Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Skaitineju sia tem nuo pat pradziu ir iskylo stai koks klausimas smile.gif "maza juoda suknele" Bet jei ziurint i spalvini tipa ( vasara) juoda spalva netinka.... unsure.gif tai kokios spalvos suknute butu sventiska ir "universali", na naudojama ne vienai progai keiciant aksesuarus g.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 04, 09:22)

Mergaitės kaip jums toks sidabro odos papuošalas g.gif. Man atrodo prie daug ko tiktų ax.gif 
http://i026.radikal....a912eedca40.jpg

baisuoklis
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2011 08 04, 16:41)
Skaitineju sia tem nuo  pat pradziu ir iskylo stai koks klausimas smile.gif "maza juoda suknele"  Bet jei ziurint i spalvini tipa  ( vasara) juoda spalva netinka.... unsure.gif  tai kokios spalvos suknute butu sventiska ir "universali", na naudojama ne vienai progai keiciant aksesuarus  g.gif

Šviesiai pilka labai pagyvina vasaras, o spalva irgi ne taip labai įsimenanti, tai galima keletą kartų dėvėti smile.gif

QUOTE(Vitulka @ 2011 08 04, 17:54)
baisuoklis

Na, taip drastiškai nepasakyčiau, bet man irgi ne schmoll.gif Kažkaip lyg iš mados išėjęs... Nors man niekada tokie nepatiko, nebent tikrai prie baikerinės kapsulės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 08 04, 23:33)
Šviesiai pilka labai pagyvina vasaras, o spalva irgi ne taip labai įsimenanti, tai galima keletą kartų dėvėti smile.gif

Aciu 4u.gif
Reiks parduotuvej nors del idomumo apsirengti ka nors pilko smile.gif Nieko neturiu sio atspalvio... Man tai tokia niuri nuobodi..."pilkos pelytes" spalva.... sad.gif
Atsakyti
kažkur buvau radus kokios spalvos "maža juoda suknelė" turėtų būti kokiam tipui... bet kažkaip neįsidėmėjau g.gif bet pilkos ten nebuvo lyg tai. Iš esmės kadangi kapsulės principu renkantis rūbus reikia pasirinkti vieną tamsią spalvą, vieną neutralią plius minus ir vieną ryškesnę. Tai manau "maža juoda" turėtų būt tiesiog tamsioji kapsulės spalva... bet toj mano rastoj nuorodoj tai nieko panašaus nebuvo, įsidėmėjau tarkim clear spring siūlomą ryškiai salotinei geltoną suknelę unsure.gif , tik ten variantai ne kapsulei, o su kokia spalva koks tipas pritrenkiančiai atrodytų.
Atsakyti
Laba, o kaip nusistatyti savo spalvini tipa? gal galit nuoroda imesti? Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 08 04, 15:34)
raami,o kur ir uz kiek ta skarele galima nusipirkti blush2.gif ?

Viską perku ebay aukcione, kaina kaip pasiseka ax.gif. Už šitą apie 60 lt mokejau, bet žiurint, kad jos vertė daugiau nei 10 kartų didesnė, tai manau pasisekė. Kadangi pirkau ne ebay parduotuvėj, tai tokios pačios nelabai ir rasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 08 04, 23:01)
kažkur buvau radus kokios spalvos "maža juoda suknelė" turėtų būti kokiam tipui... bet kažkaip neįsidėmėjau g.gif bet pilkos ten nebuvo lyg tai.

Pas mane yra kaip tik pilka, tamsiai g.gif Nepamainoma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2011 08 04, 22:00)
Aciu  4u.gif
Reiks parduotuvej nors del idomumo apsirengti ka nors pilko smile.gif Nieko neturiu sio atspalvio... Man tai tokia niuri nuobodi..."pilkos pelytes" spalva.... sad.gif

Aš kai šviesiai pilka apsirengiu, kad ir paprastą golfą, net vyras atkreipia dėmesį, kad gerai atrodau. Ir nebesvarbu, kokia tai spalva, pilka pelytės ar dar kokia biggrin.gif Be to, žiauriai tinka prie visko, ypač kardiganas, ant visko užsimesi, ir nešalta, ir aprangai gražiai netrukdys.

QUOTE(bytte @ 2011 08 04, 23:01)
kažkur buvau radus kokios spalvos "maža juoda suknelė" turėtų būti kokiam tipui... bet kažkaip neįsidėmėjau g.gif bet pilkos ten nebuvo lyg tai. Iš esmės kadangi kapsulės principu renkantis rūbus reikia pasirinkti vieną tamsią spalvą, vieną neutralią plius minus ir vieną ryškesnę. Tai manau "maža juoda" turėtų būt tiesiog tamsioji kapsulės spalva... bet toj mano rastoj nuorodoj tai nieko panašaus nebuvo, įsidėmėjau tarkim clear spring siūlomą ryškiai salotinei geltoną suknelę unsure.gif , tik ten variantai ne kapsulei, o su kokia spalva koks tipas pritrenkiančiai atrodytų.

Dar mėlyna vasaroms galėtų būti pablukusi šiek tiek, man tinka 4u.gif

QUOTE(raami @ 2011 08 05, 06:58)
Viską perku ebay aukcione, kaina kaip pasiseka ax.gif. Už šitą apie 60 lt mokejau, bet žiurint, kad jos vertė daugiau nei 10 kartų didesnė, tai manau pasisekė. Kadangi pirkau ne ebay parduotuvėj, tai tokios pačios nelabai ir rasi ax.gif

O iš kur žinai, kad originalas, kai tokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 08 05, 09:17)
Aš kai šviesiai pilka apsirengiu, kad ir paprastą golfą, net vyras atkreipia dėmesį, kad gerai atrodau. Ir nebesvarbu, kokia tai spalva, pilka pelytės ar dar kokia biggrin.gif Be to, žiauriai tinka prie visko, ypač kardiganas, ant visko užsimesi, ir nešalta, ir aprangai gražiai netrukdys.
Dar mėlyna vasaroms galėtų būti pablukusi šiek tiek, man tinka 4u.gif

O iš kur žinai, kad originalas, kai tokia kaina?

Man šviesiai pilka nelabai schmoll.gif arba man taip atrodo g.gif Man labiau tamsi ale asfalto tinka. Įdomu kaip pagal lentelę ar soft vasarai tokia tinka g.gif
O iš melynų navy geriausiai atrodo smile.gif.

Visų pirma pažiūri kas per pardavėjas ir kokie atsiliepimai. O paskui kai gauni prekę man matosi kokybė.
Nereikia galvoti, kad viskas kas pigiai parduodama yra neorginalai, tiesiog buna tokių pardavėjų, kurie perka tik gerus vardinius rūbus, dėvi vieną sezoną ar išvis nedėvi, o paskui viską parduoda nuo pradinės kainos 0,99 svaro. Va kiek ta kaina užkils tai mįslė rolleyes.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 05 rugpjūčio 2011 - 09:43
QUOTE(raami @ 2011 08 05, 09:41)

Nereikia galvoti, kad viskas kas pigiai parduodama yra neorginalai, tiesiog buna tokių pardavėjų, kurie perka tik gerus vardinius rūbus, dėvi vieną sezoną ar išvis nedėvi, o paskui viską parduoda nuo pradinės kainos 0,99 svaro. Va kiek ta kaina užkils tai mįslė rolleyes.gif.

man toks klausimas, biski OT, bet matau kad Raami spece blush2.gif
Jei ebayuje padarau ta automatiska bid'inima ir irasau maximum kaina, kiek mokeciau, tai jis automatiskai uz mane kels kol pasieks mano maximum kaina ir toliau nekels, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 08 04, 22:33)
Kažkaip lyg iš mados išėjęs...

O kada toks pakabas buvo madoj? g.gif
Atsakyti