Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia batai

QUOTE(looo @ 2012 02 01, 15:58)
na sniego batu 1mutine funkcija -kad jie butu sandarus nuo dregmes/sniego

jeigu jusu vaiko koja ir slampa tai tik nuoo prakaito, o ne del to kad dregme patenka. lygiai tas pats kaip namie sintetines tapkes ant baoso pedos deveti.
Del salimo, vieni sako kad batai neturi butu per mazi, kiti kad neturi buti devima vilnone kojine kuri uzkisa poras, ir tada koja shala. Tiesa kazkur anapus matyt...pas mus irgi kiek sala...bet is kitos puses dar mastau, gal del to kad vaikis mazai juda..

kiek save atsimenu vaikysteje, visada tos kojos saldavo, ir nebuvo stebuklingu batu kurie sildytu. smile.gif
vieni man geresniu kurie pasitaike del sildymo EMUkai. ten tai tikrai liuks, tik aisku per purvus su jais nepavaikscios vaikas smile.gif

zodziu, zmones stebuklu nebuna. tesiog si firma siek tiek kokybiskesne negu visos kitos.
kas leicia kombikus-man ju  didziausias pliusas kad jie puikiai atsiplauna, ir ilgiau nepraslampa. (shneku apie termo). o pukinukai isties silti  wub.gif

Šiaip aš galvoju,kad mūsų klimatui geriausi batai kai viduje avikailis,kuris kojas šildo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrehp @ 2012 02 01, 15:40)
Šiaip aš galvoju,kad mūsų klimatui geriausi batai kai viduje avikailis,kuris kojas šildo. 4u.gif

Aš irgi tokią išvadą padariau. Pirksiu tik su kailiu, tai bent ramiau pati gyvensiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 02 01, 15:42)
Aš irgi tokią išvadą padariau. Pirksiu tik su kailiu, tai bent ramiau pati gyvensiu biggrin.gif

QUOTE(giedrehp @ 2012 02 01, 15:40)

Avikailis taip nesildo kaip austa vilna biggrin.gif , pati isitikinau ir isbandziau, atsimenu kaip vaikisteje mama man pirko su avikailiu, nes anksciau kitokiu ir nebuvo, arba dirbtinis kailis arba naturalus, tai man kojos visad saltos buvo, o dar tas kailis guzais nueidavo doh.gif ir zinoma savo pirmagimiui pirkau mamos patarus, Bartekus su avikailiu, tai maniskis su ledinem kojomis buvo verysad.gif paskui nupirkau bartekus su vilna austa, bet buvo tada nestora, tai super kojos siltuteles bigsmile.gif , tai nuo to laiko visiems patariu ir pati ir mano vaikai dabar nesioja avalyne tik su austa vilna thumbup.gif
Dar ir temoje paskaiciau kur apie bartekus mamytes raso, tai 50% vaiku sala kojos su jais, o su ecco gal net 80% salanciu doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 01 vasario 2012 - 22:56
QUOTE(sharike1 @ 2012 01 18, 01:48)
Mes su tokiais vaikštome, tai tikrai liuks wub.gif
Jokių papildomų koinių, einam per balas, labai mums patinka.
user posted image

drinks_cheers.gif mes irgi tokius turim,kojos visada siltos,nesuprakaitave thumbup.gif O turejom Crocs'us,tai jau prie -1-2 kojos buvo ledines.

Jeigu kojos suprakaituoja,slapios,vadinasi,batai per silti,reikia pirkt paprastesnius mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes turime Kamik sniego batus.Viduj vailokiukas.Neisivaizduoju , kaip be sniegbaciu vaikas po pusnis braidytu smile.gif Likau jais patenkinta.Dabar uzsisakiau kitiems metams Columbija .Palyginsiu kurie geresni 4u.gif . Nors sunku spresti,nes labai jau ivairiu modeliu tie batai...
Turime ir odinukus zieminius,nes kai nebuvo sniego,tai nesiojom juos.
Atsakyti
istrauka is cia, gal kam pravers smile.gif
http://gyvenimas.del...s.d?id=55003725

2 klaida

Mamos ir močiutės vesdamos vaikus į lauką mauna jiems po kelias poras vilnonių kojinių. Po to įspraudžia kojas į batus. Tai didžiulė klaida. Pirmiausia suspaustose kojose sutrinka kraujotaka, antra, dingsta oro pagalvė, kuri sudaro barjerą šalčiui, todėl kojos šąla daug labiau nei būnant vienomis kojinėmis.
Atsakyti
na tikrai, aunu ant pėdkelnių be jokių papildomų kojinių, nebuvo mums tokių bėdų ax.gif
Atsakyti
aviu ( kai vaikštom su vaikais per sniegynus) šiuos columbia batus
http://www.sierratra...oddler~p~3343g/
man jie superiniai, šilta, sausa ir etc. tikrai nenusivyliau, o va vaikui pirkti Khombu sniegbačiai tikras košmaras- nusitrynę jau po kelių mėn. avėjimo, koja nuolat drėgna ir etc...
Atsakyti
mes jau antri metai devim columbia ir Kamik.
praeita ziema nesiojom kolumbia, o dabar kamik. na ir ka: kojos sala ir tiek, esu labai nusilysusi siais batais...vaikus tuoj pat kisu i vonia sildyti koju, nors ir juda, begioja.ir su kojinem bandem, ir su pedkelnem tik, nu zodziu sala ir viskas.
pati taip pat nesioju columbia sniego batus: kojos ledines, nebezinau, is kur isknisti tikrai tokius batus, su kuriais kojos nesaltu...
Atsakyti
pasidalinkism puslapiukais kur columbia ir kamik perkate pigiau ? gal jau ispardavimai, nuolaidos prasedejo g.gif
aciuks.gif
Atsakyti
tragedija, SIE BATUKAI ISPIRKTI VISUR ://////
GAL PAPILDYS KITAIS METAIS....SPEJU RYTU EUROPA VISKA ISGARIBSTE :////

galvojau paimt kitiems metams...bet ale nera dydziu. o butent siu isvis jokiu dydziu nebera....mergaitisku nereik. parasykite i AZ kas uzmatysite.
aciu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sharike1 @ 2012 01 18, 00:48)
Mes su tokiais vaikštome, tai tikrai liuks wub.gif
Jokių papildomų koinių, einam per balas, labai mums patinka.
http://s018.radikal....a616d6c36c8.jpg

mano penkiamečio tokie patys thumbup.gif negaliu atsidžiaugti, jau antrus metus žiemą tik columbia wub.gif Žaidė lauke prie šios žiemos šalčių po valandą, kojytės visuomet šiltutės ax.gif Bet prie dabartinio oro jau prakaituoja, tokiems orams puikiausiai "ale žieminiai" crocs'ai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jogailė @ 2012 02 01, 15:42)

o aš nupirkusi buvau timberland su austu avikailiu, tai taip ir prastovėjo nėkart neapsiauti schmoll.gif nebuvo poreikio - visi po tokius sniegus, pliurzas geriausia neperšlampami, o ir lengvumas, patogumas columbia man asmeniškai neprilygstamas 4u.gif
Atsakyti