Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia batai

QUOTE(nieko_sau @ 2011 10 27, 22:56)
Mamytes reik pagalbos, kas turit tokius batukus 7 dydi? kiek cm vidpadukas?
user posted image

bijau kad prasoviau su dydziu  doh.gif dukrytes peda apie 14 cm. paemiau 7 dydi. Dabar drebu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

mes turim kitokio modelio, tai su 14cm pėdute irgi 7 dydį nupirkau.. na ir man atrodo, kad dar tikrai yra nemažai laisvos vietos. tikiuosi,kad labai kojytė nepaaugs per žiemą blush2.gif o tokio modelio kaip jūsų turim 9 dydį, na tai nerealiai dideli ir ant kojytės negražiai atrodo.. gal ir būtų buvęs 8 dydis idealu, bet gaila nebuvo dydžių, kai užsakinėjau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2011 10 28, 10:07)
mes turim kitokio modelio, tai su 14cm pėdute irgi 7 dydį nupirkau.. na ir man atrodo, kad dar tikrai yra nemažai laisvos vietos. tikiuosi,kad labai kojytė nepaaugs per žiemą blush2.gif o tokio modelio kaip jūsų turim 9 dydį, na tai nerealiai dideli ir ant kojytės negražiai atrodo.. gal ir būtų buvęs 8 dydis idealu, bet gaila nebuvo dydžių, kai užsakinėjau verysad.gif

aciu uz komentara smile.gif
man isviso neuzsake, nebeliko jau prekiu doh.gif tai nezinau ar i gera ar kaip g.gif
Atsakyti
Mergaites padekit....Ish kur jus uzhsakinejat shiuos batus??? per kokia tarpininke???
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2011 10 28, 11:07)
............bet gaila nebuvo dydžių, kai užsakinėjau verysad.gif

as ir ilgai ieskojau , bet jokioj parde neradau jau tinkamo dydzio cray.gif
o reikejo 12-13 verysad.gif verysad.gif kita met anksciau paieskas pradesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milena777722 @ 2011 11 02, 10:47)
Mergaites padekit....Ish kur jus uzhsakinejat shiuos batus??? per kokia tarpininke???

užsakinėjom iš sierratradingpost.com ir columbia.com. o tarpininkių pasirinkimas nemažas 4u.gif aš asmeniškai per Kate25 perku

QUOTE(Pentarda @ 2011 11 02, 12:14)
as ir ilgai ieskojau , bet jokioj parde neradau jau tinkamo dydzio cray.gif
o reikejo 12-13  verysad.gif  verysad.gif  kita met anksciau paieskas pradesiu  rolleyes.gif

tikrai, kad greitai juos išpirko, nes kainos labai jau geros buvo thumbup.gif
Atsakyti
Sniego batukus jau turim thumbup.gif , aciu parasiusiai supermamytei! aciuks.gif
Atsakyti
o jie atitinka visus tuos ortopedinius reikalavimus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2011 10 28, 09:07)
mes turim kitokio modelio, tai su 14cm pėdute irgi 7 dydį nupirkau.. na ir man atrodo, kad dar tikrai yra nemažai laisvos vietos. tikiuosi,kad labai kojytė nepaaugs per žiemą blush2.gif o tokio modelio kaip jūsų turim 9 dydį,  ant kojytės negražiai atrodo.. gal ir būtų buvęs 8 dydis idealu, bet gaila nebuvo dydžių, kai užsakinėjau verysad.gif
na tai nerealiai dideli ir

gi sniegbaciai ne del grazumo dedami, o del siltumo ir patogumo.
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 11 20, 11:52)
o jie atitinka visus tuos ortopedinius reikalavimus? g.gif

dar nemaciau nei vienu batu zieminiu su ortopediniais reikalavimais schmoll.gif
Nebent tie batai kurie gaminami pagal spec uzsakyma,oropedijos technikoi
Atsakyti
O jeigu musu koja apie 21cm,20,5,kokio dydzio reiktu?pagal ju lentele 34gaunasi,bet mes nesiojam 32 doh.gif g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
mamukai, padėkit suprotaut - turim batukus (7 dyd.) skirtus 12 cm pėdutei, o va pasimatavom pėdutę, kad per mėnesį iš tų 12 pasidarė 12,5, tai va ar man pergyvent ir ieškot didesnių, ar ten paskaičiuota, kad kojytė benešiojant per sezoną gali paaugti iki 13cm? viduj tai ~14cm.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutRut: 06 gruodžio 2011 - 09:48
QUOTE(RutRut @ 2011 12 06, 09:48)
mamukai, padėkit suprotaut - turim batukus (7 dyd.) skirtus 12 cm pėdutei, o va pasimatavom pėdutę, kad per mėnesį iš tų 12 pasidarė 12,5, tai va ar man pergyvent ir ieškot didesnių, ar ten paskaičiuota, kad kojytė benešiojant per sezoną gali paaugti iki 13cm? viduj tai ~14cm..  g.gif

atsargos batuke turi buti nemaziau kaip 0,8-1 cm, ir nedaugiau kaip 1,5cm ax.gif
Atsakyti