QUOTE(Myllia @ 2011 08 12, 11:04)
Mat kaip... o tas CA125 tyrimas ka parodo?
Klausiu, nes nezinau ar verta gerti KT 3men, jos cistos tikrai nepanaikins, kaip ir praeita karta, cista sekmingai augo ir su KT. Bet bijau , kad gyd neapsims manes anksciau operuoti...
Klausiu, nes nezinau ar verta gerti KT 3men, jos cistos tikrai nepanaikins, kaip ir praeita karta, cista sekmingai augo ir su KT. Bet bijau , kad gyd neapsims manes anksciau operuoti...
Šiaip čia yra kiaušidžių vėžinio rodmens tyrimas antliekamas iš kraujo mėginio. Paprastai jo norma atrodo 25-30, manasis buvo arti 50, jei yra vėžys jis jau eina ten šimtais tūkstančiais. Bet jo pakilimas virš normos gali rodyti endo-kas mano atveju ir buvo, nors garsiai niekas to nesakė ir pati aš dar jos net nežinojau. Paprastai jei cista yra funkcinė t.y. geltonkūnio tai ji po 1-2 mmm, po KT kurso nyksta, jei cista endometriozinė, tai ji su kiekvienom mmm tik "pasipildo" ir didėja, kas vėlgi man buvo. Ką tau daryt, net nežinau, bet atrodo kad jie be kokių 5cm neoperuoja, nors mums tai visai ne į naudą, kuo didesnė cista, tuo didesnis pakenkimo plotas, yžač jei ji kaip pas mane buvo kairėje kiaušidėje, ko pasekoje, nors ir teigiama, kad kiaušidė funkcionali, ji kokiu trečdaliu tikrai dabar mažesnė.