Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 09:17)
Pupa, o nebijai kad kiaušidės visai užmigs? Man jau šiaip jis baisiai skamba, o dar su tavo FSH  g.gif

topsecret.gif
... ką čia beprislėpsi.... rugpjūtį su LV pagalba pasiruošimas, o rugsėjį startas. Laukiau pora metų po LP, kadangi FSH tebegrybauja, leidžiu jam tai daryti toliau. Jei Dievas duos, pasiseks...
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 07 29, 09:30)
thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif  bis.gif jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spėjau paminėt, kad tu optimisčių sąrašo viršūnėj. Neįitikėtinai šaunu, neįtikėtinai  yahoo.gif

Ačiū blush2.gif
Bet jau TADA turėjau II biggrin.gif
Dabar TU viršuj bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 07 29, 09:36)
Jei Dievas duos, pasiseks...

Duos duos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 07 29, 09:26)
Pasiaiškinau jau su gine... į pilvuką ir tik ginė tai padarys  unsure.gif Man reikia tik vienos dozės 3,75mg. Bet klausimėlis, kas man receptuką išrašys, kad kompensuotų, nes LP prieš pora metų buvo. O gal aš čia ne iš tos operos... Dar pasidomėsiu, jei greičiau kas atsakymo čia nepateiks. smile.gif

Kiek zinau, tai Zalodex i pilva, o diferinis i uzpakali smile.gif Recepta rase seimos gyd.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 29, 10:38)
Ačiū  blush2.gif
Bet jau TADA turėjau II  biggrin.gif
Dabar TU viršuj  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Duos duos  biggrin.gif

Slapukė devil.gif Bet svarbiausia, kad naujienos superinės. Labai džiaugiuosi thumbup.gif
O aš viršuj, viršuj... iškopiau vargais negalais. Tik kad mačytų... Vis dar dvejopus jausmus išgyvenu. Norisi tai paverkt, tai vėl viskas gut. Iki mano sprendimo su kitos kiaušialąstėm ilgas kelias, o ir nuspėt sunku, kuo viskas baigsis, bet nosį aukštyn. Reik tikėti, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
Stai ka vasara reiskia thumbup.gif atsipalaidavo visos thumbup.gif i savaite po kelias geras naujienas. Nerealiai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 07 29, 11:07)
Kiek zinau, tai Zalodex i pilva, o diferinis i uzpakali smile.gif Recepta rase seimos gyd.

Gal ir taip galima, nors man nurodė, kad į pilvą, tai buvau sunerimusi, kaip čia įveiksiu, bet išsisprendė problemėlė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 07 29, 10:11)
Gal ir taip galima, nors man nurodė, kad į pilvą, tai buvau sunerimusi, kaip čia įveiksiu, bet išsisprendė problemėlė. smile.gif

bet ir instrukcijoj parasyta , kad i uzpakali g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 07 29, 11:21)
bet ir instrukcijoj parasyta , kad i uzpakali g.gif

g.gif kai turėsiu juos, bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 27, 11:08)
šiandien tai jau LAFA  vacation4.gif toks nuostabus oras, tiesiog pasaka, atsigavom abi su vaiku, nes nuo ketvirtadienio jau baisiai dažnai kietėjo pilvas, net pilvo presą pradėjau jausti kaip po 100 atsilenkimų  doh.gif
O po TA aš euforijoj kol kas.  wub.gif Parodė vaiko veiduką  wub.gif točka, točka vot glaza, nosik rotik galava  biggrin.gif  kad žiopčiojo vaikas tom savo lupytėm  wub.gif Pirmą kartą taip susilydžiau kai pamačiau širdutę tame 1cm ir...dabar.

Kaip faina wub.gif Mano kasytes,supamoj kedutej niurzga,ant renku reikalaujasi,nori viska matyt,sedet stovet,tik ne gulet doh.gif

Atejo mano mmm po nestumo,po maitinimo,lygiai po metu,netepliojo,neskaudejo,kaip pries LP,ir gan normaliai kraujavau,5 dienas. Uz poros savaiciu skrendam i LT tai jau uzsiregistravau pas savo gydytoja pasitikrnti,tikiuosi viskas gerai ir endo nei zymes nelike,gal nestumas pagyde ta bruda,bent kol kas ax.gif O sakiau ir maziuke vesiuos,daktarei parodyt,nes net nezino,kad pasigimdziau wub.gif

Sekmes visoms mergytes,optimizmo ir geru ziniu greitu laiku 4u.gif Retai cia pas jus beuzsuku,kitokiais rupesciais gyvenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 07 29, 10:08)
*Slapukė  devil.gif Bet svarbiausia, kad naujienos superinės. Labai džiaugiuosi  thumbup.gif
** Iki mano sprendimo su kitos kiaušialąstėm ilgas kelias, o ir nuspėt sunku, kuo viskas baigsis, bet nosį aukštyn. Reik tikėti, kad viskas bus gerai.

* blush2.gif blush2.gif Ačiū wub.gif wub.gif
** Labai labai džiaugiuosi, kad nenuleidžiat rankų ir kad ieškot sprendimų thumbup.gif Kumštukai už jus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 28, 22:19)
sveikos merginos 4u.gif
pirma apie save nes kai pradedu komentuot pamirstu ka apie save norejau pasakot ax.gif
laukiu nesulaukiu LP nes jau atsibodo kankintis...snd apsisprendziau kad jamsiu atostogas jei kas duos(nors abejoju kad bus delto patenkinta valdzia(bet ot man ne dzin...jei neduos jamsiu bilioteni...tikiuosi uzteks man tu 2 sav atsigauti, jei ne teks imt bilioteni ax.gif

Kada tau LP bus ? As planuoju imti atostogos LP metu, ketvirtadieni mane paremontuos, o pirmadieni noreciau i darba ateiti blush2.gif Per pirma LP reikejo tikrai 2 savaiciu atsigauti, o dabar nezinau kaip bus g.gif gal kaip nors ateisiu i darba doh.gif Darbas sedimas, gal ir iskentesiu...O biuletenio nenoriu-per daug klausimu bus ir pinigeliu maziau blush2.gif

QUOTE(Ice tea @ 2011 07 29, 09:27)
Pasakysiu tik tiek- šiandien tikiu labiau nei vakar (nes nei teplionių, nei mmm NESULAUKIAU biggrin.gif ), bet virusiukus dalinsiu tik po pirmo pasimatymo (t.y. kitą penktadienį)  wub.gif
Pilvą TIKRAI maudžia mažiau, šiąnakt net nespazmavo  thumbup.gif Ir tuo pačiu pasiguosiu- vakar pridaviau hCG, tai atsakymas GERIAUSIU atveju bus tik šiandien VAKARE  doh.gif Ir čia veiksmas vyksta Kaune  doh.gif Tundrynas  doh.gif

Paveizėkit  blush2.gif Čia nuo šeštadienio  blush2.gif
user posted image

bigsmile.gif wub.gif Ir tu sitiek tylejai??? Didziausi sveikinimai kad tau pavyko nugaleti ta bjaurybe thumbup.gif Net neisivaizduoji kiek tu man dabar vilties suteikei ,net apsiverkiau cray.gif
P.S Sveiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 29, 09:35)
** Jau kelios temos atgal kalbėjau apie Su džok, apie papildus. organizmo valymą ir pan.  mirksiukas.gif Nesikartosiu  blush2.gif - tiesiog, kiekviena susiraskit sau tinkantį, patinkantį gydymo būdą  rolleyes.gif Nes tradicinė medicina gydo tik pasekmes, o ne priežastis  verysad.gif

O tau pačiai pasisekė iškart po KT ar po netradicinės medicinos? ? smile.gif

Ice Tea - kaip supratau, tai tu tik neseniai pamatei teigiamą NT???????? user posted imageSVEIKINIMAI DIDELIAUSI wink.gif Primink, kiek laiko planavot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiva: 29 liepos 2011 - 09:48