Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia batai

QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 10 12, 20:21)
aciu uz info, bet jie cia siuncia tiesiogiai i lt? ten faksu tipo jiems ta forma siusti ir siuntimo islaidos lyg nemazos ar as cia kazka painioju? ar jus per tarpininkes siuntetes? ir kiek laiko ejo siuntinys?doh.gif

man rodos tiesiogiai nesiunčia.. man rodos nuo tam tikros sumos yra nemokamas free shipping'as ir dar dažnai mergaitės turi 30% nuolaidos kodukas net ir sale prekėms galioja thumbup.gif labai pigiai gavos tokiu atveju batukai, tik gaila, kad jau labai išpirkta...

siuntinys tikrai greitai atkeliauja, per 2-3 savaites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte.b: 12 spalio 2011 - 19:56
QUOTE(ausryte.b @ 2011 10 12, 19:55)
man rodos tiesiogiai nesiunčia.. man rodos nuo tam tikros sumos yra nemokamas free shipping'as ir dar dažnai mergaitės turi 30% nuolaidos kodukas net ir sale prekėms galioja thumbup.gif  labai pigiai gavos tokiu atveju batukai, tik gaila, kad jau labai išpirkta...

siuntinys tikrai greitai atkeliauja, per 2-3 savaites.

o is kur tuos kodukus gauti? 4u.gif aciukas uz info blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 10 12, 22:01)
o is kur tuos kodukus gauti? 4u.gif aciukas uz info blush2.gif

na juos tarpininkė arba per ją užsakinėjančios mergaitės randa.. jei per tarpininkę užsakinėsit, užklauskit, ar turi papildomos nuolaidos koduką 4u.gif
Atsakyti
o kurie lengvesni, mano mažoji dar nevaikšto, bet jau čia dienų klausimas, tai žiemai norėtųsi kuo lengvesnių batų, kad vaikui būtų nesunku eiti. nužiūrėjau va šituos modeliukus:
1
2
3
ir kokį dydį patartumėt imti jei šiuo metu mūsų pėdutė 12 cm?
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2011 10 14, 11:17)
o kurie lengvesni, mano mažoji dar nevaikšto, bet jau čia dienų klausimas, tai žiemai norėtųsi kuo lengvesnių batų, kad vaikui būtų nesunku eiti. nužiūrėjau va šituos modeliukus:

dėl svorio, tai mes turim 1-us ir 2-us, tai tikrai abu labai lengvi.. 3-tieji manau tokie patys smile.gif

dėl dydžio, mano manymu, Jums tikrai užteks 6, nes maniškės pėdutė apie 13.5cm, tai 7 dydis tinka ir dar sakyčiau vietos yra.. šiaip mūsų 7 dydžio batuose, rašo, kad 12cm kojai, bet manau, bus tikrai labai dideli g.gif kažkaip keistai man su jų dydžiais.. 2-ojo modelio turim 9 dydį, rašo, kad 15cm kojai, bet tokie gigantiški blink.gif manau vaikui su 17cm pėdute būtų kaip tik g.gif
Atsakyti
Mamytes gal zinote kas parduoda arba per ka galima parsisiusti stai tokius batukus (rozines spalvos). Reikalingi batukai 13 cm pedutei.
user posted image user posted image
Mamytes, kurios turi tokios informacijos parasykite prasau man i AZ! 4u.gif Is anksto dekoju! aciuks.gif
Atsakyti
kur rasti sniego batu dydziu lentele ir kaip vadinasi angliskai tie geri silti vitpadziai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2011 10 14, 10:17)
1
2
3

Žiūrėkit, kad ir apauti būtų lengva. Tad rinčiausi su lipukais. Mažieji dažnai suriečia kojytes kišant į batus.
Papildyta:
QUOTE(Pentarda @ 2011 10 18, 23:21)
kur rasti sniego batu dydziu lentele ir kaip vadinasi angliskai tie geri silti vitpadziai blush2.gif

modelis su tuo veiloku vadinasi Powderbug™ Print
o dydžių lentelė paimta iš columbia.com
user posted image
centimetrai, pagal mane bus pėdos, nes mano turimų batų, vitpadis 2cm didesnis, nei parašyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 21 spalio 2011 - 18:33
QUOTE(heryte @ 2011 10 21, 19:29)
Žiūrėkit, kad ir apauti būtų lengva. Tad rinčiausi su lipukais. Mažieji dažnai suriečia kojytes kišant į batus.
Papildyta:

modelis su tuo veiloku vadinasi Powderbug™ Print
o dydžių lentelė paimta iš columbia.com
user posted image
centimetrai, pagal mane bus pėdos, nes mano turimų batų, vitpadis 2cm didesnis, nei parašyta.

taip, centimetrai tikrai pedutes smile.gif Mazesniems dydziams tikrai nepatariama pirkti mazesniu nei rekomenduoja gamintojas, nes kojyte labai greit auga, o mazame batuke ji sala 4u.gif Vidpadis toks ir yra.. +- 2 cm didesnis nei siulo pagal kojyte, bet taip ir turi buti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ausryte.b @ 2011 10 14, 14:05)
dėl svorio, tai mes turim 1-us ir 2-us, tai tikrai abu labai lengvi.. 3-tieji manau tokie patys  smile.gif

dėl dydžio, mano manymu, Jums tikrai užteks 6, nes maniškės pėdutė apie 13.5cm, tai 7 dydis tinka ir dar sakyčiau vietos yra.. šiaip mūsų 7 dydžio batuose, rašo, kad 12cm kojai, bet manau, bus tikrai labai dideli g.gif  kažkaip keistai man su jų dydžiais.. 2-ojo modelio turim 9 dydį, rašo, kad 15cm kojai, bet tokie gigantiški blink.gif manau vaikui su 17cm pėdute būtų kaip tik g.gif

Nieko keisto nera. Sniego batuose turi buti erdve ir Jusu batuku dydis yra teisingas, ta prasme tinkamas 12 cm pedutei. Su 13,5 cm Jums reikejo 8 dydzio. SIandiena atrodo laisvi, bet po menesio gali jau pirstukai remtis ir tada sals kojyte ir teks ieskoti kitu batuku .
Didejant dydziams , vidpadukas atitinkamai mazeja , nes pedute tiek neauga.
Zieminukai ir taip turi buti bent 1.5 cm didesni.Pedutes dydis ne veltui rasomas ir tikrai jie nera dideli , na nebent platoki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynake_blondy: 22 spalio 2011 - 01:06
Tik labai keistai jau moterisku batu ismieros atitinka. As nesioju 40 europini dydi, tai USA batus 10 dydi pirkdavau, o cia Columbia lenteleje raso, kad atitinka 42,5 europini. Noreciau sau sniego batus uzsisakyti. Ar kas nors pirkotes moteriskus columbia, ar atitinka?
Atsakyti
QUOTE(Agė2 @ 2011 10 27, 11:07)
Tik labai keistai jau moterisku batu ismieros atitinka. As nesioju 40 europini dydi, tai USA batus 10 dydi pirkdavau, o cia Columbia lenteleje raso, kad atitinka 42,5 europini. Noreciau sau sniego batus uzsisakyti. Ar kas nors pirkotes moteriskus columbia, ar atitinka?

pirkausi ir ėmiau 10 kaip 40 unsure.gif ire geri buvo. gal pakeitė unsure.gif
Atsakyti
Mamytes reik pagalbos, kas turit tokius batukus 7 dydi? kiek cm vidpadukas?
user posted image

bijau kad prasoviau su dydziu doh.gif dukrytes peda apie 14 cm. paemiau 7 dydi. Dabar drebu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti