Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Pasvarstymas apie kapsules, spalvas ir mokyklą. Mano panyčių mokykloje privalomi pilki uniforminiai švarkai. Tai mokyklinę kapsulę matyt reiktų labiausiai derintis prie šios spalvos, o ne metų laikų tipažo. g.gif Palaidinės tai įvarių spalvų tinka, gal tik rudos, smelinės visokios nelabai, bet apatinė dalis tai juoda, džinsai, pilka, daugiau ir neisivaizduoju. Turbūt teks ties jom ir apsistot.
O gal turite ir kitokių pasiūlymų? bigsmile.gif
Visgi tos mano panytės dar vaikai...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 08 08, 15:13)
Aš pastebėjau vieną tik tendenciją - rankinės derinamos prie viršutinio rūbo, pvz.: švarkelio, puspalčio ar pan.,

O vasara? g.gif

Mano naujas pirkinys rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Primeciau, kad tokio kirpimo galesiu i darba prie labai daug ko nesioti rudeni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 08 10, 10:09)
Pasvarstymas  apie kapsules, spalvas ir mokyklą. Mano panyčių mokykloje privalomi pilki uniforminiai švarkai. Tai mokyklinę kapsulę matyt reiktų labiausiai derintis prie šios spalvos, o ne metų laikų tipažo.  g.gif Palaidinės tai įvarių spalvų tinka, gal tik rudos, smelinės visokios nelabai, bet apatinė dalis tai juoda, džinsai, pilka, daugiau ir neisivaizduoju. Turbūt teks ties jom ir apsistot.
O gal turite ir kitokių pasiūlymų?  bigsmile.gif
Visgi tos mano panytės dar vaikai...

Man pilka mylimiausia spalva thumbup.gif nes labai neisranki. O labiausiai megstu derinuka pilka+silta geltona. Apacia juk gali buti visokie languoti sijonukai, sarafancikai
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2011 08 10, 14:43)
Man pilka mylimiausia spalva  thumbup.gif nes labai neisranki. O labiausiai megstu derinuka pilka+silta geltona. Apacia juk gali buti visokie languoti sijonukai, sarafancikai

Šiaip pas mus mokykloj tai ir apačios spalva buvo nustatyta, na, bent jau renginiams, tai prie pilko švarko juodos klasikinės kelnės arba juodas sijonukas. Gal ne visoms mokykloms taip.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 08 10, 13:17)
user posted image
user posted image
Primeciau, kad tokio kirpimo galesiu i darba prie labai daug ko nesioti rudeni ax.gif

Labai grazus wub.gif Nors man rudeni tokia spalva nelabai, jau siek tiek tamsesniu norisi blush2.gif O vasarai pats tas thumbup.gif
Papildyta:
Ai, gi pas Jus siltesnis ruduo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 10 rugpjūčio 2011 - 16:42
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 08 10, 16:40)
Labai grazus  wub.gif Nors man rudeni tokia spalva nelabai, jau siek tiek tamsesniu norisi  blush2.gif O vasarai pats tas  thumbup.gif
Papildyta:
Ai, gi pas Jus siltesnis ruduo  doh.gif

biggrin.gif Jo, pas mus spalio pabaigon pradedi svarkeliu ieskoti spintoje.
Vasara apie dzinsus ner kalbos, sushus sedimoji vieta tongue.gif

Norejau imti dar ir tamsius, bet kad paleido akcija uz tokias kainas, tai per valanda einamu dydziu neliko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 08 10, 17:52)
biggrin.gif Jo, pas mus spalio pabaigon pradedi svarkeliu ieskoti spintoje.

Pavydziu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 08 10, 12:17)
user posted image

Puikios kelnės, tik aš irgi pagalvojau, kad vasarai , o ne rudeniui, labiau. Bet paskui supratau, kas ir kaip rolleyes.gif

Atsakyti
O man tai tos kelnes nelabai nelabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 08 10, 21:06)
O man tai tos kelnes nelabai nelabai  smile.gif

Todel kad ne juodos ir ne baltos? lotuliukas.gif

Nzn kaip bus realiai, bet siaip Dieseliais dar nusivilti neteko, tiesiog kai ismete akcija su dzinsais nuo 15€ tai neatsilaikiau doh.gif Be to man prie viso garderobo labai isipaiso smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 08 10, 16:55)
Pavydziu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

mirksiukas.gif Viskas turi savo pliusu ir minusu, pasedetum kaip mes savaitgali prie +37 - nepavydetum biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 11 rugpjūčio 2011 - 09:20
Sveikos,
kazkada buvau radus pas jus nuoroda, kaip ristis salikelius, bet neissisaugojau doh.gif. Gal kuri tebeturit ir galetumet dar karta mestelet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(atire @ 2011 08 11, 15:02)
Sveikos,
kazkada buvau radus pas jus nuoroda, kaip ristis salikelius, bet neissisaugojau doh.gif. Gal kuri tebeturit ir galetumet dar karta mestelet ax.gif

Kaip risti salikus
Atsakyti