Pasvarstymas apie kapsules, spalvas ir mokyklą. Mano panyčių mokykloje privalomi pilki uniforminiai švarkai. Tai mokyklinę kapsulę matyt reiktų labiausiai derintis prie šios spalvos, o ne metų laikų tipažo. Palaidinės tai įvarių spalvų tinka, gal tik rudos, smelinės visokios nelabai, bet apatinė dalis tai juoda, džinsai, pilka, daugiau ir neisivaizduoju. Turbūt teks ties jom ir apsistot.
O gal turite ir kitokių pasiūlymų?
Visgi tos mano panytės dar vaikai...
QUOTE(bytte @ 2011 08 08, 15:13)
Aš pastebėjau vieną tik tendenciją - rankinės derinamos prie viršutinio rūbo, pvz.: švarkelio, puspalčio ar pan.,
O vasara?
Mano naujas pirkinys
Primeciau, kad tokio kirpimo galesiu i darba prie labai daug ko nesioti rudeni
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 08 10, 10:09)
Pasvarstymas apie kapsules, spalvas ir mokyklą. Mano panyčių mokykloje privalomi pilki uniforminiai švarkai. Tai mokyklinę kapsulę matyt reiktų labiausiai derintis prie šios spalvos, o ne metų laikų tipažo. Palaidinės tai įvarių spalvų tinka, gal tik rudos, smelinės visokios nelabai, bet apatinė dalis tai juoda, džinsai, pilka, daugiau ir neisivaizduoju. Turbūt teks ties jom ir apsistot.
Man pilka mylimiausia spalva nes labai neisranki. O labiausiai megstu derinuka pilka+silta geltona. Apacia juk gali buti visokie languoti sijonukai, sarafancikai
QUOTE(Algyte @ 2011 08 10, 14:43)
Man pilka mylimiausia spalva nes labai neisranki. O labiausiai megstu derinuka pilka+silta geltona. Apacia juk gali buti visokie languoti sijonukai, sarafancikai
Šiaip pas mus mokykloj tai ir apačios spalva buvo nustatyta, na, bent jau renginiams, tai prie pilko švarko juodos klasikinės kelnės arba juodas sijonukas. Gal ne visoms mokykloms taip.
QUOTE(Shana @ 2011 08 10, 13:17)
Mano naujas pirkinys
Labai grazus Nors man rudeni tokia spalva nelabai, jau siek tiek tamsesniu norisi O vasarai pats tas
Papildyta:
Ai, gi pas Jus siltesnis ruduo
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 08 10, 16:40)
Labai grazus Nors man rudeni tokia spalva nelabai, jau siek tiek tamsesniu norisi O vasarai pats tas
Papildyta:
Papildyta:
Jo, pas mus spalio pabaigon pradedi svarkeliu ieskoti spintoje.
Vasara apie dzinsus ner kalbos, sushus sedimoji vieta
Norejau imti dar ir tamsius, bet kad paleido akcija uz tokias kainas, tai per valanda einamu dydziu neliko
QUOTE(Shana @ 2011 08 10, 17:52)
Pavydziu
QUOTE(Shana @ 2011 08 10, 12:17)
Puikios kelnės, tik aš irgi pagalvojau, kad vasarai , o ne rudeniui, labiau. Bet paskui supratau, kas ir kaip
O man tai tos kelnes nelabai nelabai
QUOTE(Leticija @ 2011 08 10, 21:06)
O man tai tos kelnes nelabai nelabai
Todel kad ne juodos ir ne baltos?
Nzn kaip bus realiai, bet siaip Dieseliais dar nusivilti neteko, tiesiog kai ismete akcija su dzinsais nuo 15 tai neatsilaikiau Be to man prie viso garderobo labai isipaiso
Papildyta:
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 08 10, 16:55)
Pavydziu
Viskas turi savo pliusu ir minusu, pasedetum kaip mes savaitgali prie +37 - nepavydetum
Sveikos,
kazkada buvau radus pas jus nuoroda, kaip ristis salikelius, bet neissisaugojau . Gal kuri tebeturit ir galetumet dar karta mestelet
kazkada buvau radus pas jus nuoroda, kaip ristis salikelius, bet neissisaugojau . Gal kuri tebeturit ir galetumet dar karta mestelet
QUOTE(atire @ 2011 08 11, 15:02)
Sveikos,
Kaip risti salikus