Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

[quote=lauraz5,2011 08 18, 12:23]
(...) jauciu kad vel emocijos liejasi per krastus ax.gif (...)

užjaučiu ir suprantu, bet nono.gif negerai tu padarei. Tokie brangieji , kaip mūsiškiai ( tu supranti dėl ko taip sakau) ir yra linkę tylėti. Spausdama nieko gero nepasieksi, juolab , kad jau vieną kartą pamoką gavai. Patikėk tikrai suprantu, kad sunku pačiai spręsti, bet... jei reikia spręsk pati, o jis prie tavęs prisijunks. Padaryk viską taip, kaip tau reikia, jei ir sumąstysi gerti KT, tai tylomis, o laikas viską sutvarkys. O piktuoju čia nieko nepasieksi. Gal geriau kaip nors bandyt gudrumu, pavyzdžiui," per skrandį į širdį" ir į lovą wink.gif. O vaikučio jis nori, kuo mažiau abejok ir mažiau apie savo endo kalbėk. Žinau, kad sunku. Bet tu pasitark su daktarais, SM ir nuspręsk, ką daryt toliau, o tada ir darykit wink.gif

Aš tai irgi emocijų žmogus. Va prieš kelias dienas SM prisikaičius pagal nuorodą internete taro kortom išsibūriau, o jos man meta išdavystę ir skyrybas, vaikų išvis neprognozuoja tik sėkmę darbe doh.gif Tai sėdžiu susiparinusi. O tuo tarpu MB mane su gėlėm iš darbo pasitinka, nes gi pasirodo vestuvių metinės, o aš biški apsiskaičiavus net pražiopsojau višta umn.gif
Atsakyti
oi, mergaitės, kiek čia emocijų 4u.gif

Siguli, koks jausmas būti MAMA? dar turbūt nesuvoki, kad JAU mama? ax.gif

Laurut, suprantu apie ką Tu.... mum irgi buvo bėdų dėl susišnekėjimo. rodos, abu kalbame ta pačia kalba, bet vienas apie ratus, kitas apie batus.
užtat dabar vyras pats rūpinasi dėl visko. pazyziau apie LT gydytojus, pas porą buvom, jam nepatiko, tai ir nebėjom. paskui apie LV. bet čia jau aš bangas kėliau :nu kaip eisiu pas diedą gydytoją, nu kaip susikalbėsiu... galų gale pasakiau, nori - skambink ir užregistruok. tą ir padarė.
ir, ačiū Dievui, jam tas gydytojas tiko. beabejo ir man jis, nu jei užsimerkiu prieš faktą, kad anas diedas.
tai va. tik kad tas laikas ne mūsų naudai.
bet pritariu Glamour, nespausk tu savojo diedulio, nes gausis atvirkštinis variantas.

Glamour, aš tai bijočiau burtis... te už drąsą 4u.gif bet geriau tikėk tuo kas yra... vyru ir jo dovanojamomis gėlėmis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 08 18, 19:09)
jau turbūt vardą mažylei sugalvojot ax.gif

dėl vardo dar svarstom blush2.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 18, 20:27)
Siguli, koks jausmas būti MAMA? dar turbūt nesuvoki, kad JAU mama?  ax.gif

Žinok tiesą sakant pirmas akimirkas ir dienas tai nesupratau. blush2.gif žinau kad mano-cegeliukas prisegtas, MB dar gimdymo palatoj lydėsi kol aš iš po narkozės grįžinėjau, o man matyt vakar parėjo blush2.gif ypač kai ta kriuksė kaifuodama nuo pieno gukšnių dejuoja lotuliukas.gif čia į mane-aš naktim aimanuodavau lyg ką skanaus valgydama, o MB vis pavydėjo tongue.gif O iš ties, manau tas jausmas dar nekartą perlips "tobulėjimo" laiptelį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 18, 20:43)
dėl vardo dar svarstom  blush2.gif
Žinok tiesą sakant pirmas akimirkas ir dienas tai nesupratau.  blush2.gif  žinau kad mano-cegeliukas prisegtas, MB dar gimdymo palatoj lydėsi kol aš iš po narkozės grįžinėjau, o man matyt vakar parėjo  blush2.gif  ypač kai ta kriuksė kaifuodama nuo pieno gukšnių dejuoja  lotuliukas.gif  čia į mane-aš naktim aimanuodavau lyg ką skanaus valgydama, o MB vis pavydėjo  tongue.gif  O iš ties, manau tas jausmas dar nekartą perlips "tobulėjimo" laiptelį  wub.gif

o kur tamstos parašas? nu tas, kur matos kiek lėlytei dienų ....

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 18, 20:46)
o kur tamstos parašas? nu tas, kur matos kiek lėlytei dienų ....

dar nepadariau. blush2.gif dabar mums jau 4 pilnos paros wub.gif Ir ką tik išsimaudėm pirmą syk doh.gif pazorą prieš vaiką apturėm, bet pasitaisysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 18, 21:47)
dar nepadariau.  blush2.gif  dabar mums jau 4 pilnos paros  wub.gif Ir ką tik išsimaudėm pirmą syk  doh.gif pazorą prieš vaiką apturėm, bet pasitaisysim  biggrin.gif

Smagūs rūpesčiai... juk nieks negimė mokėdamas. Pamažu viskas bus thumbup.gif

Papildyta:
O aš po "Zoladekso" sulaukiau mm smile.gif Kol kas viskas pagal planą doctor.gif
Atsakyti
Siguliuks, kokios smagios tavo žinuės wub.gif

Kristinuke su mm thumbup.gif

Dėl santykių su vyrų. tai turbūt visos poros susidūrusios su vienokiom ar kitokiom vaisingumo problemom, pereina santykių krizę. tai išbandymas šeimai. kaip sakoma: visos laimingos šeimos vienodos, kiekviena nelaiminga šeima nelaiminga savaip.
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 18, 19:28)
Ta ir turejau galvoje- del atsakymu smile.gif As taip pat del ju eisiu ir del KT, nes kiek suprantu be recepto nenusipirksiu g.gif O as dar, mano nelaimei, su gyd. tikriausiai bendrausiu, nes po KT (pusmecio) laukia dar viena histero.
lauraz del vyru.. priimk pati sprendimus ir del to visai nesikrimsk. Vyrai be vieno pagrindinio varzto.

o kodel sakai, kad tavo nelaimei g.gif ax.gif
gal netyciom susitiksim ax.gif mirksiukas.gif tik kolkas dar nezinau kada eisiu ax.gif
Atsakyti
Siguliuk, ne veltui, kol tavęs nebuvo, visos pienuko linkėjo biggrin.gif Aukit, fainuolės! O mes, tetos, ašarojam į savo nosines biggrin.gif

Pritariu nuomonei, kad nereikia "Užsiciklinti" su šita liga. Ji ir šiaip jau yra bjaurastis, bet psichologinis mūsų nusiteikimas tą bjaurastį keliskart sustiprina. Ir vyrų engti nereikia, kaip pačios sakot, jie ir taip patyliukais skaito, domisi, ne vis vien jiems... o iš to spaudimo ir dažno kartojimo naudos nulis. Ir dar, manau, labai svarbu pačioms su liga susitaikyti ir priimti savo kūną tokį, koks jis yra, save mylinčios ir su savo psichika susitvarkiusios mes ir SB daug patrauklesnės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 18, 21:29)
o kodel sakai, kad tavo nelaimei g.gif  ax.gif
gal netyciom susitiksim ax.gif  mirksiukas.gif tik kolkas dar nezinau kada eisiu ax.gif

Na, laime butu jei reiketu susitikti tik siaip, pavyzdziui pranesti, kad po sios tirados- histero, spirales ir KT ivyko stebuklas ax.gif Bet man si karta teks susitikti del antros histero huh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti