QUOTE(heryte @ 2011 10 21, 19:29)
Žiūrėkit, kad ir apauti būtų lengva. Tad rinčiausi su lipukais. Mažieji dažnai suriečia kojytes kišant į batus.
Papildyta:
modelis su tuo veiloku vadinasi
Powderbug Print
o dydžių lentelė paimta iš columbia.com

centimetrai, pagal mane bus pėdos, nes mano turimų batų, vitpadis 2cm didesnis, nei parašyta.
taip, centimetrai tikrai pedutes

Mazesniems dydziams tikrai nepatariama pirkti mazesniu nei rekomenduoja gamintojas, nes kojyte labai greit auga, o mazame batuke ji sala

Vidpadis toks ir yra.. +- 2 cm didesnis nei siulo pagal kojyte, bet taip ir turi buti
Papildyta:
QUOTE(ausryte.b @ 2011 10 14, 14:05)
dėl svorio, tai mes turim 1-us ir 2-us, tai tikrai abu labai lengvi.. 3-tieji manau tokie patys
dėl dydžio, mano manymu, Jums tikrai užteks 6, nes maniškės pėdutė apie 13.5cm, tai 7 dydis tinka ir dar sakyčiau vietos yra.. šiaip mūsų 7 dydžio batuose, rašo, kad 12cm kojai, bet manau, bus tikrai labai dideli

kažkaip keistai man su jų dydžiais.. 2-ojo modelio turim 9 dydį, rašo, kad 15cm kojai, bet tokie gigantiški

manau vaikui su 17cm pėdute būtų kaip tik
Nieko keisto nera. Sniego batuose turi buti erdve ir Jusu batuku dydis yra teisingas, ta prasme tinkamas 12 cm pedutei. Su 13,5 cm Jums reikejo 8 dydzio. SIandiena atrodo laisvi, bet po menesio gali jau pirstukai remtis ir tada sals kojyte ir teks ieskoti kitu batuku .
Didejant dydziams , vidpadukas atitinkamai mazeja , nes pedute tiek neauga.
Zieminukai ir taip turi buti bent 1.5 cm didesni.Pedutes dydis ne veltui rasomas ir tikrai jie nera dideli , na nebent platoki