Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kristinuke @ 2011 08 09, 11:12)
Sakiau, išvis niekam nieko nepasakosiu, sėdėsiu kaip pelė... Bet kur tau... įsiplepsėjusi su jumis negi nutylėsi ką nors  biggrin.gif

aha, aha, aš ir tą žadėjau, kad tylėsiu kaip vandens prisėmus... ne nu kur tau.... ax.gif

o Tau sėkmės mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 08 09, 12:13)
Ice Tea, stipriau čiaudėk iki manęs nepasiekė bacilos verysad.gif

Kas čia man darosi g.gif Kiba peršalau APČY 2.gif 2.gif 2.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 09, 13:03)
Kas čia man darosi g.gif Kiba peršalau APČY  2.gif  2.gif  2.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

uuu, gaudau zarazas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aaaaaaaaaaaaa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap_1.gif
Ice tea thumbup.gif thumbup.gif
Tyliai tyliai SVEIKINU wub.gif
Niu va, atostogaujam, retai cia uzsuku, bet va kokios fantastiskos naujienos!!!!!

Atsakyti
Labas mergaites ax.gif noriu, kad ir mane priimtumete i savo gretas 4u.gif mano istorija tokia:isitaisiau gimdos kaklelio endometrioze po kaklelio konizacijos. tepliojimai rudomis isskyromis buna pries kiekvienas menesines, pries kelis menesius buvo aptike ir cista, bet ji susiprotejo ir dingo pati... siaip daugiau jokie simptomai nevargina, taciau nesenai pradejome planuoti antra leliuka ir bijau, kad nebus viskas taip lengvai kaip su pirmu, del tos prakeiktos endo. Tikiuosi, kad manes tokios ligones, be LP, neisvysit is savo palatos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(tikius @ 2011 08 09, 05:35)
Labas mergaites ax.gif noriu, kad ir mane priimtumete i savo gretas 4u.gif mano istorija tokia:isitaisiau gimdos kaklelio endometrioze po kaklelio konizacijos. tepliojimai rudomis isskyromis buna pries kiekvienas menesines, pries kelis menesius buvo aptike ir cista, bet ji susiprotejo ir dingo pati... siaip daugiau jokie simptomai nevargina, taciau nesenai pradejome planuoti antra leliuka ir bijau, kad nebus viskas taip lengvai kaip su pirmu, del tos prakeiktos endo. Tikiuosi, kad manes tokios ligones, be LP, neisvysit is savo palatos  blush2.gif

ir dar norejau paklausti mergaiciu, kiek dienu trunka jusu menesines(pats kraujavimas), nes pas mane jos labai jau negausios, nors ir reguliarios...teplioti pradeda 1-2 dienas pries menesines,tada kokias 2 dienas negausus kraujavimas ir vsio...
Atsakyti
QUOTE(tikius @ 2011 08 09, 16:39)
Labas mergaites ax.gif

Jau paskirta tau lovikė- paskutiniu matu turim atsilaisvinusių thumbup.gif (beje jos su virusais topsecret.gif ) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikius @ 2011 08 09, 16:39)
Labas mergaites ax.gif noriu, kad ir mane priimtumete i savo gretas 4u.gif mano istorija tokia:isitaisiau gimdos kaklelio endometrioze po kaklelio konizacijos.
Papildyta:
ir dar norejau paklausti mergaiciu, kiek dienu trunka jusu menesines(pats kraujavimas), nes pas mane jos labai jau negausios, nors ir reguliarios...teplioti pradeda 1-2 dienas pries menesines,tada kokias 2 dienas negausus kraujavimas  ir vsio...

Sveikutė. o tau gydytoja patvirtino endo? juk tepliojimai nebūtinai rodo endo.o ir endo cistos pačios nepranyksta. gal tu 0per anksti sau diagnozes statai ir viskas su tavim čiki mirksiukas.gif

maniškės trunka nemažiau 4 dienų
Atsakyti
Ačiū Druide už palaikymą 4u.gif

[quote=Siguliukas,2011 08 08, 08:17]
Glamour, nemanau, kad verta su vienu ciklu.

Aš žiopla, nesusipratau, kad KT galėčiau pagert jau praeitą mėn. Dabar irgi jau vėlu, jaučiu reiks atsiduot Dievo valiai, jis juk žino kada kam geriau pastot wink.gif Reik tadu ir man virusiukus gaudyt.

Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 08 08, 18:57)
Sveikutes. Nezinau kur tinkamiau galeciau paklausti, tad paklausiu pas jus- ka galetu reiksti dilgciojimai zemiau bambos iki pat apacios (maksties) Tas durimas- digciojimas jauciamas daugiau vidinis, kartais net pritupti tenka doh.gif Kiek beklausciau gyd., nieko nesako mad.gif Negi cia normalu..
Gal ka nors zinote apie tai 4u.gif

Kaip jau kažkuri palačiokė minėjo, tai ir aš pritariu, kad tokie pojūčiai dėl šlapimo takų uždegimuko gali būti. Aš tokiu atveju pageriu papildų su spanguolėm ir praeina. Nenoriu reklamuot, jei aktualu parašysiu, kokių per AŽ.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif Hmz.. keista, kad tai gali buti slapimo taku reikaliukai g.gif , visiskai nieko nejauciu.. na, bet jei taip sakot, patikesiu biggrin.gif
O vaistuku nezinau ar reikia.. tie diegliukai nebuna labai daznai, gal pagersiu medetku ar dar kokiu zoleliu arbatos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif Noreciau paklausti-sakykit-esant 2st endo kas kiek laiko reikia daryti LP? mirksiukas.gif Esu apturejusi jau 2LP ir 2IVF, kazkada planuoju 3IVF, tik nzn kaip su laparaskopija-ji daryta pries daugaiu kaip 2metus, ar ji IVF metu kazkaip nevaidina roles , ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 09, 05:45)
Jau paskirta tau lovikė- paskutiniu matu turim atsilaisvinusių  thumbup.gif (beje jos su virusais topsecret.gif ) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aciu uz lovike ir virusiukus gaudau bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 08 09, 06:13)
Sveikutė. o tau gydytoja patvirtino endo? juk tepliojimai nebūtinai rodo endo.o ir endo cistos pačios nepranyksta. gal tu 0per anksti sau diagnozes statai ir viskas su tavim čiki mirksiukas.gif

maniškės trunka nemažiau 4 dienų

Na as jau konsultavausi su 3 gydytojais ir visi sake, kad gimdos kaklelio endo, nes per konizacija buvo labai daug ispjauta ir pazeistas endometriumas, bent jau as taip supratau ir liepe pasistengti kuo greiciau pastoti, o cista itare geltonkunio, tai net nezinau ar ji cia prie endo ar ne, nelabai as dar gaudaus, nes pries ta prakeikta konizacija nieko panasaus nebuvo, menesines prasidedavo is kart, be jokiu teplioniu, tesdavosi 5-6 dienas ir kraujo budavo normaliai, o dabar kazkokia nesamone, per menesines gal kokias 2-3 dienas kraujas ir tai nedaug doh.gif vienzodz neturejo boba bedu, kol nepadare konizacijos, beje ja dariau dar kai gyvenau JAV, tai maniau, kad tikrai viska ten turejo atlikti tobulai, bet gavosi kaip visad doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tikius @ 2011 08 09, 23:49)
menesines prasidedavo is kart, be jokiu teplioniu, tesdavosi 5-6 dienas ir kraujo budavo normaliai, o dabar kazkokia nesamone, per menesines gal kokias 2-3 dienas kraujas ir tai nedaug doh.gif

Sveikute. Mano mmm buvo taip pat labai negausios ir trumpos. Dar pries metus sirgau kaip normalus zmogus - 5-6 dienos, o paskui viena diena kazkas atsitiko ir mmm patapo max. 4 dienos ir labai negausios. Po laparaskopijos lyg ir atsistate, bet ne trukme, o pats kraujukas pasviesejo. Bet tokios pasikeitusios mmm nesutrukde man nestuke.gif . Dabar nezinau kaip bus - laukiu ju po 2 savaiciu 4u.gif
Atsakyti