Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(raami @ 2011 08 04, 08:22)
Tai jau tikrai sunki padėtis lotuliukas.gif. Aš tai nešioju auskarus ir žiedą, bet visada tuos pačius ax.gif

Karts nuo karto ebay pasirodo mirksiukas.gif

Mergaitės kaip jums toks sidabro odos papuošalas g.gif. Man atrodo prie daug ko tiktų ax.gif 
user posted image

Nan tai negrazus, dar tas GUCCI uzrasas. doh.gif

Atsakyti
Raami, o prie ko jus toki pauosala taikysit g.gif as kazkaip nesugalvoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 04 rugpjūčio 2011 - 09:25
QUOTE(lauryna @ 2011 08 04, 09:23)
Nan tai negrazus, dar tas GUCCI uzrasas. doh.gif

Na man irgi jis kliuva, nors kartais pritrauktoj nuotraukoj matosi, o šiaip nekrenta į akis.
QUOTE(Shana @ 2011 08 04, 09:25)
Raami, o prie ko jus toki pauosala taikysit g.gif as kazkaip nesugalvoju g.gif

Man atrodo prie visko kas turi nors šiokią tokią iškirptę g.gif Kadangi yra odos, tai jis man nėra labai puošnus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 07 29, 16:31)
Ai, neatsispyriau pagundai ir per ispardavima nusipirkau balta kardigana, va tokio tipo
user posted image
tik va suglumino sudetis. 55 proc rames, o visa kita medvilne. Idomu, kaip nesiosis, nes pirmakart susiduriu su rames pluostu  blush2.gif

Rames- tai panasiai kaip linas, ar tai kazkos perdirbtas linas, taigi- turetu gerai nesiotis, jei as neklystu.
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 04, 09:22)
Tai jau tikrai sunki padėtis lotuliukas.gif. Aš tai nešioju auskarus ir žiedą, bet visada tuos pačius ax.gif

Aš iki šiol nenešiojau nič nieko, man papuošalai tarsi trukdo g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 04, 12:43)
man papuošalai tarsi trukdo  g.gif

puošia wub.gif bigsmile.gif Priprasi, paskui be papuošalų būsi tarsi nuoga mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 04, 15:17)
puošia wub.gif  bigsmile.gif Priprasi, paskui be papuošalų būsi tarsi nuoga mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

tikrai, be savo dvieju sidabriniu ziedu, tarp zmoniu jauciuosi it nuoga biggrin.gif nors grizusi namo tuojau pat nusiimu nes kazkodel.... trukdo lotuliukas.gif
Tik beda, kad tie patys "prilipe".... retai , laaabai retai kitus uzsimaunu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prila: 04 rugpjūčio 2011 - 14:15
QUOTE(dontstop @ 2011 08 04, 12:43)
Aš iki šiol nenešiojau nič nieko, man papuošalai tarsi trukdo  g.gif

Aš irgi, ir nemanau, kad priprasiu doh.gif Pasižiūriu į veidrodį ir atrodau apsikarsčiusi. Be to, ir šiaip nepatogu. O į balių einant mane puošia šukuosena ir makiažas, o jei ir nešioju papuošalus, tai tik tarkim auskarus ir apyrankę, net ne auskarus, vėrinį ir apyrankę. Labiausiai mane vėriniai nervina, o ir gražių nelabai matau. Noriu perlų vėrinuką klasikinį įsigyti, tai, manau, prie daug ko tiktų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 08 04, 15:47)
Aš irgi, ir nemanau, kad priprasiu doh.gif Pasižiūriu į veidrodį ir atrodau apsikarsčiusi. Be to, ir šiaip nepatogu. O į balių einant mane puošia šukuosena ir makiažas, o jei ir nešioju papuošalus, tai tik tarkim auskarus ir apyrankę, net ne auskarus, vėrinį ir apyrankę. Labiausiai mane vėriniai nervina, o ir gražių nelabai matau. Noriu perlų vėrinuką klasikinį įsigyti, tai, manau, prie daug ko tiktų wub.gif

Aš į balius puošiuosi papuošalais smile.gif , bet kad labai retai jų būna. Labiausia turbūt mėgstu auskarus, nes ir turiu jų daugiausiai - 6 poros. Apyrankę turiu vieną ir tik 1 kuklų žiedelį. Pirštų ir rankų stengiuosi neakcentuoti, nes storoki ir nagai trumpi ir negražūs. Ant kaklo turiu 1 karolius, 2 paprastus vėrinius iš Ibero ir tikrų perlų vėrinį. Nė karto nebuvau juo pasipuošus blush2.gif Taipogi turiu giminių dovanotą auksinę grandinėlę su pakabuku, pakabukas su deimantais - irgi neteko jo užsidėti, su tokiais papuošalais jaučiuosi kaip teta biggrin.gif
Atsakyti
raami,o kur ir uz kiek ta skarele galima nusipirkti blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2011 08 04, 13:15)
Rames- tai panasiai kaip linas, ar tai kazkos perdirbtas linas, taigi- turetu gerai nesiotis, jei as neklystu.

Aciu labai 4u.gif I parduotuve negrazinau, reiks greit isbandyt, nes rytais jau labai vesu blush2.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 08 04, 13:43)
Aš iki šiol nenešiojau nič nieko, man papuošalai tarsi trukdo  g.gif

O man papuosalai turi buti minimalus, su saiku. Jau metai, kaip pameciau galva del apyrankiu, ypac mediniu rolleyes.gif Man papildo garderoba. O kaklo papuosalais maziau puosiuosi, nepribrendau gal dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 04, 09:22)
Mergaitės kaip jums toks sidabro odos papuošalas g.gif. Man atrodo prie daug ko tiktų ax.gif 
user posted image

MAn toks kasdieninis prie dzinsu ir marskineliu, svarbu, kad iskirpte neuzgoztu papuosalo biggrin.gif Dar gerai, kad koks drabuzis butu juodos spalvos, deretu prie odines virveles. Esu maciusi tokio tipo tik storesnes odos apyrankes, man grazu wub.gif

Gal galima butu derint prie baikerines kapsules rolleyes.gif
Atsakyti