Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(sanzile @ 2011 08 17, 12:56)

aišku, kad gali !!! 4u.gif

sakiau, pradėsiu rašyti alia dienoraštį, nes paskutiniu metu tiek minčių, tiek išgyvenimų... paskui galėsiu skaityt kaip romaną. arba su laiminga, arba nelaiminga pabaiga.
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 17, 13:07)
sakiau, pradėsiu rašyti alia dienoraštį, nes paskutiniu metu tiek minčių, tiek išgyvenimų... paskui galėsiu skaityt kaip romaną. arba su laiminga, arba nelaiminga pabaiga.

zinok tikrai pritarciau tai tavo minciai nes kartais tike minciu galvoje sukasi....noretusi jas iamzinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 17, 12:07)

Tikrai puiki mintis. Idomiausia tai romano pabaiga butu..
Kazkada labai ilgai rasiau dienorasti, bet viskas persiverte. Jeigu ka nors uzrasau, tie jausmai islieka ilgam ir negaliu kartais nuo ju pabegti, o noretusi cool.gif

lauraz stengiuosi gerai jaustis smile.gif Pilva dar skauda jei ilgiau pastoviniuoju. Bet juk viskas praeis, kur desis biggrin.gif Laukiu susitikimo su gyd., norisi pasikalbeti. Bet Jis toks nekalbus paskutiniu metu su minim unsure.gif g.gif Reikes nesti laukneseli doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 17, 16:51)
lauraz stengiuosi gerai jaustis smile.gif Pilva dar skauda jei ilgiau pastoviniuoju. Bet juk viskas praeis, kur desis biggrin.gif Laukiu susitikimo su gyd., norisi pasikalbeti. Bet Jis toks nekalbus paskutiniu metu su minim unsure.gif  g.gif Reikes nesti laukneseli doh.gif  biggrin.gif

o man siuliukus kai istrauke viena zaizdele tokia biedna...jauciu kad net istinus unsure.gif zodziu doh.gif reiks gydyt man ja bandyt....

o su manim tai elgesi labai jau siltai, viska paaiskino ir siaip liuks pasirode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 08 12, 14:27)
Labukas braskes
Atejau pasiguosti... (...)
Tai gyd man sako- duodu tau sekanti vizita uz 3 menesiu (1 Gruodzio) ir tikiuosi tave pamatyti jei tu dar gyva…. Taip ir pasake (I hope to see you in 3 months if you are still alive…) Nu vienu zodziu apsiverkiau…. cry.gif  cry.gif  Net nakti miegot negalejau… Nu kaip gydytoja taip gali sakyti?????[/color]

Sorry kad issipleciau ir pritersiau etery bet ir dabar asaros renkas ir jei buciau ne darbe turbut
cry.gif  cry.gif

Nu ir žiūrkė ta tavo gydytoja fool.gif Toks įspūdis, kad tyčia ir nekenčia ji tavęs, gal dėl to, kad emigrantė esi. Nu tokiai rgaanai lazda vis tiek antru galu atsisuks. O tu tikrai išsinagrinėjai visas savo teises? Gal ją galima dar kam viršesniam paskųsti,na skundą ant jos parašyti, užginčyti sprendimą. Daug kur reikia pakovoti už save, žinoma remiantis įstatymais. Gal dar pas ką nors kreiptis tau reikėtų, pasikonsultuoti pas teisininką ar kitoje ligoninėje, kur gali kreiptis nemokamai.
Na jei šitaip neišeina, tai verčiau nelauk ir eik privačiai bent laparoskopiją pasidaryti ir pabandyk kaip nors svorio numesti. Nepasiduok, laikykis console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 17 rugpjūčio 2011 - 19:32
Patys šilčiausi sveikinimai, Siguliukui ir jos mažylei 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 17, 17:35)
o man siuliukus kai istrauke viena zaizdele tokia biedna...jauciu kad net istinus unsure.gif zodziu doh.gif reiks gydyt man ja bandyt....
o su manim tai elgesi labai jau siltai, viska paaiskino ir siaip liuks pasirode ax.gif

Nesake kuo patepti? Turetu greitai susitvarkyti, pavalyk bent kokiu spiritu, nes as truputi patepliojau (cia, kai dare paskutine LP) ir greitai uzsitrauke.
O Tu dabar dar eisi pas P.V. po dvieju savaiciu?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Kalbejot cia apie amziu,tai man 34,as isvis cia pas jus seniausia smile.gif zinokit mane mama pagimde 42metu ir mes su ja labai gerai sutarem,as viska galejau jai papasakoti ir jinai man visko patardavo tik gaila kad dabar jau jos nera su manim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 17, 21:40)
Nesake kuo patepti? Turetu greitai susitvarkyti, pavalyk bent kokiu spiritu, nes as truputi patepliojau (cia, kai dare paskutine LP) ir greitai uzsitrauke.
O Tu dabar dar eisi pas P.V. po dvieju savaiciu?

sake nekuo netepti, bet kad ten ir patine ir paraude ir pulinuku tokiu atsirado doh.gif bet ten todel kad siuliukus lb arti zaizdos uzriso sake sesute net zirkliu nejo uzkist doh.gif tai teko ten biski pamesinet doh.gif na bet as nakciai alijosiaus ir trauklapi uzsidejau tai snd tik biski pulinukas yra o siaip visi kiti negerumai jau uzmusti ax.gif siaip sake man ten niekuo nevalyt nieko nedaryt, bet kad jau pas mane ten tikrai negerai buvo doh.gif as tai daugiau neisiu pas ji..eisiu kita savaite tik atsakymu pasiimti..o taip tai su manim basta pas ji...kaip bebutu gaila verysad.gif man jis laaabai patiko ir kaip zmogus ir kaip gydytojas wub.gif
QUOTE(miliusia @ 2011 08 18, 12:11)
Sveikutes smile.gif Kalbejot cia apie amziu,tai man 34,as isvis cia pas jus seniausia smile.gif zinokit mane mama pagimde 42metu ir mes su ja labai gerai sutarem,as viska galejau jai papasakoti ir jinai man visko patardavo tik gaila kad dabar jau jos nera su manim verysad.gif

pensinike atsirado hihihi.gif as pritariu kazkam kas sake, kad viskas priklauso kaip pats jautiesi ir vat musu miliusia pvz kad ir vyresnes mamos gali but puikios drauges ir patarejos...uzjauta del netekties 4u.gif 4u.gif

zinot gal cia man pasirode bet kaip geriau KT mano emocijos biskiuka buvo saltesnes...nes pati emocinga esu blush2.gif tai db jau nieko negeriu tai jauciu kad vel emocijos liejasi per krastus ax.gif snd susinervinus kad MB jokios nuomone nereiskia del ateities planu isreziau kad nuo kito ciklo pradesiu gerti KT doh.gif nes viena as nenoriu nieko spresti o jis tyli siuo klausimu...nes bijau kad nebutu kaip pavasari, kad negeriau KT kazko laukiau o visa pavasari jokiu ND neturejom doh.gif zodziu prasiauginau tik endo ir fsio..tai vel bijau to pacio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 18, 12:23)
sake nekuo netepti, bet kad ten ir patine ir paraude ir pulinuku tokiu atsirado doh.gif bet ten todel kad siuliukus lb arti zaizdos uzriso sake sesute net zirkliu nejo uzkist doh.gif tai teko ten biski pamesinet doh.gif na bet as nakciai alijosiaus ir trauklapi uzsidejau tai snd tik biski pulinukas yra o siaip visi kiti negerumai jau uzmusti ax.gif siaip sake man ten niekuo nevalyt nieko nedaryt, bet kad jau pas mane ten tikrai negerai buvo doh.gif as tai daugiau neisiu pas ji..eisiu kita savaite tik atsakymu pasiimti..o taip tai su manim basta pas ji...kaip bebutu gaila verysad.gif man jis laaabai patiko ir kaip zmogus ir kaip gydytojas wub.gif

pensinike atsirado  hihihi.gif as pritariu kazkam kas sake, kad viskas priklauso kaip pats jautiesi ir vat musu miliusia pvz kad ir vyresnes mamos gali but puikios drauges ir patarejos...uzjauta del netekties 4u.gif  4u.gif

zinot gal cia man pasirode bet kaip geriau KT mano emocijos biskiuka buvo saltesnes...nes pati emocinga esu blush2.gif tai db jau nieko negeriu tai jauciu kad vel emocijos liejasi per krastus ax.gif snd susinervinus kad MB jokios nuomone nereiskia del ateities planu isreziau kad nuo kito ciklo pradesiu gerti KT doh.gif nes viena as nenoriu nieko spresti o jis tyli siuo klausimu...nes bijau kad nebutu kaip pavasari, kad negeriau KT kazko laukiau o visa pavasari jokiu ND neturejom doh.gif zodziu prasiauginau tik endo ir fsio..tai vel bijau to pacio doh.gif

Tu pakalbek su TB,gal jis bijo kazko,jus gi dabar galit planot leliuka,tu dabar patvarkyta labai daug sansu jums dabar,labai tykiuosiu kad pas jus viskas pasisuks i geraja puse 4u.gif Zinokit as irgi kazkokia pasidariau emocinga,jei kas netaip iskart verkiu,nezina kas cia man darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miliusia @ 2011 08 18, 12:33)
Tu pakalbek su TB,gal jis bijo kazko,jus gi dabar galit planot leliuka,tu dabar patvarkyta labai daug sansu jums dabar,labai tykiuosiu kad pas jus viskas pasisuks i geraja puse 4u.gif Zinokit as irgi kazkokia pasidariau emocinga,jei kas netaip iskart verkiu,nezina kas cia man darosi doh.gif

jam su tuo kalbejimu dar blogiau doh.gif jis tada jaucia spaudima ir isvis nenori nes neigauna tada mums nieko doh.gif idomiai jam taip doh.gif jam cia del tos mano ligos...kazkaip nesusitaiko vis doh.gif jam liudna, baisu ir kartu net gal bjauru kad ji pas mane todel ir nesinori doh.gif o ka daryt jei laikas spaudzia doh.gif ner kada laukt kol jis susitvarkys su savo emocijom nes tik jis ta gali padaryt....deja as laukt negaliu doh.gif jei visgi bus kaip pavasari as tikrai nezaisiu ir imsiu gert KT nes aukot sveikatos del jo emociju tikrai nesiruosiu schmoll.gif doh.gif man snd irgi zliumbadienis biskiuka lotuliukas.gif matyt kokia menulio faze prasidejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 18, 13:00)
jam su tuo kalbejimu dar blogiau doh.gif jis tada jaucia spaudima ir isvis nenori nes neigauna tada mums nieko doh.gif idomiai jam taip doh.gif jam cia del tos mano ligos...kazkaip nesusitaiko vis doh.gif jam liudna, baisu ir kartu net gal bjauru kad ji pas mane todel ir nesinori doh.gif o ka daryt jei laikas spaudzia doh.gif ner kada laukt kol jis susitvarkys su savo emocijom nes tik jis ta gali padaryt....deja as laukt negaliu doh.gif jei visgi bus kaip pavasari as tikrai nezaisiu ir imsiu gert KT nes aukot sveikatos del jo emociju tikrai nesiruosiu schmoll.gif  doh.gif man snd irgi zliumbadienis biskiuka lotuliukas.gif matyt kokia menulio faze prasidejo g.gif

Jo sunku ka ir patart doh.gif bet tykekimes kad jis susitvarkys su savo emocijomis ir susitaikys ir linkiu kad nereiktu tau gert KT ir tu greitu laiku busi nestuke.gif
Atsakyti