Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 05, 14:07)
tikiuosi, kad pagimdysiu tau dar negrįžus  blush2.gif  tarkis su Kristinuke, tegu informuos.  mirksiukas.gif

Jau parasiau Kristinukei AZ mirksiukas.gif Berniukai gimsta laiku ( o as balsuoju uz berniuka hihihi.gif ) , tai kad tikrai kol as grisiu jau supuosi savo stebukleli wub.gif
O kokioje ligoninej gimdysi blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimberley7: 05 rugpjūčio 2011 - 12:36
QUOTE(kimberley7 @ 2011 08 05, 13:36)
Berniukai gimsta laiku

Tai kad berniukai tinginukai, jie vėluoja, o va mergos krapštosi anksčiau biggrin.gif
Gimdysiu VGN, Tyzenhauzų g. Gal "savų" turi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 05 rugpjūčio 2011 - 12:50
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 05, 13:50)
Tai kad berniukai tinginukai, jie vėluoja,

schmoll.gif schmoll.gif nesutinku- maniškis turėjo 6 dieną lįst lauk, o išlindo 1-mą thumbup.gif
Būna ir berniukų supratingų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 05, 14:07)

tikiuosi, kad pagimdysiu tau dar negrįžus  blush2.gif  tarkis su Kristinuke, tegu informuos.  mirksiukas.gif

Jei ir nebūsiu namie,prie kompo, tai telefoniniu internetu vis tiek į SM parašysiu džiugią žinią. O jei naktį Siguliuks žinią praneš - kelsiuosi nepatingėsiu pioneer.gif
Atsakyti
Kristinuk, taigi miegok, nebus gi naktį skaitančių. O prisiduot kad veiksmas prasidėjo, bijosiu-paskui sugalvosit nemiegot. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 05, 06:29)
Taigi daktarė išrašydama siuntimą ir surašys VISUS reikalingus tyrimus- duos lapukus, o tu jau keliausi per kabinetus  lotuliukas.gif

O aš po vakarykščio vizito esu LIVARAS  biggrin.gif Mums viskas gerai- esam vietoj. Gemalinė pūslelė 13,8mm wub.gif Matėsi ir pats uodeguotasis  wub.gif , bet jo ŪGIO nematavo  tongue.gif Pagal vaizdus esam 5-6 savaičių wub.gif Už 10 dienų antras vizitas- širdelės pasiklausyti rolleyes.gif

Taigi visoms siunčiu virusiukus  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif 
Ale kaip keista tai daryti  blush2.gif

Siguliuk, laikykis  wub.gif TAIP būna  mirksiukas.gif Nieko, tuoj pradėsi namuose baldus stumdyt  tongue.gif  doh.gif

Va cia tai puikios naujienos, pasikroviau geros energijos visam savaitgaliui, gal ir mums kas iseis blush2.gif
Gaudau virusiuka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2011 08 05, 07:41)
sveikos... mano endo... susiprotejo ir leido man pastoti naturaliaiiii  thumbup.gif  thumbup.gif 
sveikinu visas nestukes... ir linkiu kitoms kuo greiciau pastoti..  nestuke.gif  nestuke.gif  virusuoju  nestuke.gif  nestuke.gif

O ir dar puikiu naujienu thumbup.gif Sveikinu thumbup.gif ir gaudau virusiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 08 05, 14:18)
gal ir mums kas iseis  blush2.gif

Ane bigsmile.gif Nu tai kumštukai už jus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 05, 15:10)
Kristinuk, taigi miegok, nebus gi naktį skaitančių. O prisiduot kad veiksmas prasidėjo, bijosiu-paskui sugalvosit nemiegot.  biggrin.gif

Dėl tavęs ir nemiegot galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 08 05, 14:55)
Dėl tavęs ir nemiegot galima  smile.gif

bus dar čia tų gimdančių, pamiegokit kol galit. biggrin.gif Va aš tai sakiau dienom nebemiegosiu-nu durna ta mano galva, bet paskui naktį blūdiju doh.gif 6 val ir viskas mano organizmui PEREBOR
Atsakyti
Labukas braskes
QUOTE(DruiDe @ 2011 08 05, 05:26)
* Labas rytas. Nereikia bijoti  4u.gif Komanda ten labai gera, prieziura  thumbup.gif  Svarbiausia, kad kuo maziau arba is viso nieko blogo tau nerastu  4u.gif

** As pastojau  4 menesiuka po operacijos naturaliai su III stadija  4u.gif

* ir as tikiuosi
** kaip faina wub.gif wub.gif
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 05, 07:29)
Taigi daktarė išrašydama siuntimą ir surašys VISUS reikalingus tyrimus- duos lapukus, o tu jau keliausi per kabinetus  lotuliukas.gif

O aš po vakarykščio vizito esu LIVARAS  biggrin.gif Mums viskas gerai- esam vietoj.
Taigi visoms siunčiu virusiukus  2.gif  2.gif

imu virusiuka 2.gif

QUOTE(vitalyte25 @ 2011 08 05, 08:41)
sveikos... mano endo... susiprotejo ir leido man pastoti naturaliaiiii  thumbup.gif  thumbup.gif 
sveikinu visas nestukes... ir linkiu kitoms kuo greiciau pastoti..  nestuke.gif  nestuke.gif  virusuoju  nestuke.gif  nestuke.gif

thumbup.gif thumbup.gif kokios naujienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 08 05, 14:50)
Tai kad berniukai tinginukai, jie vėluoja, o va mergos krapštosi anksčiau  biggrin.gif 
Gimdysiu VGN, Tyzenhauzų g. Gal "savų" turi?  bigsmile.gif

As gimdziau Sv.Jokubo lig. pas Erengyte dabar jinai jau uzdaryta, labai gaila,ten buvo suremotuotos palatos -duso kabinos ir kondiskes buvo bigsmile.gif Niekam nemokejau, nes norejau ta sekmadieni kai gimdziau tartis su kitu gyd. blush2.gif bet sunus gime ta pacia diena kaip man buvo nustatytas terminas biggrin.gif Prisimenu gimdykloj gyd. klausia- kada tau terminas gimdyt-o as birzelio 16 d.- tai as neklausiu kokia siandien data biggrin.gif Turbut pagalvojo kokia jauna durna gimdyve doh.gif Apie gimdyma tik geriausi prisiminimai ( isskyrus skausmo) Pagimdziau naturaliai be jokiu vaistu per 8 val. thumbup.gif

Dabar girdejau geru atsiliepimu apie Trakus g.gif O kodel butent ten gimdysi? Pres 9 metus ten ne uz ka nevaziuociau kaip ir i Antakalnius, bet lieka tada tik RK doh.gif apie kuri jau nemazai neigiamu atsiliepimu. Nors per tiek metu viskas pasikeite ir tu pasirinkai sau tinkancia gimdykla mirksiukas.gif As jau sioj srityj esu ziauriai atsiliekusi lotuliukas.gif
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 05, 14:59)
schmoll.gif  schmoll.gif nesutinku- maniškis turėjo 6 dieną lįst lauk, o išlindo 1-mą  thumbup.gif
Būna ir berniukų supratingų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif berniukai reciau buna pernesioti
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 08 05, 15:23)
O kodel butent ten gimdysi? Pres 9 metus ten ne uz ka nevaziuociau kaip ir i Antakalnius, bet lieka tada tik RK 

Antakalnis atkrenta dėl 2 draugių "patirties" doh.gif
RK gal ir nieko, bet baisiai svetima
O VGN teko jau gulėti, man ten maža, miela, jauku. Jau sava vieta biggrin.gif Nors kai operacijai guliausi tai keista buvo, kad operuos gimdymo namuose. biggrin.gif
Atsakyti