Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Algyte @ 2011 08 05, 15:52)
To kito net nepamaciau smile.gif) nes nemegstu tokio stiliaus ir akis prafiltruoja smile.gif ta juoda turiu omeny. Pavydziu figuros  blush2.gif

biggrin.gif
Ner ko pavydet, viskas turi savo pliusu ir minusu mirksiukas.gif

QUOTE(Algyte @ 2011 08 05, 17:36)
Puiku, Dontstop, vadinasi per ispardavima del paskutinio sijono nesusipesim  thumbup.gif

lotuliukas.gif

Vakar kokia suknia nusipirkau, pliazinio stiliaus, iki zemes, royal blue wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 05, 09:58)
O kada toks pakabas buvo madoj?  g.gif

Buvo kažkada tokie odiniai su metalais madoje, labai trumpai.

QUOTE(raami @ 2011 08 05, 10:11)
Taip. Tu daugiau nemokėsi nei tavo maximumas mirksiukas.gif 

Ir parašys žinutę, ar nori dar pakelti statymą, galėsi pasirinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 07 rugpjūčio 2011 - 11:40
QUOTE(dontstop @ 2011 08 05, 15:13)

Oi, ačiū už šitą palečiukę - pagal ją atsekiau tinklapį su visais testais ir aprašymais. Taip užsikabinau bestudijuodama, kad prasitestavau ir save, ir visas savo dukras biggrin.gif

Lengviausia buvo su mažąja (light spring) ir vyriausia dukružėm (deep autumn), dėl viduriniosios šiek tiek abejojom(apsistojom ties light summer), o sau sunkiausiai doh.gif . Neapsisprendžiu, ar esu Soft Summer, ar Soft Autumn. Galiausiai nutariau, kad esu pereinamas variantas, kas šioje sistemoje gana aiškiai ir išdėstoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 08 07, 21:26)
Neapsisprendžiu, ar esu Soft Summer, ar Soft Autumn. Galiausiai nutariau, kad esu pereinamas variantas, kas šioje sistemoje gana aiškiai ir išdėstoma smile.gif

Gal galit imesti nuoroda, kur raso apie ta pereinama varianta 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šiame straipsnyje SPALVU TEORIJA išdėstoma, kaip išsivystė 12 sezonų teorija. Trumpai tariant, ten kur pereina vienas į kitą, atsiranda naujas sezonas.

Man, perskaičius straipsnį, šis paveiksliukas daug ką paaiškino
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarine skrybelaite: 08 rugpjūčio 2011 - 09:49
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 08 07, 22:26)
Lengviausia buvo su mažąja (light spring) ir vyriausia dukružėm (deep autumn), dėl viduriniosios šiek tiek abejojom(apsistojom ties light summer)

oho kokia įvairovė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 08 08, 10:48)
Šiame straipsnyje SPALVU TEORIJA išdėstoma, kaip išsivystė 12 sezonų teorija. Trumpai tariant, ten kur pereina vienas į kitą, atsiranda naujas sezonas.

Man, perskaičius straipsnį, šis paveiksliukas daug ką paaiškino
user posted image

As irgi svarstanti del tipo, tai man labai aktualu ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 08 08, 10:32)
oho kokia įvairovė  4u.gif

biggrin.gif Tikrai įvairovė - na, daug mūsų 4u.gif
Nors profesionalas gal ir kitaip mus suskirtytų - sudėtų ant vienos lentynos lotuliukas.gif
Bet iš tikro taip nemanau. Vienintelė iš mūsų ryški ir tamsesnės odos, tai mano vyriausioji. O kitos mes galbūt ir galėtume ant vienos lentynos atsidurti. Bet irgi nemanau, nes aš tai jau pablukusi t.y. SOFT cool.gif, o mažiukė tokia švelniai šviesi, vidurinė irgi šviesi su kitais niuansais...

Papildyta:
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 08 08, 10:44)
As irgi svarstanti del tipo, tai man labai aktualu  ax.gif Aciu  4u.gif

Ten galima daug ko surasti panaršius atidžiau ir lendant į nuorodas 4u.gif
Atsakyti
apie akis ... ...ir pasikartosiu - šiame tinklalapį dažnai gvildena įvairias splavinių tipų plonybes, todėl man jis patinka.
Atsakyti
...radau apie mūsų temą puslapį Man jis taip- so so g.gif ...bet prie bendros krūvos gal kam pravers. Juolab kad ir schemutė papaišyta mirksiukas.gif taip pat ten ir apie spalvinius ir figūrų tipus yra temų, bei spalviniams tipams drabužėlių pvz.
Atsakyti
Idomu, kokios kito sezono rankiniu tendencijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 08 08, 14:46)
Idomu, kokios kito sezono rankiniu tendencijos?  g.gif

Aš pastebėjau vieną tik tendenciją - rankinės derinamos prie viršutinio rūbo, pvz.: švarkelio, puspalčio ar pan., nebėra kaip akcentas, nors prie batų vis dar nederinamos. Tik pasak donstop - toks variantas labai didina bendrą masę (ypač jei dar nemaža rankinė).
...nesenei įsigijau rankų darbo visiškai paprastutę per petį nešiojamą, pilkos spalvos... rinkausi tarp ryškiai bordo ir pilkos, pasirinkau visgi pilką - kaip pirmai pradžiai, kad tikrai prie visko tiktų. O paskui jau bandysiu įvairesnio stiliaus bei spalvų variantus, bet į mados tendencijas kažin ar atsižvelgsiu-neekonomiška schmoll.gif
Atsakyti