SIGULI KAIP NUOSTABU SVEIKINIMAI SVEIKATYTES IR PIENUKOnet apsiasarojau
QUOTE(lassie172 @ 2011 08 14, 19:50)
Aš ligoninėj ilgai pragulėjau
žodžiu nusivėmiau iki mirties
Dabar jau kažkiek geriau, bet nieko valgyt negaliu, tai baisu dėl savo mažylio, esu stebimų sąraše Kažkaip mano organizmas priešinasi nėštumui
O tu gal BT pradėsi matuoti? Jeigu kiaušintakiai praeinami, gerk bičių pienelį ir pamatysi, pastosi
Kaip matai ne tiek endo trukdo, keik psichologinis nusiteikimas
*o vargeli
laikykis mergyt
**zinok neforsuosiu nieko istikruju
tik ruosiuosi blogiausiam...gersiu daug vitaminu nes ruosiuosi diferelinui, nes gyd sake, kad didziausias salutinis poveikis - kaulu retejimas...o pas mane jie ir taip silpnoki
geriau ruostis blogiausiam ir paskui buti nudziugintam...nei tiketis o paskui nusivilti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 14, 20:54)
Sakykit merginos, niekada nesu gerusi KT, bet si karta teks Gal galite patarti kokias pirkti? Ar jos visos vienodos tik pavadinimai skiriasi?
Ir, kaip del naudojimo, kada pradeti gerti, aisku lapelyje rasiu, bet noreciau zinoti kada jau jomis pasirupinti
as tai geriau YAZ skaiciau SM kad jos geros, nes ten yra 24 veiklios tabletes ir 4 neveiklios - placebo...ir jokios pertraukos nereikia daryti...tad del endo tai labai gerai...po placebo vel pradedi gerti nauja pakuote ir jokios pertraukos...tik kaina tokia nebloga
bet Camelia vaistinej su kortele pigiausia
http://www.infomed.l...0000204234.html