QUOTE(sanzile @ 2011 08 15, 17:44)
Vyras tikriausiai pergyveno, kad as iki wc nenueinu, o namo liepia vaziuoti Nezinau ar cia gedytis tokios savo busenos- silpnumo ar priimti taip, kaip yra. Paprastai as retai kuo sergu, gripai mane visad pralenkia, na bet kas liecia pooperacini laikotarpi- tai as slabakas Po LP pragulejau visa savaite, vis alpinejau Ir dabar, Tu tikriausiai geriau uz mane jautiesi, nei as po histero Gulineju daugiau, nes jei pavaikstau sirdis prareda tabaluoti, saltas prakaitas musa ir pavargstu greitai. Bet viskas praeis, islaukti reikia , bijau tik pirmuju mm, idomu, kaip reaguos gimda i ta spirale , nes man ir taip buna nenormalus skausmai
O man zinok liudna del mano amziaus Pati sau esu jauna, zinau, bet va vaikeliams kokia as busiu mama (jei ju turesiu) Mane mama pagimde labai jauna ir dabar taip gera su ja bendrauti, nereikia pykti del paziuru ir pan.
P.S. Vyksta pirmadieninis dialogas tarp sanziles ir lauraz
O man zinok liudna del mano amziaus Pati sau esu jauna, zinau, bet va vaikeliams kokia as busiu mama (jei ju turesiu) Mane mama pagimde labai jauna ir dabar taip gera su ja bendrauti, nereikia pykti del paziuru ir pan.
P.S. Vyksta pirmadieninis dialogas tarp sanziles ir lauraz
mes cia biski off topic
kuo daugiau gerk vandens kuo daugiau isgersi tuo narkoza greiciau issivalys is oranizmo...man sake per diena maziausiai 2 ltr skysciu isgert...as tai jau po darzus varineju...savijauta super visa diena namus tvarkiausi apie mama nenusisnekek as irgi jauna palyginus su turimu stazu o ka daryt ne mes renkames deja ner cia ko pergyvent...toks islauktas leliukas bus toooks mylimas kad ner cia abejoti....nors ir as daznai pagalvoju kiek man bus metu kai vaikeliui bus koki 20 metu arba kad kai man buvo tiek ir tiek mano mamai buvo tiek ir tiek bet paskui pagalvoju, kad yra mamu kurios ir 45 metu pasigimdo ir problemu bendravime nebuna nesijausk tokia...mane irgi bando pulti neigiamos mintys bet as labai stengiuosi joms nepasiduoti ir galvoti, kad kaip bus taip bus....deja as rinktis kaip ir nelabai galiu tad viska atiduodu i D rankas ir kaip Ice Tea yra sakiusi mes negalim uzsiciklinti vien ant gaminimo...juk gyvenimas ne vien is to susideda..tai yra tik dalis gyvenimo...tad turim demesi skirti ir kitoms gyvenimo dalims...
o del spirales nieko neklausei P.V?
as tai tiek uzverciau ji klausimais, kad paskui pagalvojau, kad jis laaabai kantrus zmogus