Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 14, 19:37)
jauciuosi istiesu puikiai thumbup.gif jei ne siulai sakyciau kad jokios LP net nebuvo thumbup.gif zinai operacijos niekada nebuna malonios bet ka jau dabar buvo kaip buvo...kaip tavo savijautos? ax.gif  4u.gif

Aš ligoninėj ilgai pragulėjau doh.gif žodžiu nusivėmiau iki mirties doh.gif Dabar jau kažkiek geriau, bet nieko valgyt negaliu, tai baisu dėl savo mažylio, esu stebimų sąraše ax.gif Kažkaip mano organizmas priešinasi nėštumui biggrin.gif

O tu gal BT pradėsi matuoti? Jeigu kiaušintakiai praeinami, gerk bičių pienelį ir pamatysi, pastosi 4u.gif Kaip matai ne tiek endo trukdo, keik psichologinis nusiteikimas smile.gif
Atsakyti
Merginos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šiandien 18.45 Siguliuko šeimos ir visų mūsų džiaugsmui gimė mergytė 54cm, 3470gr.
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 14, 19:24)
Merginos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šiandien 18.45 Siguliuko šeimos ir visų mūsų džiaugsmui gimė mergytė 54cm, 3470gr.
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Wow geras! bigsmile.gif As retai cia bunu, bet prisimenu Ja nuo senu laiku, ai tik atsikrausciau i SM smile.gif Smagu.. tiesiog akyse gydesi, stengesi, pastojo, nesiojo, o va jau ir pagimde wub.gif Labai sveikinu 4u.gif

Sakykit merginos, niekada nesu gerusi KT, bet si karta teks unsure.gif Gal galite patarti kokias pirkti? Ar jos visos vienodos tik pavadinimai skiriasi? hihihi.gif
Ir, kaip del naudojimo, kada pradeti gerti, aisku lapelyje rasiu, bet noreciau zinoti kada jau jomis pasirupinti blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

VAIOOOOOOOOOOOOO thumbup.gif Sveikinimai dideliausi 4u.gif

Dėl KT jungiuosi prie klausimo, man irgi aktualu, kalbinau gydytoją dėl pleistro, nelabai nori pasirašyt g.gif tipo nusiklijuoja ir pan g.gif Kas pleistriuką naudojot kaip jums buvo?
Atsakyti

Valio!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Siguliukui ir mazylelei patys paciausi linkejimai. Net akys uzrasojo smile.gif
(ir visgi ne berniukas biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 14, 17:24)

Va cia tai naujienos clap.gif clap.gif clap.gif
Patys didziausi sveikinimai clap_1.gif yahoo.gif
Atsakyti
Sveikinimai Siguliukui ir jos seimynai!!!!! wub.gif
Atsakyti
SIGULI KAIP NUOSTABU wub.gif wub.gif SVEIKINIMAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SVEIKATYTES IR PIENUKOnet apsiasarojau cray.gif

QUOTE(lassie172 @ 2011 08 14, 19:50)
Aš ligoninėj ilgai pragulėjau doh.gif  žodžiu nusivėmiau iki mirties doh.gif  Dabar jau kažkiek geriau, bet nieko valgyt negaliu, tai baisu dėl savo mažylio, esu stebimų sąraše  Kažkaip mano organizmas priešinasi nėštumui 

O tu gal BT pradėsi matuoti? Jeigu kiaušintakiai praeinami, gerk bičių pienelį ir pamatysi, pastosi  4u.gif  Kaip matai ne tiek endo trukdo, keik psichologinis nusiteikimas smile.gif

*o vargeli unsure.gif laikykis mergyt
**zinok neforsuosiu nieko istikruju ax.gif tik ruosiuosi blogiausiam...gersiu daug vitaminu nes ruosiuosi diferelinui, nes gyd sake, kad didziausias salutinis poveikis - kaulu retejimas...o pas mane jie ir taip silpnoki ax.gif geriau ruostis blogiausiam ir paskui buti nudziugintam...nei tiketis o paskui nusivilti ax.gif

QUOTE(sanzile @ 2011 08 14, 20:54)
Sakykit merginos, niekada nesu gerusi KT, bet si karta teks Gal galite patarti kokias pirkti? Ar jos visos vienodos tik pavadinimai skiriasi? hihihi.gif
Ir, kaip del naudojimo, kada pradeti gerti, aisku lapelyje rasiu, bet noreciau zinoti kada jau jomis pasirupinti blush2.gif

as tai geriau YAZ skaiciau SM kad jos geros, nes ten yra 24 veiklios tabletes ir 4 neveiklios - placebo...ir jokios pertraukos nereikia daryti...tad del endo tai labai gerai...po placebo vel pradedi gerti nauja pakuote ir jokios pertraukos...tik kaina tokia nebloga ax.gif bet Camelia vaistinej su kortele pigiausia ax.gif
http://www.infomed.l...0000204234.html
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 14, 20:24)

juuuhuuuuuu! ir vis tik kasyyytes! wub.gif bigsmile.gif Sveikinimai didziausi Sigulio pagausejusiai seimynai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 15, 07:05)
as tai geriau YAZ skaiciau SM kad jos geros, nes ten yra 24 veiklios tabletes ir 4 neveiklios - placebo...

As tai labiau gersiu jas del tos savo ispjautos pertvareles- toje vietoje reikia gleivine auginti. Dabar busiu su tokia apsauga, kad nei velnias nosies neikis biggrin.gif doh.gif Turiu spirale ir plius KT doh.gif doh.gif Bet naudinga bus ir endo, kiek suptrantu KT slopina endo augima. Taip, kad "saugumu" esu apsirupinusi pusiai metu, veliau gal vel kokia viltele isiziebs nestuke.gif

Issivaizduoju, kaip Tau turetu buti pabodes tas laukimas doh.gif Juk tiek ilgai su tom KT kankinais, dabar tas diferelinas doh.gif Vienintele tavo atveju paguoda, kad esi dar jauna nail.gif mirksiukas.gif , nes mane tai labiausiai pjauna tie begantys metai doh.gif
Atsakyti
vat zinok man tas jaunumas kazkiek gasdina, nes kazkuria diena pafilosofavau...kad gydytojai tai nesneka apie ateities perspektyvas turint endo g.gif doh.gif bet pagalvojau, kad jei ji taip progresuoja tai kas bus toliau jei ji augs? g.gif as jau galvoju net ne apie nestuke.gif o apie savo sveikata doh.gif jei endo per 1.5 metu sugeba dislokuotis i kitus organus kas bus toliau????kazkaip mes vystom nestuke.gif tema, bet niekada nebandem vystyti ateisties perspektyvu....kas bus toliau kai ji augs ir dides? g.gif man tai jau darosi baisu doh.gif ax.gif o vaistu nuo jos kaip ir nera o dar gyvent ir gyvent...nes net ir KT 100%nesustabdo jos augimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 15, 09:23)

Taip, Tu visiskai teisi! As irgi daznai pagalvoju ka darysime toliau. Nestumas irgi neiseitis, jei ir pristabdo, tai ne visam laikui, o ir to nestumo cia, kaip su ziburiu ieskoti reikia doh.gif
Pasiskaiciau apie tas KT. Nu kazkoks siaubas!!! blink.gif Ne kiek naudos, kiek zalos doh.gif
Atsakyti