Sveikutes panos.as tai gyvenu baimeje,nes vis teplioja stiprokai,bijau,kad nenukeltu man lp del to..nes atostogu atsaukt jau nebegaliu..ot nesiseka.
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 08, 12:12)
Sveikutes panos.as tai gyvenu baimeje,nes vis teplioja stiprokai,bijau,kad nenukeltu man lp del to..nes atostogu atsaukt jau nebegaliu..ot nesiseka.
Nebijok, neatkels, man irgi grese susirgimas mmm LP diena. Tik del kraujavimo ner labai gerai, bet siaip neatkelineja. Nes jei extra op, juk nelieps palaukt kol baigsi sirgt vien del to kad tau mmm, operuoja juk. Nesinervink, lauk ramiai LP. O jei labai neramina, pasuk gyd ir paklausk, kas jei tu susirgsi.
O tu jai baigei paskutines KT gert?
QUOTE(Myllia @ 2011 08 08, 12:36)
Nebijok, neatkels, man irgi grese susirgimas mmm LP diena. Tik del kraujavimo ner labai gerai, bet siaip neatkelineja. Nes jei extra op, juk nelieps palaukt kol baigsi sirgt vien del to kad tau mmm, operuoja juk. Nesinervink, lauk ramiai LP. O jei labai neramina, pasuk gyd ir paklausk, kas jei tu susirgsi.
man dar liko gert iki 4dienio,sake gali pateplio t delto nenukels,bet kad as per diena kazkur 4-5dieninius iklotus pakeiciu..:-/
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 08, 13:33)
bet kad as per diena kazkur 4-5dieninius iklotus pakeiciu..:-/
pas mane čia norma būdavo teplionių prieš mmm
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 08, 13:38)
pas mane čia norma būdavo teplionių prieš mmm
nieko sau norma...na jeigu taip..tai mano teplionės, net teplionėm nepavadinčiau..
pasiguosti atėjau, šavalkos grįžta.... noriu šokoladinio torto ir vaistų nuo migrenos uch...
QUOTE(Kuisis @ 2011 08 08, 15:44)
noriu šokoladinio torto
mielai padėčiau padaryt, jei tik jėgų kur po suolu surasčiau, kol kas tik mišraine galiu pavaišinti
QUOTE(Kuisis @ 2011 08 08, 15:44)
*nieko sau norma...na jeigu taip..tai mano teplionės, net teplionėm nepavadinčiau..
**pasiguosti atėjau, šavalkos grįžta.... noriu šokoladinio torto ir vaistų nuo migrenos uch...
**pasiguosti atėjau, šavalkos grįžta.... noriu šokoladinio torto ir vaistų nuo migrenos uch...
*aš jums juk ir verkdavau, kad NEBEĮMANOMA Bet daktarė mane guodė- tipo VALOSI
** jamk Beje ŠOKOLADO prie endo GRIEŽTAI NEGALIMA Tvardykis
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 08, 15:11)
jamk Beje ŠOKOLADO prie endo GRIEŽTAI NEGALIMA Tvardykis
Kodėl? Ko dar negalima? Mano valkatos šiandien jau iškeliavo
QUOTE(Getter @ 2011 08 08, 17:25)
Kodėl? Ko dar negalima? Mano valkatos šiandien jau iškeliavo
Kavos, pieno produktu ir dar daug ko...
nu svarbu, kad tam draudžiamųjų dalykų sąraše vyro nėr
nes kitaip, tai nekas....
kažkokia durna nuotaika.
o Sigutė tai gražuolė, ale kaip tu tą pilvą paneši? tokia smulki, o pilvūzas tikras arbūzas...
Ice Tea, a jau pykin normaliai? nu vemk, vemk, man tai negaila, svarbu ne man...
Laurut, kumščius laikysiu,kad LP pavyktų
visoms po balioną
kažkoks gerumo priepuolis
nes kitaip, tai nekas....
kažkokia durna nuotaika.
o Sigutė tai gražuolė, ale kaip tu tą pilvą paneši? tokia smulki, o pilvūzas tikras arbūzas...
Ice Tea, a jau pykin normaliai? nu vemk, vemk, man tai negaila, svarbu ne man...
Laurut, kumščius laikysiu,kad LP pavyktų
visoms po balioną
kažkoks gerumo priepuolis
Sveikutes. Nezinau kur tinkamiau galeciau paklausti, tad paklausiu pas jus- ka galetu reiksti dilgciojimai zemiau bambos iki pat apacios (maksties) Tas durimas- digciojimas jauciamas daugiau vidinis, kartais net pritupti tenka Kiek beklausciau gyd., nieko nesako Negi cia normalu..
Gal ka nors zinote apie tai
QUOTE(sanzile @ 2011 08 08, 17:57)
Sveikutes. Nezinau kur tinkamiau galeciau paklausti, tad paklausiu pas jus- ka galetu reiksti dilgciojimai zemiau bambos iki pat apacios (maksties) Tas durimas- digciojimas jauciamas daugiau vidinis, kartais net pritupti tenka Kiek beklausciau gyd., nieko nesako Negi cia normalu..
Man taip buvo, aš galvojau kad pašalau pūslę ir buvo prasidedantis uždegimukas, ir šlapimas tą rodė, kadangi po kelių dienų dar ir peršalau ir gėriau antibus tai manau viską kartu ir išsigydžiau
Pasidaryk šlapimo tyrimą, nes nebutinai gali būti skausmas šlapinantis, gali būti nedidelis uždegimas ir tik dilgčioti
Aš šiandien PATI išsitraukiau siūlus iš bambos (kol MB telf kalbėjo ir nematė ) Bet kažkas negerai su siūlais kairėj pusėj ir taip ir taip bandėm ir panašu kad ten kažkas įaugo bandysim iki ligoninės palėkt, gal nuskausmins ir ištrauks palikt gi negalima?