Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Kuisis @ 2011 08 11, 09:16)
pooperacinėje pastoviai skysčius lašina, tai valgyt ir gerti ir pačiai nesinori.
nugi neatsimeni, kaip ginė tikrindavo kol nekalta buvai?

*nu man geriau iš puodelio gert nei į lašelinę žiūrėt blush2.gif
**iki nekaltybės praradimo pas ginę nėjau, tėvo puskė ja dirbo (mažam miestely augau) tai jokiu būdu manęs nebūtų nutempę, tai ir nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 11, 08:54)
blink.gif
juk sakiau, kad jautri pasidariau angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif

Ice tea, negi supykai? ax.gif
tai ką man dabar žiurkių laukti ? angel_sadangel.gif

Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2011 08 10, 15:03)
O tau gydytoja leidzia diferelina? smile.gif As tai MB ismokinau, kita savaite jau irgi paskutine doze varysiu (6ta). O kaip tau pamate, kad dar yra endo darinys? Man po 3 men apciupinejo, sake dar visisko paslankumo nera, bet jau kazkiek juda.. Dar sake po 4 savaiciu nebesisaugot ir palinkejo nesulaukt mm.. Uch kaip noreciau del gerosios priezasties nesulaukt..  rolleyes.gif
Beje, didziausii sveikinimai visam buriu pasveikusiu palaciokiu, kazkas nerealaus!  4u.gif

Labas rytas smile.gif Dipherelina leidzia man sesele smile.gif Darinys pas mane matosi nes jis galynei maksties senelei,tarp maksties ir tesiosios zarnos,jo per LP nepavyko pasalinti,tai del to ir nezinau kas lauks manes toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 11, 10:55)
*Ice tea, negi supykai?  ax.gif
**tai ką man dabar žiurkių laukti ?  angel_sadangel.gif

* supykt nesupykau blush2.gif tik kalta pasijutau doh.gif
** kaip sakant žiurkė žiurkių "nesiunčia" tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Blogiausiu atveju lauk viruso 2.gif 2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 11, 11:23)
* supykt nesupykau blush2.gif tik kalta pasijutau  doh.gif
** kaip sakant žiurkė žiurkių "nesiunčia"  tongue.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Blogiausiu atveju lauk viruso  2.gif  2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ai, viskas gerai, friends.gif

aš, atvirai tariant, esu pervargusi.

pvz. pirmadienį nuėjau atsisveikinti su viršininku ir sakau jam"nu tai viso", jis linkteli galva, o aš dar priduriu "tai iki pirmadienio" lotuliukas.gif

ryt sunki diena bus. visaip kaip. tai matyt dėl to dirgli....
Atsakyti
Mes tai ryt prie jūros traukiam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 11, 11:56)
Mes tai ryt prie jūros traukiam  wub.gif

Nepamirskit guminiu ir skieciu, nes pajuri kazko tai pamego lietutis 4u.gif
Atsakyti
Lauraz5, kaip tu?
Atsakyti
sveikutes panikes.as jau po lp..guliu reanimacijoj,jausciaus puikiai jei neskaudetu pilvo del dreno..tikiuosi greit istrauks nes tikrai nemalonus jausmas.dar bandziau pati i wc nueit bet vos nenugriuvau atgal beeinant ziauriai silpna pasidare,sesute atgal parvede
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 11, 15:56)
sveikutes panikes.as jau po lp..guliu reanimacijoj,jausciaus puikiai jei neskaudetu pilvo del dreno..tikiuosi greit istrauks nes tikrai nemalonus jausmas.dar bandziau pati i wc nueit bet vos nenugriuvau atgal beeinant ziauriai silpna pasidare,sesute atgal parvede

oi kaip uzjauciu 4u.gif laikykis ,paprasyk nuskausminanciu jei taip skauda, pasistenk pamiegoti, greiciau atsigausi console.gif
Atsakyti
tai jau paparpiau.parveze mane 11.30i renimacija tai praparpiau iki siol karts nuo karto sms parasydama.dabar 'valgau' laseline..svajoju apie arbata...
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 11, 16:08)
tai jau paparpiau.parveze mane 11.30i renimacija tai praparpiau iki siol karts nuo karto sms parasydama.dabar 'valgau' laseline..svajoju apie arbata...

tai siandien i palata turbut jau nebepapulsi ir drena tik ryt ryte istrauks ko gero doh.gif
skanios laselines , bent netroskins ir valgyt nesinores biggrin.gif gal jau pasake, ka rado? laikau kustukus uz tave, kad tik viskas i gera butu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o as ryt jau varau pas gine is ryto, sianakt jauciu nemiegosiu, belenkaip bijau ka pasakys blush2.gif kaip as nelaukiau tos dienos, o ji vistiek ateina verysad.gif
Atsakyti