Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 07 29, 08:27)
Paveizėkit  blush2.gif Čia nuo šeštadienio  blush2.gif

Ledine arbata, šeštadieninis apačioj? bigsmile.gif

Taigi ir HCG nereikia wub.gif Bučkis wub.gif
Mergos kelkitės, man širdis baladojasi, o valerijankės neturiu. Dar pati jaudinuosi nes į VGN važiuosiu "pokalbiui" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 29 liepos 2011 - 07:44
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 08:42)
* šeštadieninis apačioj?

**į VGN važiuosiu "pokalbiui"  doh.gif

* aha biggrin.gif
** kas tas yr g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 29, 08:45)
* aha biggrin.gif
** kas tas yr  g.gif  g.gif

*Tai tada tikrai HCG tik gerų žinių užtvirtinimui
**tarsiuos dėl gimdymo+konsultacijos biški reikia dėl vandenų kiekio-bijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 29, 08:49)
**tarsiuos dėl gimdymo+konsultacijos biški reikia dėl vandenų kiekio-bijau  biggrin.gif

Aaaaa bigsmile.gif - supratau doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vėl aš į jus kreipiuosi biggrin.gif Man vis kyla minčių pagerti KT 2-3 mėn, daug skaičiau, kad tik nustojus gerti greitai užkimba..O be to man po LP neskyrė jokio hormoninio gydymo nuo endo, nors daug kam skiria g.gif Ir dar bijau, kad nuo stimuliuojamųjų pas mane nebūtų dar labiau endo suvešėjusi..Antros LP nenoriu schmoll.gif
Kiek iš jūsų čia yra tokių, kurios gėrė KT ir nutraukusios neužilgo pastojo? bigsmile.gif
Atsakyti
Kiva, aš po LP gavau 4 ciklus KT, pastojau šeštąjį ciklą po jų, bet aš dar ir hormonus reguliavau atskirai.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 07 29, 00:49)
As, as leidausi. Ka papasakot? smile.gif Leidiesi kas 28 dienas i uzpakali ir psio.

Pasiaiškinau jau su gine... į pilvuką ir tik ginė tai padarys unsure.gif Man reikia tik vienos dozės 3,75mg. Bet klausimėlis, kas man receptuką išrašys, kad kompensuotų, nes LP prieš pora metų buvo. O gal aš čia ne iš tos operos... Dar pasidomėsiu, jei greičiau kas atsakymo čia nepateiks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2011 07 29, 09:17)
Man vis kyla minčių pagerti KT 2-3 mėn, daug skaičiau, kad tik nustojus gerti greitai užkimba..

KT skiria cistoms naikinti rolleyes.gif
Nors pati gėriau KT, bet tame gėrio tikrai nemačiau schmoll.gif

Šiaip, jei leisit, pasisakysiu- MERGINOS, nespjaukit į netradicinę mediciną rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 07 29, 09:26)
kas man receptuką išrašys, kad kompensuotų, nes LP prieš pora metų buvo.

Jei dėl IVF Difo nori, tai niekas nekompensuos schmoll.gif , nebent patepsi blush2.gif
Šiaip jį skiria operavęs daktaras, o išrašo šeimos daktarai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 29, 09:28)
*Nors pati gėriau KT, bet tame gėrio tikrai nemačiau schmoll.gif

**Šiaip, jei leisit, pasisakysiu- MERGINOS, nespjaukit į netradicinę mediciną  rolleyes.gif

*Tai aš pati KT gėriau nuo 17 metų 10 metų blush2.gif Ir jas metusi daug geriau jaučiausi, prisiekiau sau, kad niekada to brūdo nebegersiu, bet kai ilgai nesiseka pastoti, tai visko prisimąstau blush2.gif

**Galima plačiau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 29, 09:27)
Pasakysiu tik tiek- šiandien tikiu labiau nei vakar (nes nei teplionių, nei mmm NESULAUKIAU biggrin.gif ), bet virusiukus dalinsiu tik po pirmo pasimatymo (t.y. kitą penktadienį)  wub.gif
Pilvą TIKRAI maudžia mažiau, šiąnakt net nespazmavo  thumbup.gif Ir tuo pačiu pasiguosiu- vakar pridaviau hCG, tai atsakymas GERIAUSIU atveju bus tik šiandien VAKARE  doh.gif Ir čia veiksmas vyksta Kaune  doh.gif Tundrynas  doh.gif

Paveizėkit  blush2.gif Čia nuo šeštadienio  blush2.gif
user posted image

thumbup.gif clap.gif clap_1.gif bis.gif jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spėjau paminėt, kad tu optimisčių sąrašo viršūnėj. Neįitikėtinai šaunu, neįtikėtinai yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 07 29, 09:26)
kas man receptuką išrašys, kad kompensuotų, nes LP prieš pora metų buvo.

kiek iš kitų skaičiau tai jį kompensuoja vos pora ar tik 1 mėn po LP, paskui net jį paskyrus operavusiam gydytojui jau nebekompensuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2011 07 29, 09:30)
*bet kai ilgai nesiseka pastoti, tai visko prisimąstau  blush2.gif

**Galima plačiau?  bigsmile.gif

* aš pati dėl tos pačios priežasties irgi gėriau tris ciklus doh.gif

** Jau kelios temos atgal kalbėjau apie Su džok, apie papildus. organizmo valymą ir pan. mirksiukas.gif Nesikartosiu blush2.gif - tiesiog, kiekviena susiraskit sau tinkantį, patinkantį gydymo būdą rolleyes.gif Nes tradicinė medicina gydo tik pasekmes, o ne priežastis verysad.gif
Atsakyti