Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Mergaitės, kiek įmanoma mažiau kalbėkit su vyrais apie šią ligą- jie juk vie tiek nieko nesupras verysad.gif o, ir jau kaip kažkada minėjau, jausis už jūsų sveikatą, netgi GYVYBĘ atsakingi- i tai jau veda vyrus į neviltį, ypač kai nesigauna nieko verysad.gif
Nu būkit protingos- neprievartaukit vyrų wub.gif Tiesiog mėgaukitės vienas kitu wub.gif

beje, noriu prisipažinti blush2.gif - nelabai turiu noro toliau vesti ir sekti temutės ax.gif Tiksliau- skaityt tai aš skaitau thumbup.gif , bet nebekelia džiaugsmo ją tvarkyti blush2.gif Gal kuri periimsit vadeles blush2.gif
Atsakyti
lauraz5, duok laiko savo vyrui. maniškis irgi ne iškart susivokė, kad viskas rimtai. ir kalbėtis jis apie tai nenori, kažkaip man regis jam baisu, kad jei pasakys nevaisingumas balsu, tai bus kaip koks nuosprendis. bet pats savarankiškai domisi mūsų situacija, žinau kad skaito ir plečia akiratį. tačiau pakalbėti su juo nepavyksta, iškart kreipia temą į kitą pusę. tai aš dabar įvaldžius taktiką: jei ką sumąstau, tai jį tik informuoju, kad bus taip ar taip. taip sakant pastatau prieš faktą. tai tada arba jau pradedam kalbėtis arba sutinka su mano pasiūlymu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 18, 13:17)
Mergaitės, kiek įmanoma mažiau kalbėkit su vyrais apie šią ligą- jie juk vie tiek nieko nesupras verysad.gif o, ir jau kaip kažkada minėjau, jausis už jūsų sveikatą, netgi GYVYBĘ atsakingi- i tai jau veda vyrus į neviltį, ypač kai nesigauna nieko  verysad.gif
Nu būkit protingos- neprievartaukit vyrų  wub.gif Tiesiog mėgaukitės vienas kitu  wub.gif

beje, noriu prisipažinti blush2.gif - nelabai turiu noro toliau vesti ir sekti temutės ax.gif Tiksliau- skaityt tai aš skaitau thumbup.gif , bet nebekelia džiaugsmo ją tvarkyti  blush2.gif Gal kuri periimsit vadeles  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif su tai ka parasei pirmajame poste

as perimciau nu bet blin jauciuos kvaila kaip vista, nes nesuprantu kaip daryti tai ta tai ana doh.gif pvz vedu LP sarasa o nemoku padaryti taip kad internetine nuoroda butu ne nuoroda o kad butu pervadinta LP srasas bet nemoku ir nervas delto ima doh.gif o kai skaitau ten tuose paaiskinimuose nieko nesuprantu o ir kantrybes neturiu ieskinet... doh.gif tokia buki buki jauciuos biskiuka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 08 18, 13:21)
lauraz5, duok laiko savo vyrui. maniškis irgi ne iškart susivokė, kad viskas rimtai. ir kalbėtis jis apie tai nenori, kažkaip man regis jam baisu, kad jei pasakys nevaisingumas balsu, tai bus kaip koks nuosprendis. bet pats savarankiškai domisi mūsų situacija, žinau kad skaito ir plečia akiratį. tačiau pakalbėti su juo nepavyksta, iškart kreipia temą į kitą pusę. tai aš dabar įvaldžius taktiką: jei ką sumąstau, tai jį tik informuoju, kad bus taip ar taip. taip sakant pastatau prieš faktą. tai tada arba jau pradedam kalbėtis arba sutinka su mano pasiūlymu mirksiukas.gif

as zinok pritarciau Ice Tea vat pas mus tokia situacija, nes jis apie nevaisinguma ir mano liga zino mazdaug 2 metus ir supranta, bet kaip Ice Tea sako jauciasi bejegis nes pakeisti nieko negali...ji labai taiklaiai viska aprase thumbup.gif o sprendimus as megstu kad priimtumem siuo klausimu abu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 18, 13:39)
pvz vedu LP sarasa o nemoku padaryti taip kad internetine nuoroda butu ne nuoroda o kad butu pervadinta LP srasas

Daryk paskui mane bigsmile.gif

Spaudi ant "http://" (esančio čiut pakėlus akis), tada į iššokusį laukelį perkeli adresą, kur yra tas LP sąrašėlis (tavo atveju http://www.supermama...?...ogid=17699 ), tada OK, sekančiame laukelyje užrašai "LP sąrašas" ir vėl Ok. Va tau ir nuoroda biggrin.gif
Pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 18, 13:49)
Daryk paskui mane  bigsmile.gif

Spaudi ant "http://" (esančio čiut pakėlus akis), tada į iššokusį laukelį perkeli adresą, kur yra tas LP sąrašėlis (tavo atveju http://www.supermama...?...ogid=17699 ), tada OK, sekančiame laukelyje užrašai "LP sąrašas" ir vėl Ok. Va tau ir nuoroda  biggrin.gif
Pabandyk  mirksiukas.gif

bigsmile.gif dekui bandysim bet jau snd neiseis man pasimokyt ax.gif ryt galeciau uzsiimti kuryba ax.gif o jei gali visas tas nuorodeles imesk i a.z as pabandysiu tikrai ax.gif

kaip tavo savijautos?ar vis dar pykina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 18, 13:58)
ryt galeciau uzsiimti kuryba ax.gif o jei gali visas tas nuorodeles imesk i a.z as pabandysiu tikrai ax.gif

Tai aš dar vienus naujus namučius galiu sukurti, tik va sekti- kas pastoja, kaip pastoja, kas ateina ir t.t. jau neapsiimu blush2.gif

Aš šiandien galima sakyti PUIKIAI thumbup.gif Nors vakar miriau verysad.gif Žodž pagal ciklonus ir aš banguoju doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šleikštulys nuolatinis YRA, bet bent jau nevymdo biggrin.gif ir kalbėti galiu drąsiai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o gavosi bigsmile.gif aciu Ice Tea
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 18, 14:02)
Tai aš dar vienus naujus namučius galiu sukurti, tik va sekti- kas pastoja, kaip pastoja, kas ateina ir t.t. jau neapsiimu  blush2.gif

Aš šiandien galima sakyti PUIKIAI thumbup.gif Nors vakar miriau  verysad.gif Žodž pagal ciklonus ir aš banguoju  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Šleikštulys nuolatinis YRA, bet bent jau nevymdo biggrin.gif ir kalbėti galiu drąsiai  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o tai puiku tada kad bent kiek geriau 4u.gif tada tu sukurk dar nameliukus o as bandysiu per ta laika issistudijuoti kas kaip ir ka o tada bandysiu perimti ax.gif jei ka man reiketu zinoti visgi dar tai brukstelk i a.z mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 08 14, 21:24)
Net akys uzrasojo smile.gif (ir visgi ne berniukas  biggrin.gif )

QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 15, 08:05)
net apsiasarojau cray.gif

niu, niu, nebliaukit, pas mane nuo pieno ir taip šlapia biggrin.gif
Žodžiu, dėkui už sveikinimus. Mažoji atėjo kiek ankstokai, nors ginė vis sakė, kad mažoji savaite yra didesnė. Nuo vakar mes namie, praeitą naktį mažoji kaip užkūrė pieno fabrikėlį, tai nežinojau vakar kur dėtis su kabančiais kaladukais doh.gif Šian ji jau beveik tvarkingai miega 2val paskui pavalgo 10-15min lotuliukas.gif tėtis panešioja,kad atsirūgti, tada dar 5 min, tada pamperso keitimas, ir liūlia biggrin.gif Va tokios mudviejų dienos ir naktys.
Viskas prasidėjo natūraliai, paskui teko gydytojui kiek padėti man, kad mažylė gimtų. Tai patyriau beveik visus gimdymo malonumus apart cezario. Nors įforminta, kad gimdymas sunkus/komplikuotas, dabar žinokite klaustumėt ar gimdyčiau vėl, atsakyčiau kaip vyrui: "Po 6mėn bandom vėl" blush2.gif O ir sesutėm pažadėjau greit sugrįžti. Tikėjausi kažko baisiau, nors lengva irgi nebuvo. g.gif
Atsakyti
Siguliukai wub.gif kaip miela skaityti wub.gif Taip ir toliau gražiai draugaukite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 18, 17:49)
niu, niu, nebliaukit, pas mane nuo pieno ir taip šlapia  biggrin.gif 
Žodžiu, dėkui už sveikinimus. Mažoji atėjo kiek ankstokai, nors ginė vis sakė, kad mažoji savaite yra didesnė. Nuo vakar mes namie, praeitą naktį mažoji kaip užkūrė pieno fabrikėlį, tai nežinojau vakar kur dėtis su kabančiais kaladukais  doh.gif Šian ji jau beveik tvarkingai miega 2val paskui pavalgo 10-15min  lotuliukas.gif  tėtis panešioja,kad atsirūgti, tada dar 5 min, tada pamperso keitimas, ir liūlia  biggrin.gif Va tokios mudviejų dienos ir naktys.
Viskas prasidėjo natūraliai, paskui teko gydytojui kiek padėti man, kad mažylė gimtų. Tai patyriau beveik visus gimdymo malonumus apart cezario. Nors įforminta, kad gimdymas sunkus/komplikuotas, dabar žinokite klaustumėt ar gimdyčiau vėl, atsakyčiau kaip vyrui: "Po 6mėn bandom vėl"  blush2.gif O ir sesutėm pažadėjau greit sugrįžti. Tikėjausi kažko baisiau, nors lengva irgi nebuvo.  g.gif

kaip miela wub.gif jau turbūt vardą mažylei sugalvojot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 18, 13:49)
niu, niu, nebliaukit, pas mane nuo pieno ir taip šlapia  biggrin.gif 
Žodžiu, dėkui už sveikinimus. Mažoji atėjo kiek ankstokai, nors ginė vis sakė, kad mažoji savaite yra didesnė. Nuo vakar mes namie, praeitą naktį mažoji kaip užkūrė pieno fabrikėlį, tai nežinojau vakar kur dėtis su kabančiais kaladukais  doh.gif Šian ji jau beveik tvarkingai miega 2val paskui pavalgo 10-15min  lotuliukas.gif  tėtis panešioja,kad atsirūgti, tada dar 5 min, tada pamperso keitimas, ir liūlia  biggrin.gif Va tokios mudviejų dienos ir naktys.
Viskas prasidėjo natūraliai, paskui teko gydytojui kiek padėti man, kad mažylė gimtų. Tai patyriau beveik visus gimdymo malonumus apart cezario. Nors įforminta, kad gimdymas sunkus/komplikuotas, dabar žinokite klaustumėt ar gimdyčiau vėl, atsakyčiau kaip vyrui: "Po 6mėn bandom vėl"  blush2.gif O ir sesutėm pažadėjau greit sugrįžti. Tikėjausi kažko baisiau, nors lengva irgi nebuvo.  g.gif

Kaip gera skaityti toki posta wub.gif Ramiu nakteliu Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 18, 11:23)
eisiu kita savaite tik atsakymu pasiimti..o taip tai su manim basta pas ji...kaip bebutu gaila verysad.gif man jis laaabai patiko ir kaip zmogus ir kaip gydytojas wub.gif

Ta ir turejau galvoje- del atsakymu smile.gif As taip pat del ju eisiu ir del KT, nes kiek suprantu be recepto nenusipirksiu g.gif O as dar, mano nelaimei, su gyd. tikriausiai bendrausiu, nes po KT (pusmecio) laukia dar viena histero.
lauraz del vyru.. priimk pati sprendimus ir del to visai nesikrimsk. Vyrai be vieno pagrindinio varzto.
Atsakyti