Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Myllia @ 2011 08 10, 15:15)
taskeli, nors ir ne man skirtas postas, bet kaip suprast paslankumo nera?

Sukiso rankas ir ciupinejo spaude maige, pas mane iki galo neatidalino saaugu LP metu (su tiesiaja zarna suauge, buvo per daug rizikinga), tai po 3 men as buvau nuejus maldaut kad jau uztenka man ir 3ju menesiu dozes, bet sake dar ne, nes nejuda ten viskas dar laisvai. Siaip pagalvojau, kad cia ir neblogas diagnozes budas, jei taip jaucias (aisku, jei saaugu lb daug), bet kazko iki LP mane isvis atkalbinejo nuo LP, ir apie jok paslankuma nesnekejo...
Atsakyti
kiki1 nu nesamone sitaip daryt..iui daryt lp gryna nesamone.ir tie primygtini atkalbinejimai nuo lp man nesuprantami..juk bent aiskiau kas ir kaip jei kiti tyrimai puikus,o rezultato jokio..Ice Tea spazmai tai negerai kazkaip man atrodo,o neklausei gyd del magnio?ir stenkis jokiu nervu,del svento reikalo juk.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif uzsukau su mandarinais ax.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 10, 12:55)
Sveikos panikes.as jau guliu palatoj.gersiu linksmaji cololyta

As sugebejau to Cololyto prigerus uzmigt, nieko nesidare valanda, nusprendziau kad manes neveikia ir uzmigau is neturejimo ka veikt lotuliukas.gif pabundu po poros val hmm lyg ir nieko... g.gif o kai atsistojau blink.gif tai pasisokinedama wc begau, tai gerai kad salia palatos tas patogumas buvo lotuliukas.gif

Sekmingos ryt operacijos ir spartaus sveikimo 4u.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 10, 15:24)
Vilniuje, bent jau VGN, prašo iš vakaro nieko negerti ir nevalgyti, t.y. paskutinis skrandžio papildymas būna mažiausiai 12val iki operacijos. o ryte 7.30 prisistatai į ligoninę, stato "gyvą" eilę ir sėdi, lauki alkana  biggrin.gif

Pas jus dar zmogiskai lotuliukas.gif Kaune geriausiu atveju leidzia diena pries operacija pusrycius pavalgyt, per piet jogurtuka ir psio, svaiginies Cololytu ir vandeniu iki vidurnakcio, diena po operacijos tik laselines (niam niam), net vandenuko neleido, o dar kita diena arbatele ryta be cukraus ir jei gerai sveiksti, gauni trupuciuka pietu, bet duoda ne visom, viena likimo drauge jau melde maisto, ale sako kol tulikan ant rimto nebuvai - rimto maisto nebus banned2.gif po poros dienu bado, uuuu kokios lomkes prasideje buvo lotuliukas.gif sapnavau stalus valgiais nukrautus, o ligonines pietus buvo toookie nerealiai skanus bigsmile.gif
Atsakyti
O kur tu turejai tokia baisia lp?
Atsakyti
lauraz sekmes, gerai issimiegok pries LP jei pavyks ir kuo greiciau pasveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 10, 19:30)
O kur tu turejai tokia baisia lp?

Krikscioniskuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 08 10, 16:33)
Krikscioniskuose  ax.gif

Nu ir man ten tas pats buvo biggrin.gif nuo vieno pokelio cololito issivaliau taip, kad visa kita diena po LP gulejau po laselinemis, nes kazko ten truko, nebeatsimenu ko ax.gif sirdele net pradejusi streikuoti buvo, tie aparatai vis kauke ir kauke , neleido man pamiegoti doh.gif
Gerti visa diena nedave nei laso, tik lupas suvilge ir dar laseline pastate, kad netroskintu, bet siaip prieziura tai super buvo, sesute visa diena is palatos kojos neiskele, daktare kas valanda uzeidavo paziuret kaip laikausi, net nakti sesute iki tuliko lydejo, nors jau gerai jauciausi, o valgyt jau kita diena dave kai iseme drena, tik ,kad man tas ligonines maistas (puke) tai ir nevalgiau tik skysciu geriau belenkiek, ir kavos (nes po narkozes kai atsibudau pirma mintis buvo apie balta kava is statoilo biggrin.gif )tai MB is pat ryto atveze blush2.gif klausiau daktares del kavos , tai leido, tik sake su saiku biggrin.gif
cia man rodos nuo kiekvienos organizmo priklauso kaip sureaguoja i vaistus ir operacija, nes po operacijos man jokiu salutiniu reiskiniu nebuvo isskyrus randus mirksiukas.gif
taip, kad viskas bus gerai, o jei ne pirma LP tai visai neturetu buti baisu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
bent jau man jei antros reikes tpfu tpfu tpfu , tai tikrai nebijosiu taip baisiai ir tikrai grysiu tik i krikscioniskus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 08 10, 16:47)
Nu ir man ten tas pats buvo biggrin.gif nuo vieno pokelio cololito issivaliau taip, kad visa kita diena po LP gulejau po laselinemis, nes kazko ten truko, nebeatsimenu ko  ax.gif sirdele net pradejusi streikuoti buvo, tie aparatai vis kauke ir kauke , neleido man pamiegoti  doh.gif
Gerti visa diena nedave nei laso, tik lupas suvilge ir dar laseline pastate, kad netroskintu, bet siaip prieziura tai super buvo, sesute visa diena is palatos kojos neiskele, daktare kas valanda uzeidavo paziuret kaip laikausi, net nakti sesute iki tuliko lydejo, nors jau gerai jauciausi, o valgyt jau kita diena dave kai iseme drena, tik ,kad man tas ligonines maistas (puke) tai ir nevalgiau tik skysciu geriau belenkiek, ir kavos (nes po narkozes kai atsibudau pirma mintis buvo apie balta kava is statoilo  biggrin.gif )tai MB is pat ryto atveze  blush2.gif klausiau daktares del kavos , tai leido, tik sake su saiku  biggrin.gif
cia man rodos nuo kiekvienos organizmo priklauso kaip sureaguoja i vaistus ir operacija, nes po operacijos man jokiu salutiniu reiskiniu nebuvo isskyrus randus  mirksiukas.gif
taip, kad viskas bus gerai, o jei ne pirma LP tai visai neturetu buti baisu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
bent jau man jei antros reikes tpfu tpfu tpfu , tai tikrai nebijosiu taip baisiai ir tikrai grysiu tik i krikscioniskus  thumbup.gif

ai , o dar del to cololito , tai mano palacioke jo 2 pakelius suvartojo ir tik 2kartus i tulika nuejo, tai cia irgi manau nuo organizmo priklauso , kaip kam veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 08 10, 19:47)
bent jau man jei antros reikes tpfu tpfu tpfu , tai tikrai nebijosiu taip baisiai ir tikrai grysiu tik i krikscioniskus  thumbup.gif

drinks_cheers.gif as taip pat patenkinta labai prieziura ir gydytojais thumbup.gif
Papildyta:
As ir du pakelius nusiveziau, tai sake nejuokint voveriu, nes to vieno man per akis uzteks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 08 10, 16:51)
drinks_cheers.gif  as taip pat patenkinta labai prieziura ir gydytojais  thumbup.gif
Papildyta:
As ir du pakelius nusiveziau, tai sake nejuokint voveriu, nes to vieno man per akis uzteks  lotuliukas.gif

stiprus posakis thumbup.gif nejuokint voveriu , prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvas_debeselis @ 2011 08 10, 09:51)
Bet tai kodel niekas mano nerekomendavo jos pasidaryti? pas tris skirtingus ginekologus buvau del tu savo tepliojimu ir nieko, apziurejo, sako viskas gerai, viskas sveika. Nes man tepliojimai prasidejo kai meciau KT, ir buvo jau dinge, bet atsinaujino kai isgeriau ekstrine KT po vieno "ups"... Susinervinau mergaites  doh.gif Juik man jau bile kiek metu teplioja!  verysad.gif  verysad.gif

Nei su echoskopu, nei su endoskopu nuodugniai neapziures schmoll.gif
Mano gine, itariu, kad ta pati kaip ir Tavo (R.V.), atlikdavo tik iprastine apziura ir "bandykit". Prasiau LP, bet nedave siuntimo - "bandykit, dar, mazai laiko praejo". Buvo praeje daugiau nei metai. O ir man jau toli grazu ne 20 rolleyes.gif
Tada nuejau pas kita gine, kuri padare endoskopija, echoskopija, tai tik mate nedideles cistas, kol neatliko apziuros per iseinamaja. Va tada ir paaiskejo... doh.gif O LP tik patvirtino unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(taskelis @ 2011 08 10, 17:10)
Sukiso rankas ir ciupinejo spaude maige, pas mane iki galo neatidalino saaugu LP metu (su tiesiaja zarna suauge, buvo per daug rizikinga), tai po 3 men as buvau nuejus maldaut kad jau uztenka man ir 3ju menesiu dozes, bet sake dar ne, nes nejuda ten viskas dar laisvai. Siaip pagalvojau, kad cia ir neblogas diagnozes budas, jei taip jaucias (aisku, jei saaugu lb daug), bet kazko iki LP mane isvis atkalbinejo nuo LP, ir apie jok paslankuma nesnekejo...

taskeli, gal as ne taip supratau... Tau dare LP ir vistiek nera paslankumo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 10, 13:55)
Sveikos panikes.as jau guliu palatoj.gersiu linksmaji cololyta:-Drausvasis debeseli,maziau nervinkis,stebek pozymius,darykis kitus tyrimus,siusk TB pasidaryt tyrimus.ir varyk pas kita gyd prašykis lp,ne visos tokios protingos kad susiprastu;-)

Lauraz, dideliausios sekmes rytoj mirksiukas.gif
jeigu ir diagnoze nebus labai dziuginti, svarbiausia, kad taip aptvarkytu, jog galetum tapti nestuke.gif
As kai prisimenu ta cololyt'a, tai net nupurto. Kitoms visai nieko tas skonis, bet man doh.gif geriau jau klizma, nors niekad neturejau ir tos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 10, 11:25)
Dariausi Krikščioniškuose. Nuėjau pas P.V., susitariau dėl LP, o paskui pas šeimos daktarę pasiėmiau siuntimą  mirksiukas.gif
Papildyta:
kaip jums mano liniuotė  bigsmile.gif

Ice tea, liniuote thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 10 rugpjūčio 2011 - 19:24
QUOTE(kokyte @ 2011 08 10, 18:57)
stiprus posakis  thumbup.gif  nejuokint voveriu , prajuokinai  lotuliukas.gif

Prajuokino visas voveres biggrin.gif

Lauraz, sėkmės 4u.gif Laukiam sugrįžtant po LP atsinaujinusios ir pasiruošusios naujam etapui smile.gif

Kalbėjot apie mmm, maniškės tai labai ilgos, bent 7 dienos ir jokių tepliojimų prieš jas. O endo man (nors jokių problemų nesiruošiau tada dar turėti), bent du ginekologai įtarė, vien iš apžiūros (skausmingi gimdos raiščiai), įtartinų sąaugų (kiaušidės buvo visai ne savo vietoj), niu ir iš šiaip "malonių" endo simptomų smile.gif Taip kad, debesėli, ieškok normalaus speco. Ir ne todėl, kad niekas endo neįtarė, labai tikiuosi, kad tau jos net nėra, bet taip siūlyti IUI net normaliai nevaisingumo priežasties nepaieškojus unsure.gif Kai jau viskas išsemta, priklauso LP smile.gif
Atsakyti
Laura, sekmes ir kuo greiciau sveik smile.gif
Atsakyti