Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 28, 11:22)
nedrasu palikt palata

Niekas tavęs iš palatos ir nevaro mirksiukas.gif - tiesiog įgyji kitą statusą- LANKYTOJOS su mandarinais ir virusais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 28, 12:08)

norejau paklausti del ND pozos blush2.gif man atrodo kad suniuko labiau tiktu pastojimui su tokia gimda, jei atmesti endo ir kitos bedos, su sunum pastojau butent taip blush2.gif Dabar tau jau su jokia neiseina-ir rakom, bokom ir podskokom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 27, 13:08)
šiandien tai jau LAFA  vacation4.gif toks nuostabus oras, tiesiog pasaka, atsigavom abi su vaiku, nes nuo ketvirtadienio jau baisiai dažnai kietėjo pilvas, net pilvo presą pradėjau jausti kaip po 100 atsilenkimų  doh.gif
O po TA aš euforijoj kol kas.  wub.gif Parodė vaiko veiduką  wub.gif točka, točka vot glaza, nosik rotik galava  biggrin.gif  kad žiopčiojo vaikas tom savo lupytėm  wub.gif Pirmą kartą taip susilydžiau kai pamačiau širdutę tame 1cm ir...dabar.

doh.gif jau maniau beskaitydama, kad naujienas pramečiau ir Siguliukas mano tel. nr. pamiršo biggrin.gif Bet paskui supratau, kad ta didžioji diena dar neatėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 07 28, 12:12)
doh.gif jau maniau beskaitydama, kad naujienas pramečiau ir Siguliukas mano tel. nr. pamiršo  biggrin.gif

Kristinuke, kadangi tau suteikta privilegija naujienas pranešti šitoj temoj, tai aš stengsiuosi to nepamiršti nebent gimdydama visai su protu susipykčiau, bet tikiuosi MB sutaikys mane su juo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 07 27, 13:41)

kaip kristinukei sekasi ?

Lakioju pirmyn atgal, namie tai būnu, tai ne, naujienas iš čia tik spėju rankiotis.
Kaupiuosi planui C, jei nieks nepakiš kojos, bet apie tai vis dar patyliu

Ir dar dėl šlapinimosi dažno... kankinausi ilgai ir nuobodžiai daugiau kaip pusmetį. Po ilgų ieškojimų atsidūriau pas normalesnį urologą, kuris rado uždegimą, bet įspėjo, kad, jei kas nors netvarkoj su moteriškais reikalais, gydymas bus bergždžias. Endo ir hormonus atmetė... po gydymo antibiotikais ir "Uvaminu" pagerėjo, bet po mėnesiuko vėl pajaučiau... Padarė šlapimo pasėlį - nieko nerado. Kol galų gale citologinio tyrimo metu (nesuprantu, ar ginekologinis neleidžia matyti) buvo atkastas gimdos kaklelio uždegimas. Išgijo šis, pasitraukė ir šlapimo pūslės bėdos. Va taip va.
Atsakyti
kristinuke,
Na jau dabar laikom kumštukus už tavo C, o pūslės bėdos LABAI dažnai susijusios su moteriškomis. Kaip dantų bėdos su skrandžiu doh.gif

Sėdi du diedukai ant suoliuko kieme ir kalbasi:
- Ale žiūrėk, vargšai tie studentai… Šešiese vieną cigaretę rūko..
- Nu, ale vis tiek linksmi, juokiasi, krykštauja…
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 28 liepos 2011 - 11:35
QUOTE(kimberley7 @ 2011 07 28, 11:59)
norejau paklausti del ND pozos  blush2.gif man atrodo kad suniuko labiau tiktu pastojimui su tokia gimda, jei atmesti endo ir kitos bedos, su sunum pastojau butent taip blush2.gif Dabar tau jau su jokia neiseina-ir rakom, bokom ir podskokom  biggrin.gif

drinks_cheers.gif BŪTENT mirksiukas.gif
thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ai ir dar visos tos, kur stačias gautųsi į nugaros pusę tongue.gif Arba moteris ant viršaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 28 liepos 2011 - 11:59
Norit pajuokinsiu? Su tom pozom jūs vėl mane gundot doh.gif Vėl vyras bijos į lovą atsigult. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 28, 13:03)
Norit pajuokinsiu? Su tom pozom jūs vėl mane gundot  doh.gif  Vėl vyras bijos į lovą atsigult.  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siguliuk, PALIK VYRĄ RAMYBĖJ- lai miega, juk jam paskui reiks leliuką sūpuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 28, 13:04)
Siguliuk, PALIK VYRĄ RAMYBĖJ- lai miega, juk jam paskui reiks leliuką sūpuoti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o tipo aš maitindama neatsikelsiu? biggrin.gif tam ir ims tėvystės atostogų, kad naktį nemiegotų. Ryte taip kaifavom su vaiku nuo vėsaus oro, kad sumąsčiau prisiglausti ir tėvą leist apspardyt doh.gif velnias, tėvo-vaiko solidarumas..nespardė doh.gif O jei rimtai tai aš jam pažadėjau, kad jau sekantį kartą versiu tik pasiskatinimui blush2.gif Nors taip pasiilgau tų visų jūsų aprašytų būdų blush2.gif nes dabar tai tik viena poza belikus doh.gif per mažai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 28, 13:08)
taip pasiilgau tų visų jūsų aprašytų būdų  blush2.gif nes dabar tai tik viena poza belikus  doh.gif  per mažai  lotuliukas.gif

Pisuoklis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 28, 13:35)
Pisuoklis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nuo pirmo pasimatymo, ir taip 10 metų blush2.gif
Atsakyti