Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Myllia @ 2011 08 05, 10:04)
Sorrrrryyy...bandau paaiskint : nu gi jei mane dabar pykintu, sakytum, KAIP GERAI, bent zinai , kad nescia arba ka nors panasaus  lotuliukas.gif zodziu, tau butu del to manes ne kiek negaila.

aaaa bigsmile.gif O TAIP drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Ice Tea,Margumelis sveikinimai didziausi nestuke.gif Siguliuk koks grazus pilvukas ir kaip mazai lyko iki pasimatymo su leliuku wub.gif O as jau rugpjucio10 leisios paskutini karta dipherelina,o paskui ziuresim kaip mano reikaliukai,mmm po antro suleidimo dingo
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 08 05, 10:10)
*Jau zadu uzsirasyti  blush2.gif
**Ice Tea, o su pirmu tave irgi pykino?  g.gif

* Eik kai bus 7-8 savaitės- tada jau ir širdelę girdėsit wub.gif
** Pykino visą ketvirtą mėnesį rolleyes.gif Pirmas trimestras buvo tylus ir ramus smile.gif

QUOTE(Kuisis @ 2011 08 05, 10:14)
ir prisidedu prie kitų: man visai tavęs negaila dėl pykinimo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif nu AČIŪ AČIŪ Jūs tikros draugės doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 05, 10:30)
* Eik kai bus 7-8 savaitės- tada jau ir širdelę girdėsit  wub.gif
** Pykino visą ketvirtą mėnesį rolleyes.gif Pirmas trimestras buvo tylus ir ramus smile.gif
doh.gif nu AČIŪ AČIŪ Jūs tikros draugės  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pačios geriausios blush2.gif aš dar palinkėsiu ir svaigstančios galvos, keistų norų ir išsipūsti kaip balionui ax.gif
Atsakyti
sveikos... mano endo... susiprotejo ir leido man pastoti naturaliaiiii thumbup.gif thumbup.gif
sveikinu visas nestukes... ir linkiu kitoms kuo greiciau pastoti.. nestuke.gif nestuke.gif virusuoju nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2011 08 05, 10:41)
sveikos... mano endo... susiprotejo ir leido man pastoti naturaliaiiii  thumbup.gif  thumbup.gif 
sveikinu visas nestukes... ir linkiu kitoms kuo greiciau pastoti..  nestuke.gif  nestuke.gif  virusuoju  nestuke.gif  nestuke.gif

PLAČIAU prašom bigsmile.gif kada II pamatei bigsmile.gif
VALIO yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
[quote=Ice tea,2011 08 05, 09:29]
Taigi daktarė išrašydama siuntimą ir surašys VISUS reikalingus tyrimus- duos lapukus, o tu jau keliausi per kabinetus

O aš po vakarykščio vizito esu LIVARAS Mums viskas gerai- esam vietoj. Gemalinė pūslelė 13,8mm Matėsi ir pats uodeguotasis , bet jo ŪGIO nematavo Pagal vaizdus esam 5-6 savaičiųUž 10 dienų antras vizitas- širdelės pasiklausyti

Labas Ice tea wub.gif wub.gif wub.gif mergyt kokios naujienos clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yu.gif yu.gif yu.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif sveikinu laabai tave saugok save ir zirniuka vajei kokia gera zina nuo ryto nuotaika pakele sedziu issisiepus dabar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 08 05, 10:57)
sedziu issisiepus dabar  thumbup.gif

wub.gif wub.gif
Bet jūs kokie didučiai jau bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Siguliukas,2011 08 03, 13:36]
na aš atvariau net 7 metus su jais doh.gif lomkės buvo kai mečiau biggrin.gif

Na mergytės. noses UP mirksiukas.gif

37 savaičių "?" padarėlis biggrin.gif

user posted image
Papildyta:

siguliuk oi koks pilvukas grazus wub.gif wub.gif wub.gif nebedaug laikiuko liko laukti wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 05, 10:58)
wub.gif  wub.gif
Bet jūs kokie didučiai jau  bigsmile.gif  wub.gif

aha augam po truputuka ax.gif dziaugiuosi kad jau suejo 3 men galesiu siek tiek ramiau atsipusti doh.gif biggrin.gif kaip smagu kad sioi temutei vis daugiau dziaugsmingu postu atsiranda sekmes visoms,geri namuciai su daug virusiuku mmm wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2011 08 05, 11:41)
sveikos... mano endo... susiprotejo ir leido man pastoti naturaliaiiii  thumbup.gif  thumbup.gif 
sveikinu visas nestukes... ir linkiu kitoms kuo greiciau pastoti..  nestuke.gif  nestuke.gif  virusuoju  nestuke.gif  nestuke.gif

thumbup.gif nu jau musu temukei tiek nuostabiu naujienu nestuke.gif Taip ir toliau judam thumbup.gif Sveikinimai didziausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2011 08 05, 11:41)

Kaip smagu, kad turėjai tokią protingą endo biggrin.gif biggrin.gif Sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 08 05, 08:53)
Vyras tave tokia matydamas turbut dar labiau stresuoja smile.gif

Ai, galėtų dar labiau, nes reikia vieną kambarį į miegamąjį perdaryt, o jam dar tai nedašilo. doh.gif

QUOTE(Ice tea @ 2011 08 05, 09:29)
Siguliuk, laikykis  wub.gif TAIP būna  mirksiukas.gif Nieko, tuoj pradėsi namuose baldus stumdyt  tongue.gif  doh.gif

*Livare tu, wub.gif taigi čia nuostabu. o ir embrionas jau turėtų būti arti 1cm.

QUOTE(Ice tea @ 2011 08 05, 09:42)
ŽIAURIAI PYKINA blink.gif
o ir ankstyvas pykinimas- pupos ženklas  wub.gif

*nu man kadangi prieš valandą durnus plaukus nukirpo, tai aš biški pagailėsiu 4u.gif nes ir aš pirmą ananasą išvėmiau 5 savaičių nėštume. paskui sėkmingai pykino iki ketvirto mėn. 4u.gif Ale jei ginė sako, kad čia pupos taip daro wub.gif tai VEMK ir VEMK tongue.gif
**o iki baldų stumdymo man jau nedaug liko, prieš savaitę mane jau nuo sekcijos užsikorus nukrapštė blush2.gif

QUOTE(kimberley7 @ 2011 08 05, 10:09)
Siguliuk  4u.gif matyt jau arteja ta diena  wub.gif [color=yellow]Per tavo gimdyma manes nebus Lietuvoj

tikiuosi, kad pagimdysiu tau dar negrįžus blush2.gif tarkis su Kristinuke, tegu informuos. mirksiukas.gif

QUOTE(vitalyte25 @ 2011 08 05, 10:41)
sveikos... mano endo... susiprotejo

vitalyte, kaip? kada? bigsmile.gif
Atsakyti