Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 04, 21:28)
blin ryt varau krauja priduot, o nezinau tiksliai ko ten reikia doh.gif  nes P.V tepasake kad gydytoja turi zinot kokiu ten tyrimu reikia, o kam man tos gydytojos jei man is jos nieko nereikia isskyrus siuntimo ax.gif

Taigi daktarė išrašydama siuntimą ir surašys VISUS reikalingus tyrimus- duos lapukus, o tu jau keliausi per kabinetus lotuliukas.gif

O aš po vakarykščio vizito esu LIVARAS biggrin.gif Mums viskas gerai- esam vietoj. Gemalinė pūslelė 13,8mm wub.gif Matėsi ir pats uodeguotasis wub.gif , bet jo ŪGIO nematavo tongue.gif Pagal vaizdus esam 5-6 savaičių wub.gif Už 10 dienų antras vizitas- širdelės pasiklausyti rolleyes.gif

Taigi visoms siunčiu virusiukus 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Ale kaip keista tai daryti blush2.gif

Siguliuk, laikykis wub.gif TAIP būna mirksiukas.gif Nieko, tuoj pradėsi namuose baldus stumdyt tongue.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 05, 09:29)
Gemalinė pūslelė 13,8mm wub.gif Matėsi ir pats uodeguotasis  wub.gif , bet jo ŪGIO nematavo  tongue.gif

owwwww... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ice tea, tai vis delto , kaltas TAS pasimatymas, ar ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 05 rugpjūčio 2011 - 08:35
QUOTE(Myllia @ 2011 08 05, 09:34)
Ice tea, tai vis delto , kaltas TAS pasimatymas, ar ne? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kas jį žino g.gif biggrin.gif Pasimatymai visada būna kažkaip KALTI lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Ice Tea yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 05, 10:29)

O aš po vakarykščio vizito esu LIVARAS  biggrin.gif Mums viskas gerai- esam vietoj. Gemalinė pūslelė 13,8mm wub.gif Matėsi ir pats uodeguotasis  wub.gif , bet jo ŪGIO nematavo  tongue.gif Pagal vaizdus esam 5-6 savaičių wub.gif Už 10 dienų antras vizitas- širdelės pasiklausyti rolleyes.gif

Taigi visoms siunčiu virusiukus  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif 
Ale kaip keista tai daryti  blush2.gif

wub.gif

griebiu virusiukus thumbup.gif
Atsakyti
Ai, dar kažkuri klausėt kaip jaučiuosi- taigi BLOGAI doh.gif - ŽIAURIAI PYKINA blink.gif
Bet ginė dėl to tik džiaugėsi- reiškiasi augam, viskas gerai, o ir ankstyvas pykinimas- pupos ženklas wub.gif Aišku, aš nepraleidau TO pro ausis ir liepiau DAUGIAU apie pupas paburti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Margumeli, kada tamsta pas gine? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 05, 09:42)
Ai, dar kažkuri klausėt kaip jaučiuosi- taigi BLOGAI  doh.gif - ŽIAURIAI PYKINA blink.gif
Bet ginė dėl to tik džiaugėsi- reiškiasi augam, viskas gerai, o ir ankstyvas pykinimas- pupos ženklas  wub.gif Aišku, aš nepraleidau TO pro ausis ir liepiau DAUGIAU apie pupas paburti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Viskas pagal plana lotuliukas.gif thumbup.gif
O kad pykina, tai thumbup.gif zinau, kad kas, kas , bet jau tu tai tikrai negailetum del pykinimo musu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 08 05, 09:54)
zinau, kad  kas, kas , bet jau tu tai tikrai negailetum del pykinimo musu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif g.gif g.gif nelabai pagavau minties ax.gif Prašau dle asoba tūpych AIŠKUMO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 05, 10:00)
bigsmile.gif  g.gif  g.gif nelabai pagavau minties ax.gif Prašau dle asoba tūpych AIŠKUMO biggrin.gif

Sorrrrryyy...bandau paaiskint : nu gi jei mane dabar pykintu, sakytum, KAIP GERAI, bent zinai , kad nescia arba ka nors panasaus lotuliukas.gif zodziu, tau butu del to manes ne kiek negaila.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 05, 10:29)
O aš po vakarykščio vizito esu LIVARAS  biggrin.gif Mums viskas gerai- esam vietoj. Gemalinė pūslelė 13,8mm wub.gif Matėsi ir pats uodeguotasis  wub.gif , bet jo ŪGIO nematavo  tongue.gif Pagal vaizdus esam 5-6 savaičių wub.gif Už 10 dienų antras vizitas- širdelės pasiklausyti rolleyes.gif

Taigi visoms siunčiu virusiukus  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif 
Ale kaip keista tai daryti  blush2.gif

Kaip faina skaityti wub.gif
Imu virusiuka 4u.gif

Siguliuk 4u.gif matyt jau arteja ta diena wub.gif Per tavo gimdyma manes nebus Lietuvoj, tai suzinosiu veliau uz kitus doh.gif Ar gal iki rugpj. 30 neislikstesi blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 08 05, 09:54)
*Margumeli, kada tamsta pas gine? smile.gif
Papildyta:

**O kad pykina, tai  thumbup.gif zinau, kad  kas, kas , bet jau tu tai tikrai negailetum del pykinimo musu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

*Jau zadu uzsirasyti blush2.gif
**Tiksliai!!! hihihi.gif

Ice Tea, o su pirmu tave irgi pykino? g.gif
Atsakyti
Ice Tea, puikios naujienos thumbup.gif ir prisidedu prie kitų: man visai tavęs negaila dėl pykinimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti