Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 27, 13:09)
na, gydytoja vis dar už kasytes stato, o aš jau pradedu tuo patikėti  wub.gif

Nu kaip fainai wub.gif wub.gif Svajonė rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif labai dekui, kad priemet i savo buri 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2011 07 26, 21:00)
Sveika prisijungus 4u.gif
gal galima placiau blush2.gif  kokia stadija, kas operavo?

operavo Knizikevicius, o del stadijoj net nezinau, nes jis apie stadijas nesnekejo visai, bet pamenu kai pirmakart Kedainiuose aptiko darinius, tai pasake, kad lyg ir II fazes...
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Matau naujuoke turime, nors sioj temoj tai nera dziaugu, bet mes kovosim pries sia bjaurybe 4u.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 27, 13:08)
šiandien tai jau LAFA  vacation4.gif toks nuostabus oras, tiesiog pasaka, atsigavom abi su vaiku, nes nuo ketvirtadienio jau baisiai dažnai kietėjo pilvas, net pilvo presą pradėjau jausti kaip po 100 atsilenkimų  doh.gif
O po TA aš euforijoj kol kas.  wub.gif Parodė vaiko veiduką  wub.gif točka, točka vot glaza, nosik rotik galava  biggrin.gif  kad žiopčiojo vaikas tom savo lupytėm  wub.gif Pirmą kartą taip susilydžiau kai pamačiau širdutę tame 1cm ir...dabar.

bigsmile.gif O as vis tiek uz berniuka biggrin.gif Kaip grazu viska aprasei wub.gif
O del foto tai tikrai labai gaila, as irgi nepasiemiau ir iki siol sazine griauzia verysad.gif jei dar eisi echo darytis butinai paprasyk foto prisiminimui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 27, 12:08)
O po TA aš euforijoj kol kas.  wub.gif Parodė vaiko veiduką  wub.gif točka, točka vot glaza, nosik rotik galava  biggrin.gif  kad žiopčiojo vaikas tom savo lupytėm  wub.gif Pirmą kartą taip susilydžiau kai pamačiau širdutę tame 1cm ir...dabar.

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 07 27, 16:15)
jei dar eisi echo darytis butinai paprasyk foto prisiminimui  wub.gif

penktadienį eisiu dar vienam echo, dabar jau į ligoninę tai jei tik užmatysiu, paklausiu ar galima turėt, ten savas daktariukas bus.
Bet kaip keista taip savo vaiką matyt, dabar kiekvienas niuktelėjimas kitaip man atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 27, 14:27)
penktadienį eisiu dar vienam echo, dabar jau į ligoninę tai jei tik užmatysiu, paklausiu ar galima turėt, ten savas daktariukas bus.
Bet kaip keista taip savo vaiką matyt, dabar kiekvienas niuktelėjimas kitaip man atrodo  wub.gif

Bandau isivaizduoti kas per smagumas 4u.gif nes net skaityti gera thumbup.gif

Margumeliui tylus sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
kaip sekasi kurios ta liga turejo ir po to pagimde..kaip toliau sekesi?
kaip savijauta kaip gydimas jum ir ar dar buvo galimybe tureti vaika?
labai idmonu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bernadeta274 @ 2011 07 27, 18:30)
kaip sekasi kurios ta liga turejo ir po to pagimde..kaip toliau sekesi?

Aš tau galėsiu po gero mėnesio ir paskui pusmečio atsakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 27, 10:25)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Čia jau pagal kiekvienos gimdos nukrypimo laipsnį  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Kokia poza, jei nukrypus i nugara? blush2.gif g.gif
cia dar sita nukrypima turiu prie visu geriu doh.gif
Atsakyti
Mrgumėli, super naujienos!!! Tik atsipalaiduok dabar, o jau jaudinimąsi už tave galim ir mes perimti 4u.gif

Mimoza, pagal LP laiką tai toliau mūsų eilė, a? lotuliukas.gif Beje, retrogradinę gimdos padėtį ir aš turiu, bet teoriškai neturėtų tai nieko keisti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 07 27, 19:26)
Kokia poza, jei nukrypus i nugara? blush2.gif  g.gif

ir jis vadinamas balno forma ar ne? tai esi mano drauge... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 07 27, 20:26)

man regis tai kazkaip susije su endometrioze, nes gimda, pakrypusi i nugara (retroverso padetyje), yra vienas is endo pozymiu, bent kazkur skaiciau
Atsakyti