Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Labas rytas smile.gif
Vakar buvau pas gyd. viska aptarem - LP rugsejo 15 d. +histero- kiasintakiu praeinamumas, jei viskas gerai kita diena paleis namo ax.gif Dar vakar labaaai gerai ten viska paziurejo ir pasake kad greciasiai uz gimdos yra endometriozes zidiniu verysad.gif, nes gimda ne toj padetyj ( kai buvau birzeli jau sake kad gimda pakrypusi i nugara) Nu 100 proc. bus aisku po LP, tada pasake ir aptarsim tolimesnius nestuke.gif planus O as jau galvojau kad as kazkokia isskirtine kad tiek metu neatsinaujina doh.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 27, 18:27)
Bet kaip keista taip savo vaiką matyt, dabar kiekvienas niuktelėjimas kitaip man atrodo  wub.gif

O koks neapsakomas jausmas jau gimus vaikeliui wub.gif Tiesiog sedejau ir ziurejau kaip miega ir asaros byrejo is tokios dideles laimes wub.gif Mamytes mane puikiai supras mirksiukas.gif Jau ir tu greitai pajusi ta jausma ir didziule laime supuodama savo mazyli/e

QUOTE(malvina @ 2011 07 27, 22:42)
man regis tai kazkaip susije su endometrioze, nes gimda, pakrypusi i nugara (retroverso padetyje), yra vienas is endo pozymiu, bent kazkur skaiciau

drinks_cheers.gif Ta pati vakar man gydytoja pasake, nes mano gimda tokia yra dabar 4u.gif ir tai jau vienas is pozymiu. Dar pasake kad tokia padetis trukdo pastoti, o ypac su endo doh.gif Supratau kad jau nieko nepadarysi ir gimda i reikiama padeti neatstatys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 07 28, 08:44)
Dar pasake kad tokia padetis trukdo pastoti

Gal ir trukdo, bet tikrai ne 100 procentų mirksiukas.gif - laksto va vienas iš "nugarinės" gimdos išlindęs ir ką tu jam tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba dien, mergaites, na va, siandien mano testas jau rodo du riebius bruksnius, esam be proto laimingi bigsmile.gif tikekit! svarbiausia tikekit, kad viskas bus gerai!
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 28, 09:41)
Laba dien, mergaites, na va, siandien mano testas jau rodo du riebius bruksnius, esam be proto laimingi  bigsmile.gif  tikekit! svarbiausia tikekit, kad viskas bus gerai!

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pasirodykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 28, 09:41)
Laba dien, mergaites, na va, siandien mano testas jau rodo du riebius bruksnius

Rodyk gi tą riebumą wub.gif
Atsakyti
Va koks grozis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 28, 10:25)

labas visoms,smagu labai sveikinu Margumeli,dabar saugok labai save ir zirniuka 4u.gif 4u.gif

vakar su vyru buvom abu TA.pagal savaiteles augam labai gerai,sirdukas plaka rankutem ir kojytem maskatuoja wub.gif vaizdelis nerealus. wub.gif nors mes ir maziukai dar bet imkit virusiukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 07 28, 10:35)
sirdukas plaka rankutem ir kojytem maskatuoja  wub.gif  vaizdelis nerealus. wub.gif nors mes ir maziukai dar bet imkit virusiukus  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

wub.gif cry.gif apsižliumbiau iš susijaudinimo wub.gif

JAMU vieną virusiuką mirksiukas.gif

Margumėli, WOUW bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Kada į pasimatymą eini bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 28, 10:07)
Gal ir trukdo, bet tikrai ne 100 procentų  mirksiukas.gif - laksto va vienas iš "nugarinės" gimdos išlindęs ir ką tu jam  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai 100 proc. niekas niekada neduoda mirksiukas.gif, o tavo tokia gimda buvo iki endo? Su pirmu nestumu pas mane kazkas su kaklelio buvo g.gif , bet dabar neprisimenu...pirma trimesta jokiu fiziniu darbu

QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 28, 10:41)
Laba dien, mergaites, na va, siandien mano testas jau rodo du riebius bruksnius

thumbup.gif wub.gif Tikras grozis bigsmile.gif

QUOTE(dulsyte @ 2011 07 28, 11:35)
pagal savaiteles augam labai gerai,sirdukas plaka rankutem ir kojytem maskatuoja  wub.gif  vaizdelis nerealus. wub.gif nors mes ir maziukai dar bet imkit virusiukus  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif 

Daugiau tokiu postu wub.gif Grebiu virusiuka ir tavo ir Margumelio nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 28, 10:49)
Margumėli, WOUW  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Kada į pasimatymą eini  bigsmile.gif

tai jei jokiu nusiskundimu nebus tai rugpjucio vidury zygiuosiu pas gine apsiziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 07 28, 10:55)
o tavo tokia gimda buvo iki endo?

Tep mirksiukas.gif

QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 28, 10:59)
tai jei jokiu nusiskundimu nebus tai rugpjucio vidury zygiuosiu pas gine apsiziuret  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif Tai jau drąsiai galiu tave kelti į sėkmės sąrašėlį, ane bigsmile.gif
O hCG darysi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 28, 11:08)
thumbup.gif  thumbup.gif Tai jau drąsiai galiu tave kelti į sėkmės sąrašėlį, ane  bigsmile.gif
O hCG darysi g.gif

nedrasu palikt palata, tik kojas spejau apsilt hihihi.gif ir palaciokes superines bigsmile.gif tai tariames tada taip, as persikeliu, apsiziuriu ten, o tada jus visos strykt pastrykt paskui mane! group.gif gossip.gif

siai dienai as visiskai rami, testukai gerai ryskeja, tai HCG nesiruosiu daryt, bet zinodama save, turbut jau kita savaite busiu panikoj, ar viskas gerai kaziiin... ir jei ne pas gine, tai krauja leksiu nuleist lotuliukas.gif
Atsakyti