Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Vitulka @ 2011 08 03, 16:12)
kažin kaip tie rūbai atrodo sezono pabaigoj nešiojami diena iš dienos  g.gif

Taip pat, kaip ir sezono pradžioj 4u.gif

Aš nesutinku, kad uniforma. Nenoriu kaip nors teisintis, tiesiog dviem žodžiais parašysiu, gal kas nors supras.

Jau rašiau, kad laisvalaikio rūbų turiu kur kas daugiau. Nenoriu ir nematau prasmės investuoti būtent į darbo kapsules, nes darbas man nėra toks jau svarbus, jame aš praleidžiu tik dvi valandas per dieną. Man nėra prieš ką ten rengtis, kadangi dirbu viena. Kartais, kokį kartą į mėn, tenka susitikti su žmonėm, bet tai pavieniai atvejai, ir nemanau, kad kas nors išvis atkreipia dėmesį į mano rūbus, ar skaičiuoja, kelintas tai derinys smile.gif Todėl kuo mažiau išlaidų reikalauja darbas, tuo man geriau. Gaunasi minimalus rūbų skaičius, tiek, kiek reikia dėl skalbimo.

O va laisvalaikiui jau kuriamas tam tikras stilius, sužiūrimos mados, negaila pinigėlių sezono hitams, saviraiškai ir tt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 03 rugpjūčio 2011 - 15:25
QUOTE(dontstop @ 2011 08 03, 15:19)

Nenoriu ir nematau prasmės investuoti būtent į darbo kapsules, nes darbas man nėra toks jau svarbus, jame aš praleidžiu tik dvi valandas per dieną.

oho, kur tokiu geru darbu buna? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 08 03, 16:29)
oho, kur tokiu geru darbu buna?  biggrin.gif

Dirbu ir namuose, o ir "ant telefono" nuo 6 ryto iki 21 val..
Papildyta:
Dar papildysiu (o sakiau, nesiteisinsiu biggrin.gif )
Kaip atrodo mano diena:

ryte nuvedu vaiką į darželį - reikia komplekto rūbų
grįžus namo valandą pabūnu ir važiuoju porai valandai į darbą - reikai komplekto darbinių rūbų
grįžtu apie pietus, pavalgau ir išeinu tvarkyti reikaliukų (biblioteka, paštas, parduotuvė ar pan) - reikia komplekto rūbų
vakare pasiimu vaiką iš darželio ir einam į parką - reikia komplekto rūbų
dar vėliau vakare grįžus vyrui paprastai kur nors važiuojam, į gamtą, kartais į kokią parduotuvę, prekybcentrį ar kavinę - vėl gi reikia komplekto rūbų

Gaunasi, kad per dieną aš vieną kartą vilkių darbiniais rūbais ir 4 kartus - laisvalaikio rūbais. Atitinkamai laisvalaikio rūbų reikia kur kas daugiau, kad ir dėl skalbimo, nes ypač vasarą kai karštą, rūbai po kiekvieno apsirengimo net valandai keliauja į skalbiankę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 03, 15:37)
Kaip atrodo mano diena:

grįžus namo valandą pabūnu ir važiuoju porai valandai į darbą - reikai komplekto darbinių rūbų
grįžtu apie pietus, pavalgau ir išeinu tvarkyti reikaliukų (biblioteka, paštas, parduotuvė ar pan) - reikia komplekto rūbų
dar vėliau vakare grįžus vyrui paprastai kur nors važiuojam, į gamtą, kartais į kokią parduotuvę, prekybcentrį ar kavinę - vėl gi reikia komplekto rūbų

Gaunasi, kad per dieną aš vieną kartą vilkių darbiniais rūbais ir 4 kartus - laisvalaikio rūbais. Atitinkamai laisvalaikio rūbų reikia kur kas daugiau, kad ir dėl skalbimo, nes ypač vasarą kai karštą, rūbai po kiekvieno apsirengimo net valandai keliauja į  skalbiankę  ax.gif

Puikiai viskas apgalvota thumbup.gif

Aš dirbu namie, tai man iš viso mažai reikia drabužių, visiškai darbo reikalais su žmonėmis nesimatau, bendrauju internetu, tai sėdžiu naminiais drabužiais, kuriuos dabar irgi, dontstop dėka, atsinaujinu, nenešioju visai nutrintų. Kai karšta, galiu ir nuoga sėdėti lotuliukas.gif Nors man nepatogu blush2.gif
Laisvalaikiui irgi daug nereikia, tik dėl skalbimo ir šiokios tokios įvairovės po keletą vienetų visų, sportui turiu minimaliai pasikeitimui, kai su dviračiais važiuojam.
Išeiginių turiu pakankamai, nes ne taip jau ir dažnai kažkur vaikštau, nors dabar dažniau išeinu, tai labiau apie juos pagalvoju.

Reikia ir man sudėti į manodrabužiai.lt, nes krūva mėtosi ir vietą užima. Viską, ką ten įkėliau, pardaviau, tai tik vestuvinė suknelė likusi biggrin.gif Tik reikia prisiruošti, nusifotografuoti ir t. t.
Atsakyti
Dontstop, kiek tu dauk kartų per dieną persirengi biggrin.gif. Aš tai daug kur iš tavo išvardintų vietų eičiau su tais pačiais rūbais. pvz. darželiui, darbui, reikaliukams, kavinei, prekybos centrui man tiktų tie patys rūbai ax.gif

Dabar aš kaip ir Dontstop bandysiu pratinti save prie papuošalų ir aksesuarų smile.gif. Nes dabar papuošalai vis tie patys, o skarelių iš vis nepripažinau blush2.gif

Ta proga nusipirkau šilkinę skarą, tik nelabai suprantu ar spalva man tinka doh.gif Bet šiaip labai miela. Dedu foto:
user posted image

Dar nusižiūrėjau juodų akmenukų karolius ir apyrankę ax.gif
user posted image

Soft vasarai gal nelabai, bet labai noriu blush2.gif , nes juodos visiškai neatsisakiau mirksiukas.gif. Kažkaip gal pavyktų su skarele išgauti derinį ax.gif

Pareiškit savo nuomonę mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 03, 16:37)
Dirbu ir namuose, o ir "ant telefono" nuo 6 ryto iki 21 val..
Papildyta:
Dar papildysiu (o sakiau, nesiteisinsiu  biggrin.gif )
Kaip atrodo mano diena:

Gaunasi, kad per dieną aš vieną kartą vilkių darbiniais rūbais ir 4 kartus - laisvalaikio rūbais. Atitinkamai laisvalaikio rūbų reikia kur kas daugiau, kad ir dėl skalbimo, nes ypač vasarą kai karštą, rūbai po kiekvieno apsirengimo net valandai keliauja į  skalbiankę  ax.gif

Nu dabar jau zymiai aiskiau kaip cia taip su tais darbo rubais:)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 03, 16:37)
Kaip atrodo mano diena:

aš galvojau, kad pas jus darbas ofisinis smile.gif
šiaip daug kartų persirengiat. Aš kartą dienoj rengčiaus. Aišku po namus kiti visai rūbai, bet visiem kitiem reikalam atsirinkčiau rūbus taip, kad nereiktų persirenginėt, tuo labiau, kad darbas nereikalauja oficialumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 03, 18:07)
Dontstop, kiek tu dauk kartų per dieną persirengi biggrin.gif. Aš tai daug kur iš tavo išvardintų vietų eičiau su tais pačiais rūbais. pvz. darželiui, darbui, reikaliukams, kavinei, prekybos centrui man tiktų tie patys rūbai ax.gif

Dabar aš kaip ir Dontstop bandysiu pratinti save prie papuošalų ir aksesuarų smile.gif. Nes dabar papuošalai vis tie patys, o skarelių iš vis nepripažinau blush2.gif

Skarelės spalva gan vasariška, ir soft tinka 4u.gif

Aš kol kas bandau save pratint prie papuošalų taip: susitariau pati su savimi biggrin.gif , kad kiekvieną savaitgalį užsidedu kokį papuošaliuką. Sekantis žingsnis bus papuošalo pirkimas prie darbinės kapsulės ax.gif
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 03, 18:20)
aš galvojau, kad pas jus darbas ofisinis  smile.gif
šiaip daug kartų persirengiat. Aš kartą dienoj rengčiaus. Aišku po namus kiti visai rūbai, bet visiem kitiem reikalam atsirinkčiau rūbus taip, kad nereiktų persirenginėt, tuo labiau, kad darbas nereikalauja oficialumo  ax.gif

Taip ir yra, ofisinis 4u.gif

Turiu prakaitavimo problemą, ir vien dėl to turiu keletą kartų dienoj persirengti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 03, 18:11)
Skarelės spalva gan vasariška, ir soft tinka  4u.gif

Aš kol kas bandau save pratint prie papuošalų taip: susitariau pati su savimi  biggrin.gif , kad kiekvieną savaitgalį užsidedu kokį papuošaliuką. Sekantis žingsnis bus papuošalo pirkimas prie darbinės kapsulės  ax.gif

Ačiū 4u.gif Nu kuo toliau tuo labiau man ta skarelė patinka. Tinka praktiškai prie visko, o geriausiai atrodo prie juodų rūbelių, nes prie veido jų nebelieka thumbup.gif
Manau pirksiu dar... doh.gif bigsmile.gif

O kodėl tik savaitgalį, kodėl ne kasdien? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 03 rugpjūčio 2011 - 18:17
QUOTE(raami @ 2011 08 03, 19:16)

O kodėl tik savaitgalį, kodėl ne kasdien? g.gif  bigsmile.gif

Kasdien dar nesigauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 03, 17:07)

Dar nusižiūrėjau juodų akmenukų karolius ir apyrankę ax.gif
user posted image

Siuos papuosalus turi youtubes make up guru Tiffany D. labai dailus. wub.gif Jeigu ne paslaptis, kur juos galima nusipirkti ?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 03, 19:22)
Kasdien dar nesigauna  blush2.gif

Tai jau tikrai sunki padėtis lotuliukas.gif. Aš tai nešioju auskarus ir žiedą, bet visada tuos pačius ax.gif
QUOTE(lauryna @ 2011 08 04, 06:55)
Siuos papuosalus turi youtubes  make up guru Tiffany D. labai dailus. wub.gif Jeigu ne paslaptis, kur juos galima nusipirkti ?

Karts nuo karto ebay pasirodo mirksiukas.gif

Mergaitės kaip jums toks sidabro odos papuošalas g.gif. Man atrodo prie daug ko tiktų ax.gif
user posted image
Atsakyti