QUOTE(sanzile @ 2011 08 17, 21:40)
Nesake kuo patepti? Turetu greitai susitvarkyti, pavalyk bent kokiu spiritu, nes as truputi patepliojau (cia, kai dare paskutine LP) ir greitai uzsitrauke.
O Tu dabar dar eisi pas P.V. po dvieju savaiciu?
sake nekuo netepti, bet kad ten ir patine ir paraude ir pulinuku tokiu atsirado
bet ten todel kad siuliukus lb arti zaizdos uzriso sake sesute net zirkliu nejo uzkist
tai teko ten biski pamesinet
na bet as nakciai alijosiaus ir trauklapi uzsidejau tai snd tik biski pulinukas yra o siaip visi kiti negerumai jau uzmusti
siaip sake man ten niekuo nevalyt nieko nedaryt, bet kad jau pas mane ten tikrai negerai buvo
as tai daugiau neisiu pas ji..eisiu kita savaite tik atsakymu pasiimti..o taip tai su manim basta pas ji...kaip bebutu gaila
man jis laaabai patiko ir kaip zmogus ir kaip gydytojas
QUOTE(miliusia @ 2011 08 18, 12:11)
Sveikutes
Kalbejot cia apie amziu,tai man 34,as isvis cia pas jus seniausia
zinokit mane mama pagimde 42metu ir mes su ja labai gerai sutarem,as viska galejau jai papasakoti ir jinai man visko patardavo tik gaila kad dabar jau jos nera su manim
pensinike atsirado
as pritariu kazkam kas sake, kad viskas priklauso kaip pats jautiesi ir vat musu miliusia pvz kad ir vyresnes mamos gali but puikios drauges ir patarejos...uzjauta del netekties
zinot gal cia man pasirode bet kaip geriau KT mano emocijos biskiuka buvo saltesnes...nes pati emocinga esu
tai db jau nieko negeriu tai jauciu kad vel emocijos liejasi per krastus
snd susinervinus kad MB jokios nuomone nereiskia del ateities planu isreziau kad nuo kito ciklo pradesiu gerti KT
nes viena as nenoriu nieko spresti o jis tyli siuo klausimu...nes bijau kad nebutu kaip pavasari, kad negeriau KT kazko laukiau o visa pavasari jokiu ND neturejom
zodziu prasiauginau tik endo ir fsio..tai vel bijau to pacio