Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia batai

Mamytes,as visiskai pasimeciau su tais Columbia sniegbaciais.
Prisiskaiciau liaupsiu ir nupirkau dukrai (rozinius) smile.gif
Koja juose net pusvalandzio nepabuvus lauke visiskai susala. Apsiaunam juos paskutine minute, jau eidama per duris.
Lauke, kad ir siandien apie -1,sninga (labai jau toli iki -32). Grizom,kojos ledines.
Nieko nebesuprantu...
Sh..
Atsakyti
QUOTE(just @ 2012 01 14, 14:06)
Mamytes,as visiskai pasimeciau su tais Columbia sniegbaciais.
Prisiskaiciau liaupsiu ir nupirkau dukrai (rozinius) smile.gif
Koja juose net pusvalandzio nepabuvus lauke visiskai susala. Apsiaunam juos paskutine minute, jau eidama per duris.
Lauke, kad ir siandien apie -1,sninga (labai jau toli iki -32). Grizom,kojos ledines.
Nieko nebesuprantu...
Sh..

gal neatitinka dydis? t.y. per daug arba per mazai bate vietos? mums puikiai siandien batukai atlaike, o ant kojytes jokiu papildomu kojiniu, tik pedkelnes buvo g.gif (musiskiai pilkai/violetiniai, su lipukais)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svirpile: 14 sausio 2012 - 18:43
Sveikos mamytes 4u.gif Ar kam nors grizusioms is lauko su tais taip isgirtais sniegbaciais buvo slapios kojos?Maniskei matosi nyksciai ir mazieji pirstukai pedkelnems slapi tiesiog blink.gif .Abejoms kojoms blink.gif Ar gali jie leisti vandeni?Cia tie kur su lipdukais dviem ir iki puses guma...Na prakaituoja jai kojos...bet kad tiek g.gif Siltumo viduje tai irgi,ne ledines kojos bet ir ne siltos...o dabar tai vos minus keli tik schmoll.gif
Atsakyti
Mes su tokiais vaikštome, tai tikrai liuks wub.gif
Jokių papildomų koinių, einam per balas, labai mums patinka.

user posted image
Atsakyti
Aš pati turiu columbia sniegbačius (su išimamu veiloku), tai kitiems metams ir sūnui pirksiu tokius thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi buvau susižavėjus tais Columbia iki -32 įsimaunami... naiviai tikėjausi stebuklo ... bet deja jis neįvyko biggrin.gif koja sudrėkus būna, bet laimėj nešalta. Blogiausia, kad į darželį vedant, jei sudrėksta koja, batai ir lieka vidui drėgni ir paskui, kai mažius veda vėl į lauką vaikas avi drėgnus batus doh.gif Galvoju, gal prakaituoja, kad truputį didoki ir oro temp. nėra labai minusinė. Dabar primokiau vaiką daržely mautis papildomą kojinę einant į lauką. Reiks bandyt padukus veltinio... O šiaip tokiu drėgnu oru po balas thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, gal patarsit?
Ar apsimoka dar nelabai vaiksciojanciam vaikeliui pirkti sniego batukus??? g.gif
Vaikscioti tik pradedam. I lauka iseinam su rogem, bet pagrinde kol kas sedim.
Ir del dydzio?? g.gif Kojyte dabar 11.5-12 cm. Turbut 6 reiktu?
Aciu lb.
Atsakyti
QUOTE(Iznija @ 2012 01 27, 01:26)
Mergaites, gal patarsit?
Ar apsimoka dar nelabai vaiksciojanciam vaikeliui pirkti sniego batukus???  g.gif
Vaikscioti tik pradedam. I lauka iseinam su rogem, bet pagrinde kol kas sedim.
Ir del dydzio??  g.gif  Kojyte dabar 11.5-12 cm. Turbut 6 reiktu?
Aciu lb.

As tai nepirkciau,nebent neturit kur pinigu det ax.gif .Nupirkciau paprastus maksiminius kad su vilnone kojine lengvai uzsimautu ir vsio.Juk nevaikstot dar beveik ir ziema jau ipusejus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sharike1 @ 2012 01 18, 01:48)
Mes su tokiais vaikštome, tai tikrai liuks wub.gif
Jokių papildomų koinių, einam per balas, labai mums patinka.
user posted image

aš turiu sviškiams tokio paties modelio, atseit iki -35 doh.gif dydžiai atitinka, prie minus kelių laipsnių kojos sustimpa... tas pats su kombinezonais... jaučiuosi belekokius pinigus į balą išmetusi doh.gif tpfu kad juos bepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2012 01 28, 15:12)
aš turiu sviškiams tokio paties modelio, atseit iki -35  doh.gif dydžiai atitinka, prie minus kelių laipsnių kojos sustimpa... tas pats su kombinezonais... jaučiuosi belekokius pinigus į balą išmetusi  doh.gif tpfu kad juos bepirkčiau  schmoll.gif

Ir as apie tokius batukus galvojau, bet visgi yra daug neigiamu atsiliepimu apie juos. O kombi, tai irgi Coumbia nupirkau. Na nzn, kitais metais irgi nebepirksiu.
Atsakyti
Pas mus tik blogi atsiliepimai. Koja šąla ir labai labai greitai. Taip ir bijau į darželį su jais išleisti. Dar batai būna drėgni doh.gif Per naktį išdžiovinu, grįžta iš darželio - vėl tas pats doh.gif Žodžiu niekada daugiau gyvenime nepriksiu schmoll.gif
Atsakyti
na sniego batu 1mutine funkcija -kad jie butu sandarus nuo dregmes/sniego

jeigu jusu vaiko koja ir slampa tai tik nuoo prakaito, o ne del to kad dregme patenka. lygiai tas pats kaip namie sintetines tapkes ant baoso pedos deveti.
Del salimo, vieni sako kad batai neturi butu per mazi, kiti kad neturi buti devima vilnone kojine kuri uzkisa poras, ir tada koja shala. Tiesa kazkur anapus matyt...pas mus irgi kiek sala...bet is kitos puses dar mastau, gal del to kad vaikis mazai juda..

kiek save atsimenu vaikysteje, visada tos kojos saldavo, ir nebuvo stebuklingu batu kurie sildytu. smile.gif
vieni man geresniu kurie pasitaike del sildymo EMUkai. ten tai tikrai liuks, tik aisku per purvus su jais nepavaikscios vaikas smile.gif

zodziu, zmones stebuklu nebuna. tesiog si firma siek tiek kokybiskesne negu visos kitos.
kas leicia kombikus-man ju didziausias pliusas kad jie puikiai atsiplauna, ir ilgiau nepraslampa. (shneku apie termo). o pukinukai isties silti wub.gif
Atsakyti