Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Sveikos, turu klausimelį, kaip manote ar gali atsinaujinti endo ir per kokį laikotarpi ? 5 metus naudojau KT viskas buvo ok , dabar nustojau, nes noriu bandyti pastoti, gyd. sake kad kol kas lyg ekoskopiškai švaru grazu. Dariau viena IUI nepavyko, gal del to kad antra men po KT nutraukimo|??? Zadu viena cikla pailseti ir toliau kazka dayti , gal vel IUI ar ...t.t ką patartumete , gal turite patirties?? ar verta gal pasidaryti LP kad pažiuretu kas kaip viduje ???????Ar endo neatsinaujins taip greit ???/ g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana36: 09 rugpjūčio 2011 - 07:15
QUOTE(gitana36 @ 2011 08 09, 08:14)
ar verta gal pasidaryti LP kad pažiuretu kas kaip viduje ???????Ar endo neatsinaujins taip greit ???/ g.gif

kad ta endo būtų tokia "statistiškai" tiksli visoms, tai būtų baika čia tau atsakyt. Teoriškai ji turėjo "miegoti" prie KT, aš tavo vietoje bandyčiau pastoti natūraliai ar su IUI 6 ciklus, ir tik tada pabandyti kartoti LP. Aš gi kai buvau VGN dėl gimdymo pasitart bėgau už akių apie endo, tai gydytojas taip į vietą pastatė blush2.gif Tai viliuosi jos (endo) koma cool.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 08, 18:08)
o Sigutė tai gražuolė, ale kaip tu tą pilvą paneši? tokia smulki, o pilvūzas tikras arbūzas...

nu kad to svorio gal nėr tiek daug g.gif 16kg nuo NT darymo, o nuo oficialaus įtraukimo įskaiton 12kg g.gif Tik va dabar sanariukai jau jaučia, kai pritupiu, o šiaip tai vaikštau jau biški "žąsele" blush2.gif

O blondine vieną dieną teks matyt tapti, nes žilstu nerealiai. Va nuotraukose tai po kirpyklos aš. Pasigražinau vaiko atėjimui.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 08, 16:11)
** jamk  4u.gif  4u.gif  4u.gif Beje ŠOKOLADO prie endo GRIEŽTAI NEGALIMA schmoll.gif Tvardykis  4u.gif  4u.gif

TU ČIA KĄ RIMTAI????? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 08 09, 08:58)
TU ČIA KĄ RIMTAI????? blink.gif  blink.gif

O ką blink.gif Nežinojot g.gif g.gif Taigi paskaitykit kur apie endo dietą parašyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 09, 08:59)
O ką blink.gif Nežinojot g.gif  g.gif Taigi paskaitykit kur apie endo dietą parašyta doh.gif

O tai jopštararrararai...tai kaip išgyventi tas pirmas dienas, be šokolado????

nežinau aš dėl tų dietų...jei taip paskaičius tai ten beveik nieko nevalgyti reiktų...
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 08 09, 09:13)
nežinau aš dėl tų dietų...jei taip paskaičius tai ten beveik nieko nevalgyti reiktų...

žinok ten viskas kas skanu turi būt išbraukta: cukrus, kava berods doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 08, 13:38)
irnesakyk.gif pas mane čia norma būdavo teplionių prieš mmm  mirksiukas.gif

na man gal nebutu keista jei butu natur ciklas,bet kai su KT tai man jau keista..del maistu tai pagalvojau,kad viena gydo kitam kenkia.man butinai reikia pieno produktu ir kuo daugiau,nes mane paskui puola pienlige.tik patarkit kaip gyvent be sokolado:-D
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 09, 09:30)
tik patarkit kaip gyvent be sokolado:-D

pradėk valgyt tą kartųjį šokoladą: 70proc kakavos...fe kaip neskanu greit būna, o jau kaip skalsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 09, 09:41)
pradėk valgyt tą kartųjį šokoladą: 70proc kakavos...fe kaip neskanu greit būna, o jau kaip skalsu  biggrin.gif

o man nieko svarbu kad sokoladaš:-D
Atsakyti
Oi aš tai kažkada smalsumo vedina nusipirkau doh.gif raukiausi kaip vaikas pirmą kartą daržovienę ragaudamas lotuliukas.gif Nieko ten saldaus nebebėra-tik gomurį surakinantis kartumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 09 rugpjūčio 2011 - 09:18
Na, va, merginukės... "Zoladex" jau sušvirkštas mano pilvan. Pradedu rimtą planą C. Kitokios pabaigos nei victory.gif nepripažįstu.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 09, 10:28)
Na, va, merginukės... "Zoladex" jau sušvirkštas mano pilvan. Pradedu rimtą planą C. Kitokios pabaigos nei  victory.gif nepripažįstu.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kada TA diena bigsmile.gif
Atsakyti