Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia batai

QUOTE(femme @ 2012 02 22, 17:01)

o aš nupirkusi buvau timberland su austu avikailiu, tai taip ir prastovėjo nėkart neapsiauti schmoll.gif nebuvo poreikio - visi po tokius sniegus, pliurzas geriausia neperšlampami, o ir lengvumas, patogumas columbia man asmeniškai neprilygstamas 4u.gif

kur jus tadote tokius timberlandus su avikailiu smile.gif))) geriausiu atveju jie sintetini kailiuka deda i batus....man timbikai labiau "an grozio", na o klasikinis modeliukas puikus wub.gif jau nebesalciams.

na ir aisku vyriski timikai wub.gif
Atsakyti
Nusipirkau columbios kombinezona is striukes ir kelniu ir daba issigandau unsure.gif insulated 240 gr doh.gif pernai turejom tikrai ziemini 160gr (apie tuos kur nesamones skaitau kad 60gr nesalo ziema, tai nu gryni kliedesiai ne kitaip schmoll.gif ). Tai noriu paklausti ar nebus persilta striuke tokia g.gif kodel tiek daug idaro? cia gal kokia arktine? ar esat susdure su 240 idaro? vizualiai ji tokia pusta smarkiau nei 160gr. Mes ziema net su 160gr ir kombio kelnem su flysine liemene visteik dedavomes megzta vilnone liemene ant rubu. Tai sakau gal nebus basiai persilta tie 240gr?

va toki kombi turesim siemet http://www.winterkid...-helio-pid-4149

ir va toki pernai atnesiojom dvipusi labai grazu rolleyes.gif http://www.columbia....ow?pid=SN7022_S
Atsakyti
Gal galite kas parašyti kaip atitinka batukai realus dydžius, nes kiek pamenu jie pamažinti..
Sakykime kiek viduje cm 8, 9, 10 dydžiai. Ir su kokiu dydžiu kojytės geriausia juos nešioti.. smile.gif
Kalbu apie žieminius dydžius..
Atsakyti
QUOTE(gabrė @ 2012 07 13, 15:39)
Gal galite kas parašyti kaip atitinka batukai realus dydžius, nes kiek pamenu jie pamažinti..
Sakykime kiek viduje cm 8, 9, 10 dydžiai. Ir su kokiu dydžiu kojytės geriausia juos nešioti.. smile.gif
Kalbu apie žieminius dydžius..

po ranka turiu 7, 8 dydziu batukus. gamintojas siulo, 7dydi nesioti nuo 12cm. viduje ~14.5cm.
8-nuo 13cm.. viduje ~15.5.cm.

na ir t.t. tikriausiai.
mes us8 devejome nuo 1.5metu-2metu.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 07 16, 10:20)
po ranka turiu 7, 8 dydziu batukus. gamintojas siulo, 7dydi nesioti nuo 12cm. viduje ~14.5cm.
8-nuo 13cm.. viduje ~15.5.cm.

na ir t.t. tikriausiai.
mes us8 devejome nuo 1.5metu-2metu.

Ačiū už atsakymą. Maniškiui žiemą bus 2 metai, kojytė dabar 14,5cm-15cm, tai reiškia reikia ieškoti 9 dydžio smile.gif unsure.gif
Atsakyti
kuriuose tinklapiuose ieskot? gal nuolaidu dabar yra g.gif imeskit ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri jau įsigijot savo panelei tokius Columbia:

user posted image

įdomu man kaip jie realiai atrodo? kažin ar nešlaps ta medžiaginė dalis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2012 08 15, 15:58)
Sveikos,

gal kuri jau įsigijot savo panelei tokius Columbia:

user posted image

įdomu man kaip jie realiai atrodo? kažin ar nešlaps ta medžiaginė dalis? g.gif

žiūrinėjau ir aš šiuos, bet atbaidė kad auliukas nepakietintas
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2012 08 15, 17:41)
žiūrinėjau ir aš šiuos, bet atbaidė kad auliukas nepakietintas

mane tai baido, kad ta medžiaginė dalis šlaps g.gif o dabar www.6m.com labai gera kaina, tik 24$ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2012 08 16, 14:24)
mane tai baido, kad ta medžiaginė dalis šlaps g.gif  o dabar www.6m.com labai gera kaina, tik 24$ 4u.gif

kombiukai neperšlampa, tai gal ir batai neturėtų g.gif
Atsakyti
SVeikos,
Gal galite patarti kokio dydzio pirkti Columbia sniegbacius 14cm kojytei,nes nelabai jau suprantu vienaip raso gamintojas ,kitaip mamos ?
Atsakyti
jei sezono pradžioj kojytė 14cm, tuomet turbūt USA9
Atsakyti