Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(sanzile @ 2011 08 15, 17:44)
Vyras tikriausiai pergyveno, kad as iki wc nenueinu, o namo liepia vaziuoti Nezinau ar cia gedytis tokios savo busenos- silpnumo ar priimti taip, kaip yra. Paprastai as retai kuo sergu, gripai mane visad pralenkia, na bet kas liecia pooperacini laikotarpi- tai as slabakas  Po LP pragulejau visa savaite, vis alpinejau unsure.gif Ir dabar, Tu tikriausiai geriau uz mane jautiesi, nei as po histero smile.gif Gulineju daugiau, nes jei pavaikstau sirdis prareda tabaluoti, saltas prakaitas musa ir pavargstu greitai. Bet viskas praeis, islaukti reikia smile.gif , bijau tik pirmuju mm, idomu, kaip reaguos gimda i ta spirale g.gif , nes man ir taip buna nenormalus skausmai
O man zinok liudna del mano amziaus  Pati sau esu jauna, zinau, bet va vaikeliams kokia as busiu mama (jei ju turesiu)  Mane mama pagimde labai jauna ir dabar taip gera su ja bendrauti, nereikia pykti del paziuru ir pan. rolleyes.gif
P.S. Vyksta pirmadieninis dialogas tarp sanziles ir lauraz biggrin.gif

mes cia biski off topic lotuliukas.gif

kuo daugiau gerk vandens kuo daugiau isgersi tuo narkoza greiciau issivalys is oranizmo...man sake per diena maziausiai 2 ltr skysciu isgert...as tai jau po darzus varineju...savijauta super thumbup.gif visa diena namus tvarkiausi ax.gif apie mama nenusisnekek as irgi jauna palyginus su turimu stazu doh.gif o ka daryt ne mes renkames deja doh.gif ner cia ko pergyvent...toks islauktas leliukas bus toooks mylimas kad ner cia abejoti....nors ir as daznai pagalvoju kiek man bus metu kai vaikeliui bus koki 20 metu arba kad kai man buvo tiek ir tiek mano mamai buvo tiek ir tiek doh.gif bet paskui pagalvoju, kad yra mamu kurios ir 45 metu pasigimdo ir problemu bendravime nebuna mirksiukas.gif nesijausk tokia...mane irgi bando pulti neigiamos mintys bet as labai stengiuosi joms nepasiduoti ir galvoti, kad kaip bus taip bus....deja as rinktis kaip ir nelabai galiu doh.gif tad viska atiduodu i D rankas ax.gif ir kaip Ice Tea yra sakiusi mes negalim uzsiciklinti vien ant nestuke.gif gaminimo...juk gyvenimas ne vien is to susideda..tai yra tik dalis gyvenimo...tad turim demesi skirti ir kitoms gyvenimo dalims...
o del spirales nieko neklausei P.V? g.gif
as tai tiek uzverciau ji klausimais, kad paskui pagalvojau, kad jis laaabai kantrus zmogus ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mergytės,

visų pirmą sveikinu Sigutę su lėlytės gimimu, o antra visoms sveikstančioms po operacijų linkiu sveikatos 4u.gif

aš gi buvau pas Treisą. ir grįžau labai "nusodinta", jei lietuviai vis sakydavo, kad viskas gerai, kaip kad priklauso, tai jis nupiešė neitin šviesų paveikslėlį.

tiesiog yra kaip yra.

Kristinute, kaip dėl diferelino ar zoladexo ? skaičiau, lyg pavyko gauti kompensuojamą? tai ginė -(ius) išrašė receptą ir šeimos gydyt. išrašė kompensuojamą, ar kaip ?
jei gali į až. taip bus geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 15 rugpjūčio 2011 - 20:12
daug sveikinimu siguliukui! labai labai smagu zinoti, kad likimo drauges svajone issipilde! tai kas sekanti nestuke.gif eileje?
lauraz5, sanzile, nesijaudinkit is anksto. gal po keleriu metuku bus istirtos ir isaiskintos autoimuniniu ligu priezastys ir bus rasti budai jas isgydyti ar bent kontroliuoti? o iki to laiko mylekim ir saugokim save, stenkimes kuo maziau jaudintis.
Atsakyti
vat ir maidare aktualu apie diferelino kompensavima ax.gif ar jis visada kompensuojamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 16, 01:19)
vat ir maidare aktualu apie diferelino kompensavima ax.gif ar jis visada kompensuojamas? g.gif

Su III-IV stadija kompensuojamas 80 proc.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 16, 01:19)

I, II st. -50, III, IV - 80 proc. Liga pagal sąrašą.
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2011 08 12, 13:09)
Tau berods irgi IV stadija g.gif Na, kaip jautiesi būdama "klimak..." , ar yra kokie nors požymiai?
Keista, kad gine nepasakė, kad dar laukčiau ateinančių mmm, o tai jau prisigalvojau ryte, kad man jau visai prastai..... blink.gif

Labas rytas smile.gif Taip man 4st. doh.gif Siap neblogai jauciuosiu,buna karscio bangos,bet nedaznai,as irgi zinok issigandau kai atejo pirmos mmm,bet paskui jau ju nebuvo,dabar jau lauksiu kada jos ateis,sake kad gali po men ir po dvieju g.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 14, 20:24)
Merginos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šiandien 18.45 Siguliuko šeimos ir visų mūsų džiaugsmui gimė mergytė 54cm, 3470gr.
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif Sveikinimai Siguliukui dideliausi wub.gif Mamytei daug pienuko ir ramiu nakteliu wub.gif Aukit ir stiprekit wub.gif
Atsakyti
Siguli, sveikinimai!!!!! wub.gif wub.gif Sveikateles Jums!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 16 rugpjūčio 2011 - 11:19
Siguliukkk dideliausi ir ruzaviausi sveikinimai,aukite ir bukite sveikos valiooo 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 15, 17:14)
...nors ir as daznai pagalvoju kiek man bus metu kai vaikeliui bus koki 20 metu arba kad kai man buvo tiek ir tiek mano mamai buvo tiek ir tiek doh.gif bet paskui pagalvoju, kad yra mamu kurios ir 45 metu pasigimdo ir problemu bendravime nebuna

Tai kiek gi mergaites jums metu? blush2.gif As dabar apie save pradejau galvoti, ar as dar prie tu jaunuju ar ne? g.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 15, 20:12)
aš gi buvau pas Treisą. ir grįžau labai "nusodinta", jei lietuviai vis sakydavo, kad viskas gerai, kaip kad priklauso, tai jis nupiešė neitin šviesų paveikslėlį.

tiesiog yra kaip yra.
[

Gal būtų galima plačiau, ką turėjote omeny "nupiešė ne itin šviesų paveiklsėlį" g.gif
Papildyta:
Siguliuk, DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 08 16, 20:37)
Tai kiek gi mergaites jums metu? blush2.gif  As dabar apie save pradejau galvoti, ar as dar prie tu jaunuju ar ne? g.gif

Dievuliau brangiausias, jei sulauktume neuzilgo, mano dvidesimtmetis vaikelis turetu penkiasdesimtmecius tevus doh.gif doh.gif doh.gif
Jei nebutu graudu, butu juokinga biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Manrods, esame tiek jaunos/senos, kiek jaučiamės. Niu gal kokių 20 metų vien jausmu neįveiksi, jau juokinga būtų, bet kokius 5 tai laisvai biggrin.gif Manau, visos turime pavyzdžių jaunatviškų pagyvenusių žmonių lygiai kaip ir per greit suaugusio jaunimo. Tad ir su vaikučiais, kaip bendrausime, kaip savo viduje jausimės, taip ir bus. O be to gimdyvių amžius apskritai daug vėlyvesnis pasidarė, o ir žmonės vis ilgiau gyvena, tad kas mūsų mamoms normalu buvo dvidešimties- dvidešimt ketverių, tas mus link trisdešimt, ane? lotuliukas.gif

Merginos, kiek jums užtruko, kol organizmas į savo vėžes atsistojo po LP? g.gif Nes aš jaučiu man tik trečias ciklas pagaliau normalus su visais fiziologiniais pokyčiais (vaisingom gleivėm, etc.), kas yra labai nekas, nes jei dabar jau ginė tikrai siūlys KT, tai manau, realiai mes nieko su MB negalėjom pasiekti per tuos tris mėnesius su išsibalansavusiu organizmu smile.gif
Atsakyti