Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 08 11, 09:18)

mirksiukas.gif Viskas turi savo pliusu ir minusu, pasedetum kaip mes savaitgali prie +37 - nepavydetum biggrin.gif

Žinok va gryžau praeita savaite iš +37, ir šiandien prie +15 supratau, kad karštis visgi kaulų nelaužo. Nekenčiu šito amžino lietuviško rudens. Mes turim net 4 sezonus, ruduo, ruduo, ruduo, ruduo. Nu jei labai laimingi metai, da gaunam įvairovei žiemą su - 30 doh.gif

Tavo džinsai super thumbup.gif Aišku kaip ir visos šiaurietės rudeniui per balas šokinėti renkuosi tamsesnius tonus biggrin.gif
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 08 11, 15:08)

O kokia nuoroda thumbup.gif
Nebuvau mačius, eisiu mokytis šalikus dėvėti, nu nes sunkiai aš juos jaukinuosi, nors ant kitų labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 08 11, 09:18)
Todel kad ne juodos ir ne baltos? lotuliukas.gif

Nea, todel, kad modelis man kazkoks be rysio atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 08 10, 10:09)
Pasvarstymas  apie kapsules, spalvas ir mokyklą. Mano panyčių mokykloje privalomi pilki uniforminiai švarkai. Tai mokyklinę kapsulę matyt reiktų labiausiai derintis prie šios spalvos, o ne metų laikų tipažo.  g.gif Palaidinės tai įvarių spalvų tinka, gal tik rudos, smelinės visokios nelabai, bet apatinė dalis tai juoda, džinsai, pilka, daugiau ir neisivaizduoju. Turbūt teks ties jom ir apsistot.
O gal turite ir kitokių pasiūlymų?  bigsmile.gif
Visgi tos mano panytės dar vaikai...

pilka įeina į visus tipažus, tik vėl gi - pilka pilkai nelygu. Kadangi nežinau kokio pilkumo švarkai nelabai ką tiksliai pasiūlyti galėčiau, bet iš principo pilka neutrali spalva ir tinka prie visų spalvų, beje ir prie rudos (bet man negražu būtų - nejaunatviška labai jau).
Visgi į spalvinį tipą atsižvelgčiau, nes deep tipo mergaitei rinkčiau sodrias spalvas iš paletės, kad "neutralizuot" pilką švarkelį, antraip vaizdas nesigaus "deep", ir dukrelė atrodys pavargusi pajuodelė. Viršutinei daliai rinkčiausi iš šiltesnių spalvų (visokios bordo, lašišinės, geltonos, berots camel yra dar, kaip jau dukra nori būti - ryškesnė ar švelnesnių spalvų, tiesiog aptarčiau paletę kompe atidarius), o apačias kad derėtų prie viršaus, manau tam ir ta tamsiai mėlyna su violetiniu atspalviu puikiai tiktų ir machagon spalva ir juoda jei noras yra. Iš džinsų deep atstovėms rinkčiau tamsius, kur su tokiu violetiniu atspalviu šiek tiek būna.
vasarėliai paprasčiau - pilka jų arkliukas, todėl tiesiog rinkčiau pagal dukters norą (nesupainiojau, antra vasarėlė ar ne?). Joms tinka visi džinsai. Gal kiek sunkiau su ryškesnėm spalvytėm, jei noras tooks pas vaiką yra. Bet paletėje ir tokių pakanka. O dar vaikų mėgiamos rausvos ir alyvinės platus pasirinkimas vasaros paletėj.
Mano dukrytė panašaus amžiaus, tik aš nežinau kokio ji dabar tipo, tik žinau kad jai tinka šviesios, šiltos, kiek prigesintos švarios spalvos. Tai aš suku galvą ko jai reikia į mokyklą. Peržiūrėjom drabužėlius... labai šviesus gavosi mano parinkti g.gif : smėliavas švarkelis, ryškiai mėlynos kelnės, džinsai šviesiai mėlyni... šortai tokio pat kaip ir kelnės džinso ir šviesiai alyvinei viršūs... Nerandu jokios tamsios jai spalvos g.gif Visos jai tinkančios tamsesnės spalvos labiau ryškios, nei tamsios. Ieškau dabar sarafano ir dvejoju kokį pirkt doh.gif kadangi prie kelnių jo nedevės... lieka derint tik prie alyvinės... jai tinkanti ruda - rudžių atspalvis - nelabai prie alyvinės ar ne? pilka gal? ar džinsinį? dar jai tinka camel spalva... bet vėl šviesi... g.gif o gal lai būna šviesi... juk ir taip aplink būna niūru, o ji sedės klasėje visa kaip spindulėlis blush2.gif

Shana, man toks įspūdis, kad nuotraukoje pritūpusi stovi su tais džinsais... arba panelė kažkokia klišakojė cool.gif ... įdomu kaip tau jie blush2.gif Dieseliai visgi
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 08 11, 19:36)
Žinok va gryžau praeita savaite iš +37, ir šiandien prie +15 supratau, kad karštis visgi kaulų nelaužo. Nekenčiu šito amžino lietuviško rudens.

biggrin.gif Siaip cia viena is pagrindiniu priezasciu kodel isvaziavau, man reikia saules, kad organizmas funkcionutu normaliai.

QUOTE(Leticija @ 2011 08 11, 20:30)
Nea, todel, kad modelis man kazkoks be rysio atrodo  biggrin.gif

Ane. O man straight leg modeliai labai patinka g.gif turiu vienus tokius juodus, ziemai, tai prie svarku labai ziurisi g.gif

QUOTE(bytte @ 2011 08 12, 08:18)
Shana, man toks įspūdis, kad nuotraukoje pritūpusi stovi su tais džinsais... arba panelė kažkokia klišakojė cool.gif ... įdomu kaip tau jie blush2.gif  Dieseliai visgi

Tai pagal fotkes kartais klaidingai nuspresit galima (man atrodo ji ten bando uzpakali isriest toj foto) biggrin.gif , as skaitau pilna modelio aprasyma. Kaip tik sita firma dar nusivilti neteko rolleyes.gif jei dydi pataikiau biggrin.gif
O beje, ziurinedama dzinsus matau, kad ryzkiai mazeja skinny ir slim leg ir daugeja visokiausiu platesniu/platejanciu modeliu. Pastebejot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 08 10, 13:17)
Primeciau, kad tokio kirpimo galesiu i darba prie labai daug ko nesioti rudeni ax.gif

labai grazu

QUOTE(Shana @ 2011 08 12, 09:24)
O beje, ziurinedama dzinsus matau, kad ryzkiai mazeja skinny ir slim leg ir daugeja visokiausiu platesniu/platejanciu modeliu. Pastebejot? rolleyes.gif

aciu dievui laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 08 12, 08:24)

Lietuvoj tai tikrai ne, ziurinejau naujas kolekcijas, tai dauguma dzinsu vis dar skiniai, o tiesiu mazuma
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 08 12, 12:05)
Lietuvoj tai tikrai ne, ziurinejau naujas kolekcijas, tai dauguma dzinsu vis dar skiniai, o tiesiu mazuma

Tai kad man atrodo Lietuvon visad ciut veliau atkeliauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 08 12, 09:24)

nu... aš jau visur klausinėju kada tokių gaus, vienoj džinsų parduotuvytėj sakė užsiveš naują siuntą pagrinde tokių. Pati tai nuo pavasario ieškau rolleyes.gif

pas mus tai visai rudeninis oras unsure.gif : šalta... lyja...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 08 12, 08:18)
pilka įeina į visus tipažus, tik vėl gi - pilka pilkai nelygu. Kadangi nežinau kokio pilkumo švarkai nelabai ką tiksliai pasiūlyti galėčiau, bet iš principo pilka neutrali spalva ir tinka prie visų spalvų, beje ir prie rudos (bet man negražu būtų - nejaunatviška labai jau).
Visgi į spalvinį tipą atsižvelgčiau, nes deep tipo mergaitei rinkčiau sodrias spalvas iš paletės, kad "neutralizuot" pilką švarkelį, antraip vaizdas nesigaus "deep", ir dukrelė atrodys pavargusi pajuodelė. Viršutinei daliai rinkčiausi iš šiltesnių spalvų (visokios bordo, lašišinės, geltonos, berots camel yra dar, kaip jau dukra nori būti - ryškesnė ar švelnesnių spalvų, tiesiog aptarčiau paletę kompe atidarius), o apačias kad derėtų prie viršaus, manau tam ir ta tamsiai mėlyna su violetiniu atspalviu puikiai tiktų ir machagon spalva ir juoda jei noras yra. Iš džinsų deep atstovėms rinkčiau tamsius, kur su tokiu violetiniu atspalviu šiek tiek būna.
vasarėliai paprasčiau - pilka jų arkliukas, todėl tiesiog rinkčiau pagal dukters norą (nesupainiojau, antra vasarėlė ar ne?). Joms tinka visi džinsai. Gal kiek sunkiau su ryškesnėm spalvytėm, jei noras tooks pas vaiką yra. Bet paletėje ir tokių pakanka. O dar vaikų mėgiamos rausvos ir alyvinės platus pasirinkimas vasaros paletėj.
Mano dukrytė panašaus amžiaus, tik aš nežinau kokio ji dabar tipo, tik žinau kad jai tinka šviesios, šiltos, kiek prigesintos švarios spalvos. Tai aš suku galvą ko jai reikia į mokyklą. Peržiūrėjom drabužėlius... labai šviesus gavosi mano parinkti g.gif : smėliavas švarkelis, ryškiai mėlynos kelnės, džinsai šviesiai mėlyni... šortai tokio pat kaip ir kelnės džinso ir šviesiai alyvinei viršūs...  Nerandu jokios tamsios jai spalvos g.gif Visos jai tinkančios tamsesnės spalvos labiau ryškios, nei tamsios. Ieškau dabar sarafano ir dvejoju kokį pirkt doh.gif kadangi prie kelnių jo nedevės... lieka derint tik prie alyvinės... jai tinkanti ruda - rudžių atspalvis - nelabai prie alyvinės ar ne? pilka gal? ar džinsinį? dar jai tinka camel spalva... bet vėl šviesi... g.gif o gal lai būna šviesi... juk ir taip aplink būna niūru, o ji sedės klasėje visa kaip spindulėlis blush2.gif

Shana, man toks įspūdis, kad nuotraukoje pritūpusi stovi su tais džinsais... arba panelė kažkokia klišakojė cool.gif ... įdomu kaip tau jie blush2.gif  Dieseliai visgi

Ačiū 4u.gif Kiek daug minčių. Taip, vidurinėlė vasarinė. Tik visai negali pakęsti rožinių spalvų. Bet jai tinka žydri įvairūs atspalviai, tad gal taip bandysim galvoti.

Dėl šviesių rūbelių - gal ir gražu, ir tinka, bet savo vaikams nelabai įsivaizduoju į mokyklą. Juk vien per balas namo pareinant kas iš šviesių kelnių liktų doh.gif Bet čia dar ir nuo vaikų priklauso, manau mirksiukas.gif

Man truputį dar trūksta tų sezonų palečių, dar reik labiau pasistudijuoti. Norėtųsi daugiau pavyzdinių foto. Gal dar turite nuorodų? blush2.gif
Atsakyti
Prasilekiau cia kazkuria diena pro Akropolio pardas, tai ka, splavos rudnes nieko naujo biggrin.gif juoda, pilka, violetiniai atspalviai ir ruda. O ir dar labai daug military rubeliu, tai kaip suprantu is amdos neisejo biggrin.gif
Atsakyti
man atrodo esu vasarėle rudaake(plauku spalva ruda,oda labai balta) is izymybiu zinau tokia pacia JENNIFER GARNER, kazkas buvo idejes cia pvz,kl kas man labiau tinka sidabriniai ar auksiniai papuosalai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 08 14, 20:42)
Prasilekiau cia kazkuria diena pro Akropolio pardas, tai ka, splavos rudnes nieko naujo  biggrin.gif  juoda, pilka, violetiniai atspalviai ir ruda. O ir dar labai daug military rubeliu, tai kaip suprantu is amdos neisejo  biggrin.gif

Del manes military gali ir neiseiti biggrin.gif patinka ax.gif
As va jau savaite stebiu rankinukus, ir visgi kazkokios aiskios tendencijos nematau, tik matau, kad ziauriai daug "ropliu" odos g.gif
Atsakyti