Vakar buvau pas gyd. viska aptarem - LP rugsejo 15 d. +histero- kiasintakiu praeinamumas, jei viskas gerai kita diena paleis namo Dar vakar labaaai gerai ten viska paziurejo ir pasake kad greciasiai uz gimdos yra endometriozes zidiniu , nes gimda ne toj padetyj ( kai buvau birzeli jau sake kad gimda pakrypusi i nugara) Nu 100 proc. bus aisku po LP, tada pasake ir aptarsim tolimesnius planus O as jau galvojau kad as kazkokia isskirtine kad tiek metu neatsinaujina
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 27, 18:27)
Bet kaip keista taip savo vaiką matyt, dabar kiekvienas niuktelėjimas kitaip man atrodo
O koks neapsakomas jausmas jau gimus vaikeliui Tiesiog sedejau ir ziurejau kaip miega ir asaros byrejo is tokios dideles laimes Mamytes mane puikiai supras Jau ir tu greitai pajusi ta jausma ir didziule laime supuodama savo mazyli/e
QUOTE(malvina @ 2011 07 27, 22:42)
man regis tai kazkaip susije su endometrioze, nes gimda, pakrypusi i nugara (retroverso padetyje), yra vienas is endo pozymiu, bent kazkur skaiciau
Ta pati vakar man gydytoja pasake, nes mano gimda tokia yra dabar ir tai jau vienas is pozymiu. Dar pasake kad tokia padetis trukdo pastoti, o ypac su endo Supratau kad jau nieko nepadarysi ir gimda i reikiama padeti neatstatys