mano parinkti
: smėliavas švarkelis, ryškiai mėlynos kelnės, džinsai šviesiai mėlyni... šortai tokio pat kaip ir kelnės džinso ir šviesiai alyvinei viršūs... Nerandu jokios tamsios jai spalvos
Visos jai tinkančios tamsesnės spalvos labiau ryškios, nei tamsios. Ieškau dabar sarafano ir dvejoju kokį pirkt
kadangi prie kelnių jo nedevės... lieka derint tik prie alyvinės... jai tinkanti ruda - rudžių atspalvis - nelabai prie alyvinės ar ne? pilka gal? ar džinsinį? dar jai tinka camel spalva... bet vėl šviesi...
o gal lai būna šviesi... juk ir taip aplink būna niūru, o ji sedės klasėje visa kaip spindulėlis
Shana, man toks įspūdis, kad nuotraukoje pritūpusi stovi su tais džinsais... arba panelė kažkokia klišakojė
... įdomu kaip tau jie
Dieseliai visgi