Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kimberley7 @ 2011 08 10, 13:09)
O kas tai cololytas  blush2.gif

girdėjau kad tai didelė šlykštynė išsiklizmuoti prieš LP, labai populiaru darant LP Kaune. Pati neragavau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif lauraz sekmingos tau LP 4u.gif linkiu kad viska gerai tau sutvarkytu smile.gif As siandien buvau pas gyd,suleido paskutine doze dipherelino,paziurejo endo darinys dar yra,bet jis sumazejes,dabar eisiu jau po pirmu mmm ir ziuresim ka toliau daryt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 10, 13:10)
aciuks.aha ryt jau.

Keturi kumštukai už tave thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(miliusia @ 2011 08 10, 13:52)
suleido paskutine doze dipherelino

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
lauraz tikrai, kuo geriausiu rezultatu ir sekmingos operacijos! 4u.gif 4u.gif
Laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 10, 12:55)
Sveikos panikes.as jau guliu palatoj.

Sekmes Laurut, laikom kumscius, kad viskas butu ok thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 10, 13:21)
girdėjau kad tai didelė šlykštynė išsiklizmuoti prieš LP, labai populiaru darant LP Kaune. Pati neragavau  biggrin.gif

Siguli, kaip Vilniuj daro?
Atsakyti
QUOTE(miliusia @ 2011 08 10, 13:52)
Sveikutes smile.gif lauraz sekmingos tau LP 4u.gif linkiu kad viska gerai tau sutvarkytu smile.gif As siandien buvau pas gyd,suleido paskutine doze dipherelino,paziurejo endo darinys dar yra,bet jis sumazejes,dabar eisiu jau po pirmu mmm ir ziuresim ka toliau daryt schmoll.gif

O tau gydytoja leidzia diferelina? smile.gif As tai MB ismokinau, kita savaite jau irgi paskutine doze varysiu (6ta). O kaip tau pamate, kad dar yra endo darinys? Man po 3 men apciupinejo, sake dar visisko paslankumo nera, bet jau kazkiek juda.. Dar sake po 4 savaiciu nebesisaugot ir palinkejo nesulaukt mm.. Uch kaip noreciau del gerosios priezasties nesulaukt.. rolleyes.gif
Beje, didziausii sveikinimai visam buriu pasveikusiu palaciokiu, kazkas nerealaus! 4u.gif
Atsakyti
Labukas braskes
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 09, 14:45)
Jau paskirta tau lovikė- paskutiniu matu turim atsilaisvinusių  thumbup.gif (beje jos su virusais topsecret.gif ) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi ir mane prasom guldyt i ta vaisinga lova lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as darysiuos laparoskopija rugpj 29 d

QUOTE(Ice tea @ 2011 08 10, 07:42)
Debesėli, nesinervuok mirksiukas.gif Niekas tavimi nepasirūpins taip kaip tu pati savimi  wub.gif PATIKĖK- patirtis asmeninė kalba  mirksiukas.gif
Mes kai dvejus metus nepastojom su idealiais tyrimais pradėjau sliekų subinėj ieškoti. Aplankiau gal 5 ginius ir ką- viena karksėjo, kad man teplioja dėl to, kad gimda iš lėto valosi, kita aiškino "atsipalaiduokit, negalvokit ir viskas gausis", kita siūlė pakeisti partnerius doh.gif , dar vienas siūlė GN pasidaryti ir tada bandyti, kita iš karto siūlė kokias tris IUI.... ir tik kai PATI atsiguliau po peiliu (LP), tik tada radau priežastį- endo II stadija smile.gif Išgirdus diagnozę verkiau iš laimės- PAGALIAU ŽINAU priežastį thumbup.gif
Tai va mirksiukas.gif Nesinervuok, o RŪPINKIS savimi  rolleyes.gif

ir man taip pat- mano ir MB tyrimai geri, 2 IUI nepavyko o gyd nieko daugiau nesiulo- tipo bandykit ir viskas- todel ir nusprendziau eiti privaciai ir pasidaryti LAp del sventos ramybes, nes ir man rudai teplioja pries ir po mmm doh.gif nors ciklai reguliarus...
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2011 08 10, 15:03)
Man po 3 men apciupinejo, sake dar visisko paslankumo nera, bet jau kazkiek juda..
alaus!  4u.gif

taskeli, nors ir ne man skirtas postas, bet kaip suprast paslankumo nera?
Atsakyti
Aciu mergiukai uz palaikyma;-)man cia snd nuobodu tai sedziu kartu su jumim..o kaip noreciau db laseku...eina sau o dar tiek reiks nevalgius but..Ice Tea kaip sveikatukai?
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 08 10, 14:58)
Siguli, kaip Vilniuj daro?

Vilniuje, bent jau VGN, prašo iš vakaro nieko negerti ir nevalgyti, t.y. paskutinis skrandžio papildymas būna mažiausiai 12val iki operacijos. o ryte 7.30 prisistatai į ligoninę, stato "gyvą" eilę ir sėdi, lauki alkana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 10, 15:22)
*eina sau o dar tiek reiks nevalgius but..
**Ice Tea kaip sveikatukai?

* nieko, mažute, pakentėk wub.gif
** šiandien jau normaliau- mažiau pykina mirksiukas.gif Vakar labai daug nervukų turėjau, tai gal tas prisidėjo doh.gif o šiandien ramiau- ir žirniukas pilvą mažiau spazmuoja biggrin.gif Ačiū, kad klausi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ice tea liniuotės thumbup.gif
lauraz5 stiprybės tau 4u.gif
Atsakyti