aciu mergaites uz toooki palaikyma kai galesiu brukstelsiu.
oi, aš tai iš paskos visų, bet jūs jau man atleiskit, senutei....
Laurut, kumščiai už Tave
Ice Tea maiva pamaiva sėkmės
Sigute, aš tada nepiktai, tik norėjau pasakyt, kad gražiai atrodai ir labai liekna, o pilvukas kaip prilipintas
mergaitės, kas dėl endo.. tai pamenu, man atrado cistą, išrašė Kt, bet nepadėjo, tuomet išrašė siuntimą, kuriame diagnozė endometriozinė cista, kai nukeliavau pas chirurgę, paklausiau ar man endo, ji atsakė, kad TIK PO LP, pasakys taip ar ne...
ir dar akivaizdus įrodymas, kad endo nustatoma ne echoskopu ( nebent tikrai super specas): pradėjau myžčioti, nuėjau pas gydyt., pasiuntė pas ginę, "mano chirurgė" tuometu atostogavo, tad ėjau pas pirmą pasitaikiusią. tik išgirdusi, kad man yra endo, jau darydama echo pradėjo kratytis ir vapėt, kad būtina į ligoninę operuotis, nes cista lb didelė ir ta cista yra endo. na žodžiu mano padėtis tokia tragiška, kaip aš išvis vaikštau.
o aš, ožka būdama, užsisipyriau ir laukiau savo chirurgės, aišku kaskart su nerimu ir laukimu,kad nepasidarytų blogiau ir nereiktų į ligoninę. o kai nuėjau pas chirurgę, išrašė kt, kurių dėka dingo cista. taigi, išvada ta, kad reikia atsirinkti gydytojus.
dėl visokių moteriškų bėdų tik pas Vildaitę eičiau, o dėl kitų reikalų... dar nežinau.
Laurut, kumščiai už Tave
Ice Tea maiva pamaiva sėkmės
Sigute, aš tada nepiktai, tik norėjau pasakyt, kad gražiai atrodai ir labai liekna, o pilvukas kaip prilipintas
mergaitės, kas dėl endo.. tai pamenu, man atrado cistą, išrašė Kt, bet nepadėjo, tuomet išrašė siuntimą, kuriame diagnozė endometriozinė cista, kai nukeliavau pas chirurgę, paklausiau ar man endo, ji atsakė, kad TIK PO LP, pasakys taip ar ne...
ir dar akivaizdus įrodymas, kad endo nustatoma ne echoskopu ( nebent tikrai super specas): pradėjau myžčioti, nuėjau pas gydyt., pasiuntė pas ginę, "mano chirurgė" tuometu atostogavo, tad ėjau pas pirmą pasitaikiusią. tik išgirdusi, kad man yra endo, jau darydama echo pradėjo kratytis ir vapėt, kad būtina į ligoninę operuotis, nes cista lb didelė ir ta cista yra endo. na žodžiu mano padėtis tokia tragiška, kaip aš išvis vaikštau.
o aš, ožka būdama, užsisipyriau ir laukiau savo chirurgės, aišku kaskart su nerimu ir laukimu,kad nepasidarytų blogiau ir nereiktų į ligoninę. o kai nuėjau pas chirurgę, išrašė kt, kurių dėka dingo cista. taigi, išvada ta, kad reikia atsirinkti gydytojus.
dėl visokių moteriškų bėdų tik pas Vildaitę eičiau, o dėl kitų reikalų... dar nežinau.
Gal merginos nei i tema as bet pasitarus bus ramiau. padarė man hetero po to lapro rado ten visko sutvarkė, tai kaip ir viskas chiki, bet nuejau siaundien pas gyditoja sakau gal jau gerti vitaminus pradet rimciau ir planuot o jis išrašo man Letradido kad folikulus augint ir inseminacija daryt, aceit normaliai kazi ar pavyks nusipirkau as tuos vaistus ir kai prisisikaiciau. žodžiu cia vaistas toms kurioms jau prasidejus menopauzė. na gal ten mano folikulam ir pades bet kokiu šalutiniu baisiu.
http://www.vaistai.l...os-tab-n30.html
o svarbiausia ar nepakenk vaisiui kai su tokia bomba folikulą užsiauginsiu.
gal jum kuriai merginos buvo panašiai skirti vaistai folikulo auginimui? gal netokie baisus? aisku sitiem suklojau ziauriai daug (trizenkle sumele) bet sveikatele juk svarbiau
Papildyta:
Lauraz sekmytes tau laikom kumscius.
http://www.vaistai.l...os-tab-n30.html
o svarbiausia ar nepakenk vaisiui kai su tokia bomba folikulą užsiauginsiu.
gal jum kuriai merginos buvo panašiai skirti vaistai folikulo auginimui? gal netokie baisus? aisku sitiem suklojau ziauriai daug (trizenkle sumele) bet sveikatele juk svarbiau
Papildyta:
Lauraz sekmytes tau laikom kumscius.
QUOTE(taskelis @ 2011 08 10, 15:10)
Sukiso rankas ir ciupinejo spaude maige, pas mane iki galo neatidalino saaugu LP metu (su tiesiaja zarna suauge, buvo per daug rizikinga), tai po 3 men as buvau nuejus maldaut kad jau uztenka man ir 3ju menesiu dozes, bet sake dar ne, nes nejuda ten viskas dar laisvai. Siaip pagalvojau, kad cia ir neblogas diagnozes budas, jei taip jaucias (aisku, jei saaugu lb daug), bet kazko iki LP mane isvis atkalbinejo nuo LP, ir apie jok paslankuma nesnekejo...
Hm O kokią stadiją tau nustatė? Tarkim mano situacija praktiškai tokia pati, tiesioji žarna suaugusi su galine gimdos sienele, kas lemia jos nepaslankumą ir pritempimą link kryžkaulio, LP metu 2/3dalius atidalino, pabijojo lyst giliau, kad nepakenkt, pasakė kad galbūt ir to užteks, jei ne (jei vėl bus skausmai), tada dar viena operacija. Tai logiškai mąstant jei nėra viskas atidalinta kaip ten gali kas laisvėti? Manęs irgi dabar laukia Diferelinas bet tik 3mėn, nors stadija 4ta ir balai 89, bet niekas nekalba kad atsidalins gimda pati nuo žarnos ir taps paslankesnė
Lauraz sėkmės ryt dideliausios
Dar pagalvojau parašysiu gerą žodį apie Klaipėdos Jūrininkų ligoninę. Klyzmutes dariausi pati namie, iš vakaro ir iš ryto prieš važiuojant į ligoninę. Valgiau dieną prieš iki 3dienos maždaug, gėriau iki 6vakaro. Po operacijos atsipaipaliojau ir po truputuką gurkšnojau vandenį, o apie 5-6 vakaro jau ir kavą (spaudimas žemas buvo) o vėliau ir jogurtą valgiau. Nuo ryto jau nešė normalius pusryčius (kurių nevalgiau ) o MB atnešė sriubytės su maltinukais, tadu pietūs ir vakare vėl valgiau kažkokią košytę.
labukas rytukas mergiukai.as jau po duso laukiu lp..
Jolita27 tu nepergyvenk visi tie stimuliantai skirti hormonu terapijai menopauzes metu,taigi tu neskaityk tu lapeliu.o apie tokius vaistus stimuliacijai neesu girdejus..hmm
Jolita27 tu nepergyvenk visi tie stimuliantai skirti hormonu terapijai menopauzes metu,taigi tu neskaityk tu lapeliu.o apie tokius vaistus stimuliacijai neesu girdejus..hmm
Labas rytas
Isbandyta per gimdyma ir pries pirma LP Dabar jau nedarys Vos spejau iki tuleko nulekti
Dabar gavau tokius pacius nurodymus, tik i ligonine atvykti 6.30 Lazdynuose
Dideles sekmes tau
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 10, 14:21)
girdėjau kad tai didelė šlykštynė išsiklizmuoti prieš LP, labai populiaru darant LP Kaune. Pati neragavau
Isbandyta per gimdyma ir pries pirma LP Dabar jau nedarys Vos spejau iki tuleko nulekti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 10, 16:24)
Vilniuje, bent jau VGN, prašo iš vakaro nieko negerti ir nevalgyti, t.y. paskutinis skrandžio papildymas būna mažiausiai 12val iki operacijos. o ryte 7.30 prisistatai į ligoninę, stato "gyvą" eilę ir sėdi, lauki alkana
Dabar gavau tokius pacius nurodymus, tik i ligonine atvykti 6.30 Lazdynuose
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 11, 07:42)
labukas rytukas mergiukai.as jau po duso laukiu lp..
Dideles sekmes tau
QUOTE(Margumėlis @ 2011 08 10, 18:57)
Pas jus dar zmogiskai
na tuoj po LP (o mane gerai išdarkė) leido gerti tik vandenį (bet kiek norėjau) ir nesaldintą arbatą, kitą dieną atnešė dietinio maisto, o ir paskui dietinausi. Tačiau tiek nekankino kaip Kaune.
QUOTE(mimoza:) @ 2011 08 10, 20:30)
kol neatliko apziuros per iseinamaja. Va tada ir paaiskejo...
o kaip per ją apžiūrėjo?
Laura, kelinta op?
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 10, 22:22)
Ice Tea maiva pamaiva
juk sakiau, kad jautri pasidariau
Labas rytas.
Kaip ivairiai kiekvienoj ligoninej del tu pasiruosimu pries operacija Klaipedoj tai klizmikes megsta; plius dar sesute sake labai daug nuo gydytojo priklauso, mane operavusi turi savo skaiciu - 3 Gavau 3 "smagumus" ir buvau svari kaip niekad Valgyt galejau iki 18 val. , po operacijos dave tik vandenuko ir arbateles, o kita ryta desrykes ir juodos duonos
Ice tea, uz visus smagumelius
Lauraz5, didziausios sekmes
Kaip ivairiai kiekvienoj ligoninej del tu pasiruosimu pries operacija Klaipedoj tai klizmikes megsta; plius dar sesute sake labai daug nuo gydytojo priklauso, mane operavusi turi savo skaiciu - 3 Gavau 3 "smagumus" ir buvau svari kaip niekad Valgyt galejau iki 18 val. , po operacijos dave tik vandenuko ir arbateles, o kita ryta desrykes ir juodos duonos
Ice tea, uz visus smagumelius
Lauraz5, didziausios sekmes
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 11, 08:36)
na tuoj po LP (o mane gerai išdarkė) leido gerti tik vandenį (bet kiek norėjau) ir nesaldintą arbatą, kitą dieną atnešė dietinio maisto, o ir paskui dietinausi. Tačiau tiek nekankino kaip Kaune.
o kaip per ją apžiūrėjo?
o kaip per ją apžiūrėjo?
tai, kad niekas nekankina. pooperacinėje pastoviai skysčius lašina, tai valgyt ir gerti ir pačiai nesinori. o mano akimis žiūrint ir gerai, kad neduoda. įsivazduoju, kaip nemalonu iškart ant rimto būtų buvę eiti..priedo visą dieną iš esmės pramiegi. o kitą rytą man jau leido gerti ir valgyti po truputį ir tai dar nesinorėjo, nes aš asmeniškai ir antrą dieną ant lašelinių kabojau
nugi neatsimeni, kaip ginė tikrindavo kol nekalta buvai?