Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kokyte @ 2011 08 12, 12:59)
Man rodos tau reiketu gydytoja pakeisti, sakyciau labai keistoka  g.gif
O ka reiskia IVF valdiskai?

as UK gyvenu
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 12, 13:19)
Kiki, nežinau kiek ten to viršsvorio, bet su dažnai ir PKS būna.  g.gif  Jei turi galimybę grįžk į LT paisdaryt LP, nes užsienį/privačiai žvėrį kainuos. Ir jei įmanoma keisk gydytoją, o į jos klausimą "ar nepasitiki" reikėjo atsakyt "nepasitikiu, nes neskiriate efektyvesnio gydymo" doh.gif

tai as jau susitariau Klaipedoj laparoskopijai rugpjucio 29d, nes taip ir tikejaus kad cia man nieko nedarys...
Atsakyti
Kiki1 console.gif laikykis, as patyliu apie gydytojo profesionaluma, kuris tokiais zodziais paciente islydi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2011 08 12, 14:09)
Tau berods irgi IV stadija g.gif Na, kaip jautiesi būdama "klimak..." , ar yra kokie nors požymiai?
Keista, kad gine nepasakė, kad dar laukčiau ateinančių mmm, o tai jau prisigalvojau ryte, kad man jau visai prastai..... blink.gif

Man endo IIIst. Antradienį gavau zolodekso injekciją (tas pats kaip diferelinas).Tik man kitu tikslu jis, ne klimaksui sukelti (šį tai aš ir natūraliai dukart jau jaučiau, tad galiu palyginti). Ir mano atveju yra nuoroda tokia, kad per dvi savaites turiu sulaukti mm. O tą pačią dieną, kai tik suleido, pajutau abi kaiušides. Paskauda kasdien šiek tiek, bet man tai ne naujiena, todėl neimu į galvą. Tik va tokią ne itin karštą dieną šiandien karštis pakankino, tai pakeiksnojau vaistus ir vėl gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kiki1 @ 2011 08 12, 15:27)

Atejau pasiguosti...

Guoskis,kiek širdelė nori... O tokias gydytojas tik į mėnulį. Mažiau imk į galvą, ką sako, nors ir kaip sunku bebūtų. O Lietuvoj vertėtų pasieškoti išeities. Juk viskas įmanoma, išskyrus kelnes per galvą nusiaut smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 12, 16:20)

Viskas bus gerai, dabar įjunk begalinio tikėjimo savim rėžimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 08 12, 13:27)
Labukas braskes
Atejau pasiguosti...

Dėk tašką istorijoje su šita gydytoja. Tegu nejuokina ji voverių smile.gif O jei LP terminą jau turi, tai pirmyn šita kryptimi, o mes laikom kumščius mirksiukas.gif O tau kaži iš LT atsivežti operacijos duomenys, jei tinkami, padės į tą eilę papulti ar ką nors biurokratinėje/finansinėje istorijos dalyje pakeisti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilkos akys: 12 rugpjūčio 2011 - 20:36
labas rytas mergaites.man snd nesimiega visai..snd jau israso namuku,galu gale. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 13, 06:44)
labas rytas mergaites.man snd nesimiega visai..snd jau israso namuku,galu gale. thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 13, 05:44)

Kaip smagu thumbup.gif Kaip jautiesi? smile.gif
Atsakyti
greit nudustu ir dujos prakeiktos kankina...skauda raktikaulius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 13, 12:58)
greit nudustu ir dujos prakeiktos kankina...skauda raktikaulius doh.gif

Tai mars i lova! pajudesi kita diena smile.gif
Atsakyti
as taip nemoku.va MB grys is sporto ir nuvis o taip tai nesiu sedyne i lauka ant kusetes pasedesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 13, 14:12)
as taip nemoku.va MB grys is sporto ir nuvis o taip tai nesiu sedyne i lauka ant kusetes pasedesiu ax.gif

Jau tu po operacijos bigsmile.gif Tikiuosi viskas sklandžiai praėjo? Kaip šiaip savijauta lyginant su pirmąją LP? ax.gif Jau dabar turėsit gražaus laiko darbuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 08 14, 17:32)
Jau tu po operacijos bigsmile.gif  Tikiuosi viskas sklandžiai praėjo? Kaip šiaip savijauta lyginant su pirmąją LP?  ax.gif  Jau dabar turėsit gražaus laiko darbuotis biggrin.gif

jauciuosi istiesu puikiai thumbup.gif jei ne siulai sakyciau kad jokios LP net nebuvo thumbup.gif zinai operacijos niekada nebuna malonios bet ka jau dabar buvo kaip buvo...kaip tavo savijautos? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 14 rugpjūčio 2011 - 17:37