Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

[/quote]
QUOTE(Shana @ 2011 08 05, 09:46)
man toks klausimas, biski OT, bet matau kad Raami spece blush2.gif
Jei ebayuje padarau ta automatiska bid'inima ir irasau maximum kaina, kiek mokeciau, tai jis automatiskai uz mane kels kol pasieks mano maximum kaina ir toliau nekels, ane? g.gif

Taip. Tu daugiau nemokėsi nei tavo maximumas mirksiukas.gif

Pigiausia galima nusipirkti naudojant tykojimo strategiją tongue.gif . T.y. statyti prieš pat aukcioną pabaigą kokių 20 sekundžių iki pabaigos.

Atsakyti
sory visgi yra pilka suknelė siūloma soft summer atstovėms vietoje juodos blush2.gif
ne tas straipsnis, bet paveikslėlis berots tas pats ir ir light summer... o juoda siūlo tik deep winter
Atsakyti
...bet kaip minėjau čia su kokia suknele koks tipas gerai atrodytų, ne kapsulei. Kapsulės maža juoda suknelė yra tokia, kurią galima dėvėti ir puošniam vakarui ir ofise ar dar kaip pritaikius. Tai net nežinau, jei soft summer ir light summer pasirinkus tokių spalvų sukneles ar galima jas būtų taip pritaikyt g.gif . Pilka tai dar dar... ypač jei medžiagą tokę plizgesnio paviršiaus paimt (kaip jums patikusio pilko sijono, kur kažkada dėjau į pvz.). O va su tokia blankiai žydra - neįsivaizduoju.
Cool summer siūlo bordo spalvos - čia tai irgi įsivaizduojamas variantas ax.gif ...
...bet aš kaip juodos spalvos fanė ir cool summer atstovė rinkčiausi soft black spalvos suknelę ir tiek, nesukdama sau daug galvos. Nors siūloma spalva tikriausiai viena iš tų su kuriomis aš atrodau šyk, negaliu to neigt. O juodą spalvą pasirinkau kaip tamsią šaltajam sezonui dar ir dėl praktiškumo. Tamsiai mėlyna nepasiteisino - sunku gaut. Manau ši spalva taps nepamainoma mano kapsulės spalva, o kitos dvi formuos mano spalvinę nuotaiką.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 08 05, 10:43)
...bet aš kaip juodos spalvos fanė ir cool summer atstovė rinkčiausi soft black spalvos suknelę ir tiek.

Kas čia per spalva? g.gif
Atsakyti
Maniske yra tokio silueto
user posted image
tik be raukiniu, su pasiuvinejimu, kuris nelabai i akis krenta, charcoal gray su laaabai mazai blizgio.
Man nepamainoma, nes kazkaip ir ofisine gali but ir puosni lengvai pasidaro.
O dar labai noriu tokios
user posted image
Mzdg
tik nezinau kokios spalvos g.gif
Atsakyti
laba diena

shanos abi parodytos sukneles puikios wub.gif bet tavo turbut krutine didele, nes maza krutine su tokiom suknelem turbut is vis dingtu ax.gif

Merginos, man REIKIA tokio sijono kaip pirmoj nuotraukoj temos pradzioj DOntstop idetoj kapsulej
user posted image
kazin kaip cia vadinasi toks kirpimas ar kritimas ar audinys, pagal ka ieskot? ir kazin rudeni ziema kokia avalyne tiktu prie tokio tipo sijonu?
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 05, 10:41)
Man šviesiai pilka nelabai schmoll.gif arba man taip atrodo g.gif Man labiau tamsi ale asfalto tinka. Įdomu kaip pagal lentelę ar soft vasarai tokia tinka g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2011 08 05, 13:49)
shanos abi parodytos sukneles puikios  wub.gif bet tavo turbut krutine didele, nes maza krutine su tokiom suknelem turbut is vis dingtu  ax.gif

Merginos, man REIKIA tokio sijono kaip pirmoj nuotraukoj temos pradzioj DOntstop idetoj kapsulej

Pas mane D su 36/38 dydziu, darbui ir oficialiom progom renkuosi rubus kurie ciut pamazina arba bent nepadidina/nepabrezia krutines.

Katro is dvieju sijonu? g.gif
Atsakyti
To kito net nepamaciau smile.gif) nes nemegstu tokio stiliaus ir akis prafiltruoja smile.gif ta juoda turiu omeny. Pavydziu figuros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2011 08 05, 16:52)
To kito net nepamaciau smile.gif) nes nemegstu tokio stiliaus ir akis prafiltruoja smile.gif ta juoda turiu omeny. Pavydziu figuros  blush2.gif

Ahaha, o aš nepastebėjau juodo blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 05, 11:45)
Kas čia per spalva? g.gif

juoda bet nelabai... arba dar anglies juoda dar vadinama.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 05, 17:47)
Ahaha, o aš nepastebėjau juodo  blink.gif  biggrin.gif

Puiku, Dontstop, vadinasi per ispardavima del paskutinio sijono nesusipesim thumbup.gif
Atsakyti