Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(sanzile @ 2011 08 15, 11:23)
Taip, Tu visiskai teisi! As irgi daznai  pagalvoju ka darysime toliau. Nestumas irgi neiseitis, jei ir pristabdo, tai ne visam laikui, o ir to nestumo cia, kaip su ziburiu ieskoti reikia doh.gif
Pasiskaiciau apie tas KT. Nu kazkoks siaubas!!! blink.gif Ne kiek naudos, kiek zalos doh.gif

dl KT as stengiuosi izvelgti gerasias savybes...bet vat del ateities man baisu unsure.gif o kaip tu sakai nestumo cia ne su ziburiu nerasi unsure.gif doh.gif labai bijau ateities man ji tokia baisoka atrodo.....o kazkada net nepagalvojau kad taip gali atsitikti su manimi unsure.gif
kada tave guldo sanzile?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 15, 10:32)
kada tave guldo sanzile?

As jau ne tik, kad paguldyta, bet ir seniai namo isleista smile.gif Net gydytojo deramai nemaciau doh.gif Nesupratau nei kur buvau, nei ka padare biggrin.gif Ka padarysi.. gi nepradesi visu is eiles saudyti biggrin.gif Nueisiu po dvieju savaiciu pasikalbeti, ka mate, ka rado, ka ispjove ir kas toliau.
Atsakyti
Truputi ne i tema :4u
Gal ir palaikysit mane visai nuciuozusia, bet man betkokie geri zenklai, veikia teigiamai...
Radau toki puslapi apie taro kortas: http://www.taroskopa...s-taro-kortomis Cia galima jas ir atversti.
Pabandziau ir stai ka parase: bigsmile.gif

Situacija: Pakabintasis

Sąstingis, ribojančios aplinkybės ir laukimas. Kartais mūsų rankos tiesiog surištos ir turime išlaukti kol kas nors priims sprendimą, kažkas pasikeis ar ateis tinkamesnis laikas judėti pirmyn. Tai taip pat pasiaukojimo korta - kartais savanoriškos aukos, kartais "atpirkimo ožio".

Kliūtis: Kardų 4

Nuovargis ir išsekimas, būtinybė sulėtinti tempą, pailsėti, palaukti. Skubėjimas veda prie klaidų, sveikatos blogėjimas, netinkama priežiūra ar nesigydymas. Silpni įsitikinimai, nepasitikėjimas savimi, abejotina moralė.

Ateitis: Skeptrų 6

Pergalė, visi sunkumai įveikiami. Draugystė ir palaikymas, garbė ir pripažinimas. Sėkmė ir augimas karjeros srityje, atlygis už pastangas ir priešakyje laukiantys nauji projektai ir žygiai.

Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 15, 13:42)
As jau ne tik, kad paguldyta, bet ir seniai namo isleista smile.gif Net gydytojo deramai nemaciau doh.gif Nesupratau nei kur buvau, nei ka padare biggrin.gif Ka padarysi.. gi nepradesi visu is eiles saudyti biggrin.gif Nueisiu po dvieju savaiciu pasikalbeti, ka mate, ka rado, ka ispjove ir kas toliau.

pala pala tai kada tu cia suspejai??? bigsmile.gif gal stumdemes uzpakaliais netycia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 15, 13:50)
pala pala tai kada tu cia suspejai??? bigsmile.gif gal stumdemes uzpakaliais netycia? bigsmile.gif

Penktadieni mane isoperavo ir ta pacia diena liepe vaziuoti namo, nors jauciausi labai nekaip. Operacijos metu sirdies ritmas sutriko, o prabudus net gyd. negirdejau, pykino ir siaip, esu labai jautri betkokioms ligoms, narkozems ir operacijoms smile.gif Galejai mane matyti, ryte vaikstinejau su bordiniu chalatu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 15, 15:47)
Penktadieni mane isoperavo ir ta pacia diena liepe vaziuoti namo, nors jauciausi labai nekaip. Operacijos metu sirdies ritmas sutriko, o prabudus net gyd. negirdejau, pykino ir siaip, esu labai jautri betkokioms ligoms, narkozems ir operacijoms smile.gif Galejai mane matyti, ryte vaikstinejau su bordiniu chalatu blush2.gif

o bigsmile.gif bigsmile.gif lyg atsimenu bigsmile.gif bigsmile.gif gulejai berods 7 palatoj bigsmile.gif g.gif toks vaikinukas dar salia sedejo maciau bigsmile.gif bigsmile.gif ar ten tu buvai?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 15, 15:05)
bigsmile.gif  bigsmile.gif lyg atsimenu bigsmile.gif  bigsmile.gif gulejai berods 7 palatoj bigsmile.gif  g.gif toks vaikinukas dar salia sedejo maciau bigsmile.gif  bigsmile.gif ar ten tu buvai?

Agha, vadinasi mane matei blush2.gif Mano vyras salia sedejo biggrin.gif Hmz.. g.gif o Tu gal sviesiaplauke, mazyte? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 15, 16:09)
Agha, vadinasi mane matei blush2.gif Mano vyras salia sedejo biggrin.gif Hmz.. g.gif o Tu gal sviesiaplauke, mazyte? rolleyes.gif

o rupus miltai kaip gaila kad nepasilabinom doh.gif nea as buvau ta kur tu isokai i kabineta ieskodama anestezeologes kai as snekejau su P.V lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif su tigriniu chalatu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 15, 15:17)
o rupus miltai kaip gaila kad nepasilabinom doh.gif nea as buvau ta kur tu isokai i kabineta ieskodama anestezeologes kai as snekejau su P.V lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif su tigriniu chalatu bigsmile.gif

Aa smile.gif maciau, kad kazkas sedejo, bet as ieskojau anestezeologes biggrin.gif Na, bet vistiek, malonu susipazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip jautiesi db?i narkoze kiekvienas savitai sureaguoja...o pykinimas man aiskino gali pasireiksti nuo tu duju kurias suleidzia, nes jos dirgina skrandi, kitom tracheja, raktikaulius....zodziu cia nuo narkozes mirksiukas.gif man pastebejau atmintis siektiek pradejo slubuot doh.gif
kiek atsimenu tavo vyras toks liudnas atrode kai sedejo salia lovos unsure.gif ax.gif maciau kai vaiksciojau kolidoriumi ax.gif
mums aiskino, kad tipo jei operuoja polipus tai tokia operacija neskaito kaip sudetinga ir tokias moteriskes isleidzia jau ta pacia diena...o vat mane pralaike 4 dienas doh.gif
bet ir tu tokia jaunute dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 15, 15:31)

Vyras tikriausiai pergyveno, kad as iki wc nenueinu, o namo liepia vaziuoti biggrin.gif Nezinau ar cia gedytis tokios savo busenos- silpnumo ar priimti taip, kaip yra. Paprastai as retai kuo sergu, gripai mane visad pralenkia, na bet kas liecia pooperacini laikotarpi- tai as slabakas doh.gif biggrin.gif Po LP pragulejau visa savaite, vis alpinejau unsure.gif Ir dabar, Tu tikriausiai geriau uz mane jautiesi, nei as po histero smile.gif Gulineju daugiau, nes jei pavaikstau sirdis prareda tabaluoti, saltas prakaitas musa ir pavargstu greitai. Bet viskas praeis, islaukti reikia smile.gif , bijau tik pirmuju mm, idomu, kaip reaguos gimda i ta spirale g.gif , nes man ir taip buna nenormalus skausmai doh.gif
O man zinok liudna del mano amziaus unsure.gif Pati sau esu jauna, zinau, bet va vaikeliams kokia as busiu mama (jei ju turesiu) unsure.gif Mane mama pagimde labai jauna ir dabar taip gera su ja bendrauti, nereikia pykti del paziuru ir pan. rolleyes.gif

P.S. Vyksta pirmadieninis dialogas tarp sanziles ir lauraz biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 15 rugpjūčio 2011 - 16:46
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 14, 21:24)
Merginos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šiandien 18.45 Siguliuko šeimos ir visų mūsų džiaugsmui gimė mergytė 54cm, 3470gr.
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kokia laimė thumbup.gif wub.gif Sveikatytės abiems drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 15, 15:02)
Truputi ne i tema :4u
Gal ir palaikysit mane visai nuciuozusia, bet man betkokie geri zenklai, veikia teigiamai...
Radau toki puslapi apie taro kortas: http://www.taroskopa...s-taro-kortomis Cia galima jas ir atversti.
Pabandziau ir stai ka parase: bigsmile.gif

Situacija: Pakabintasis

Sąstingis, ribojančios aplinkybės ir laukimas. Kartais mūsų rankos tiesiog surištos ir turime išlaukti kol kas nors priims sprendimą, kažkas pasikeis ar ateis tinkamesnis laikas judėti pirmyn. Tai taip pat pasiaukojimo korta - kartais savanoriškos aukos, kartais "atpirkimo ožio".

Kliūtis: Kardų 4

Nuovargis ir išsekimas, būtinybė sulėtinti tempą, pailsėti, palaukti. Skubėjimas veda prie klaidų, sveikatos blogėjimas, netinkama priežiūra ar nesigydymas. Silpni įsitikinimai, nepasitikėjimas savimi, abejotina moralė.

Ateitis: Skeptrų 6

Pergalė, visi sunkumai įveikiami. Draugystė ir palaikymas, garbė ir pripažinimas. Sėkmė ir augimas karjeros srityje, atlygis už pastangas ir priešakyje laukiantys nauji projektai ir žygiai.

Ne į temą, bet man būtent šitas būrimas išbūrė naują gyvybę biggrin.gif
Atsakyti